Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 06.06.2018

Đurić: Odbijanje Prištine opasno i neodgovorno

Večernje novosti 06.06.2018
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM kaže da je odbijanje dijaloga od strane Prištine opasno i neodgovorno baš kao i negiranje preuzetih obaveza i obmanjivanje javnosti o njihovj sadržini. BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko… »

Anketni odbor o bankama ili ispumpavanju para iz Kolubare?

Večernje novosti 06.06.2018
Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović predložio je danas da se formira anketni odbor koji bi utvrdio "malverzacije" u vezi sa kreditima indeksiranim u švajcarskim francima. Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović predložio je danas da… »

Vulin: EU da se ogradi od izjave Apostolove

Večernje novosti 06.06.2018
Ministar odbrane rekao da je reći da je nasilje nad Srbima na Kosovu i Metohiji izazvano od samih Srba isto što i kriviti žrtvu za silovanje. Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas da, ako Evropska unija hoće da povrati poverenje Srba, onda… »

Zdravko Mamić ide u zatvor: Prvi čovek Dinama osuđen na 6,5 godina

Večernje novosti 06.06.2018
Bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić danas je na sudu u Osijeku nepravosnažno osuđen na šest i po godina zatvora za izvlačenje novca iz tog zagrebačkog fudbalskog kluba. OD STALNOG DOPISNIKA “NOVOSTI”: ZAGREB POSLE maratonskog suđenja koje je… »

Bramerc i Meron: Presuda Karadžiću 2018, Mladiću 2020.

Večernje novosti 06.06.2018
Žalbeni postupak u predmetu Radovana Karadžića trebalo bi da bude okončan do kraja godine, a u predmetu Ratka Mladića do kraja 2020, najavili danas Serž Bramerc i Teodor Meron pred Savetom bezbednosti UN. Žalbeni postupak u predmetu Radovana… »

Brnabić: Rešenje za Univerzitet u Kragujevcu primer vladavine prava

Večernje novosti 06.06.2018
Premijerka Srbije rekla da je ponosna kako je situacija rešena i kako je Ministarstvo pokazalo jedan ogroman stepen odgovornosti. Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je zadovoljna rešenjem situacije u vezi sa rektorom Univerziteta u… »

Rolan Garos: Preokret Halepove, Muguruza rutinski sa Šarapovom

Večernje novosti 06.06.2018
Rumunka posle izgubljenog prvog seta savladala Kerberovu. Za finale igraće sa španskom predstavnicom koja je lako pobedila Ruskinju. Prva teniserka sveta Simona Halep plasirala se u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobedila… »

Brnabić: Korupcija društvo čini slabim i siromašnijim

Večernje novosti 06.06.2018
Korupcija je bolest koja društvo čini slabim i siromašnijim, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić i istakla da će vlada nastaviti da vodi tešku borbu protiv korupcije. Korupcija je bolest koja društvo čini slabim i siromašnijim, izjavila je… »

Nedimović: Razgovaraću sa malinarima, ali ne o ceni

Večernje novosti 06.06.2018
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović zahvalio se malinarima što su prekinuli protest u Prijepolju i najavio da će u četvrtak sa njima razgovarati o proizvodnji maline, ali ne i o otkupnoj ceni roda. Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović… »

Vučić sa Ivanićem: Srbija će uvek poštovati Dejtonski sporazum

Večernje novosti 06.06.2018
Predsednik Srbije izjavio je u razgovoru sa srpskim članom Predsedništva BiH Mladenom Ivanićem u Beogradu da je Srbija opredeljena za unapređenje odnosa sa BiH. BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u razgovoru sa srpskim… »