Izvor: Vesti online arhiva vesti 18.01.2018

Pesnicom bebi ulubio lobanju

Vesti online 18.01.2018
Krivični sud u Bazelu osudio je na četiri godine robije 30-godišnjeg Albanca sa Kosova zbog nanošenja teških povreda dvomesečnoj ćerkici, zbog maltretiranja supruge kao i zbog nasilnog ponašanja i pretnji zvaničnim licima. Tužilaštvo je… »

Grobarima ne daju pred Vladu

Vesti online 18.01.2018
Najavljenu protestnu šetnju Udruženja privatnih pogrebnika Srbije koja je bila najavljena za sredu u 10 časova stopirala je policija. Okupljeni pogrebnici su blokirali gradsku kapelu Kliničkog centra Srbije, a desetak policajaca nije dozvolilo… »

"Crna ruka" skida srpske glave

Vesti online 18.01.2018
Zna se ko je pravi gospodar Kosova. To nisu ni Tači, ni Haradinaj, već Kadri Veselji i to svi koji poznaju situaciju na Kosovu dobro znaju, rekao je na konferenciji za novinare Aleksandar Vučić povodom ubistva Olivera Ivanovića. Funkcioner SNS-a… »

Osmesi zahvalnih pokreću nove akcije

Vesti online 18.01.2018
Dragan Mićić iz Bremena se nedavno vratio iz otadžbine sa osmehom na licu. On je već četrvrti put realizovao ideju Srpskog kulturnog centra Bremen da se ugroženim porodicama oko Uba uputi humanitarna pomoć i obraduju deca pred božićne i… »

Pomoć stigla pre apela

Vesti online 18.01.2018
Da teška vremena za naš narod još nisu prošla, možda najbolje govore sudbine običnog naroda koji se u Srbiji u 21. veku neretko bori za koru hleba, lečenje, lekove, krov nad glavom... U to se uveravamo skoro svakodnevno, jer ne prođe ni dan, a da… »

Evro po evro za najugroženije

Vesti online 18.01.2018
Skoro svake nedelje u minhenskom hramu Sv. Jovana Vladimira kralja srpskog Stana Jovanović pomaže i čisti posle bogosluženja. Ona u "donjoj crkvi", odnosno podrumu, radi i na prodaji kalendara, knjiga, crkvenih predmeta i suvenira. Kako već dugo… »

Majk Pejić, sin srpskog rudara – Od Stouka i Evertona do titule u tekvondou

Vesti online 18.01.2018
“Morao si da se takmičiš da bi preživeo. Pravila nisu postojala", priča o svom putu 67-godišnji Majk Pejić, Englez srpskog porekla, rođen u Čestertonu u središnjoj Engleskoj, koji je iz pozicije totalnog autsajdera deteta srpskih imigranta iz… »

FOTO: Sunce, more i Ana Ivanović

Vesti online 18.01.2018
Ana Ivanović više od godinu dana ne igra tenis, ali ljubitelji "belog sporta" nisu zaboravili na nju. Nije ni ona na svoje obožavaoce. Zato ih je na Tviteru počastila lepom fotografijom na kojoj uživa na moru. Malo da se i mi ugrejemo ovog januara… »

Hrvati već strepe: Turskoj sviće, nama se smrkava?

Vesti online 18.01.2018
S obzirom na uloženi trud, Hrvatska može biti relativno zadovoljna turističkim rezultatima u 2017. godini, s rastućim trendom koji se nastavio iz godine ranije. Ako se u međuvremenu ne dogode neki potresi po pitanju bezbednosti na Mediteranu, već… »

Svako jutro na kiosk

Vesti online 18.01.2018
Novica Martinović iz Herisau u Švajcarskoj "Vesti" kupuje od kada su počele da izlaze. - Rodom sam iz Velike Jasikove kod Zaječara. U Švajcarskoj sam od 1984. a "Vesti" kupujem redovno od kako su počele da izlaze. Pošto se bavim transportom, dosta… »