Arhiva » Vesti » Prva 13.02.2018

Da izgledaju kao ona, mnoge žene se nikada ne bi skinule! A da li verujete da je pre bila mršavica, ali je sada srećnija jer je bucka

Obično smo imali priliku da čujemo o gojaznim devojkama koje su sve i svašta pokušavale samo da bi se rešile viška kilograma, ali ovo je retka priča u kojoj je obrnut splet situacije.

Prva utorak, 13. februar 2018.

Model La Tesija Tomas je ranije bila vrlo mršava i stidela se svog izgleda. Godinama nije mogla da se skine u kupaći kostim, imala je vitku liniju a nije je volela.

Na pređašnjem izgledu bi joj svaka žena pozavidela, a ona je samo želela da bude malo punija.

Fotografisala se za jedan modni časopis, a kada je ugledala prerađene fotke, poludela je.

"Ovo je podsetnik da se ne upoređujete ni sa kim. U ovom slučaju ne mogu uporediti ni samu sebe sa samom sobom. Ove fotografije su snimljene otprilike u isto vreme. Jedna je očito sređena, druga nije", napisala je uz objavu na fotografijama gde pozira u crvenom donjem rublju i crvenom bikiniju.

Misli da su obe fotografije lepe, ali da treba biti realan prema sebi, ne treba izgledati drugačije kako biste imali poštovanja prema sebi.

"Mislim da moje velike ruke, celulit, rupice na zadnjici izgledaju sasvim dobro na fotografiji koja nije obrađena."

Ova 26-godišnjakinja je na Instagramu objavila svoje fotke kako je izgledala nekada i sad i taman ispričala kako se nekada osećala i zašto je bila toliko nesigurna.

"Bila sam nesigurna, upoređujući se stalno sa drugim ženama. Nikad se nisam osećala dovoljno dobro. Pre bih bila mrtva nego da me vide u kupaćem. Razlika onda i sada je očita i to u mojoj glavi. Ne kažem da biste bili srećniji da drugačije izgledate, već je važno da uspostavite pozitivnu vezu između svog uma i tela, bez obzira koju veličinu nosite".


Objavljeno na sajtu prva.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2019 Netmark d.o.o.