Kultura arhiva vesti 16.03.2018

(Video) Živi san svake mršave devojke: Dok se Teo znoji na terenu, evo s kojim ogromnim problemom se Jelisaveta bori! Muka!

Kurir 16.03.2018
Glumica Jelisaveta Orašanin napustila je Srbiju i preselila se u Ameriku, kod supruga Miloša Teodosića. Glumica, dok njena jača polovina trenira ili je u drugom kraju Amerike zbog utakmice, uživa na holivudskom suncu. Jelisaveta je skrenula pažnju… »

Ulaznice za koncert Brajana Ferija od danas u prodaji!

Srbija danas 16.03.2018
Šarmer za sve generacije! Ulaznice za koncert britanske muzičke legende Brajana Ferija su od danas, 16. marta, u prodaji i mogu se naći po ceni od 3.330, 3.500, 3.700 i 4.490 dinara na blagajnama Arene, Bilet centra, Eventima kao i putem interneta… »

Počela prodaja karata za predstojeći Nomus

Dnevnik 16.03.2018
NOVI SAD: Počela je prodaja karata za 13 koncerata Novosadskih muzičkih svečanosti, koje će biti održane od 19. do 29. aprila, u Sinagogi, Gradskoj kući i Srpskom narodnom pozorištu. Vrednost tradicije, nove tendencije i ekskluzivitet sadržaja… »

Knjiga Aleksandra Milosavljevića na Pozorijanskim susretima

Dnevnik 16.03.2018
NOVI SAD: U Sterijinom pozorju večeras u 18 sati biće predstavljena knjiga “Pozorišni Direr i drugi zapisi” Aleksandra Milosavljevića. Knjiga je objavljena u ediciji “Dramaturški spisi” Sterijinog pozorja, a promocija organizovana u okviru… »

Treći javni čas crtanja po modelu u okviru programa Umetnost za sve

Danas 16.03.2018
Treći javni čas crtanja, inspirasan autorom najpoznatijeg vriska na svetu, norveškim ekspresionistom i simbolistom Edvardom Munchom, biće održan u Velikoj galeriji Kulturnog centra Grad u nedelju, 18. marta u popodnevnom terminu. Zbog velikog… »

Gran - pri „Ježiću Žožou” Pozorišta mladih

Dnevnik 16.03.2018
ZRENjANIN: Predstava “Ježić Žožo” novosadskog Pozorišta mladih osvojila je Gran - pri na upravo završenim 48. Susretima profesionalnih pozorišta lutaka Srbije, koji su održani od 11. do 14. marta u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“ u… »

Legendarni "Blizanci" dobijaju nastavak! Švarcenegeru i De Vitu se priključuje još jedna glumačka zvezda!

Srbija danas 16.03.2018
Glasine su bile istinite! Legendarni film "Blizanci" iz 1988. godine u kojem Arnold Švarceneger kreće u potragu za davno izgubljenim bratom blizancem, kojeg glumi Deni De Vito, dobija nastavak. Godinama unazad kolaju glasine da će glumci snimiti… »

"Slovenska rosa" Manojla Gavrilovića u SKZ

Večernje novosti 15.03.2018
Nova, trinaesta pesnička knjiga "Slovenska rosa", predstavljena u četvrtak, pokazuje da je autor sve vreme ostao dosledan svom pesničkom opredeljenju. PRE tačno 45 godina Manojle Gavrilović (1945) objavio je prvu zbirku "Sunce i kočije", u izdanju… »

"Slavija 2018" Iranska predstava o osveti mužu pred beogradskom publikom

Večernje novosti 15.03.2018
Izvedena iranska predstava "Pričaj, Medeja", po motivima Euripidove tragedije. Korona: Odnos muškarca i žene uvek isti, bez obzira na sistem u kome žive. PO motivima čuvene Euripidove tragedije nastala je iranska predstava "Pričaj, Medeja" (režija… »

Veliki praznik svetskog plesa u Sava centru

Večernje novosti 15.03.2018
U Sava centru komadom "Veliki Krotitelj" najavljen Beogradski festival igre. Ovogodišnju manifestaciju će obeležiti i prvo gostovanje spektakularnog Baleta Hongkonga. Jubilarni petnaesti Beogradski festival igre počeo je večeras predstavom "Veliki… »