Arhiva » Vesti » Plus online 18.07.2018

Gradonačelnik Pirota uručio novčane nagrade najuspešnijim učenicima na republičkim takmičenjima

Plus online sreda, 18. jul 2018.  |  Plusonline

U Velikoj skupštinskoj Sali okupio se veliki broj najuspešnijih djaka pirotskih osnovnih i srednjih škola u pratnji roditelja, direktora i nastavnika. Sa mnogima od njih razgovarali smo tokom prethodne školske godine, s obzirom da smo konstantno pratili njihove uspehe na takmičenjima počev od školskog do republičkog nivoa, gde su osvajali jedno od prva tri mesta, za šta su danas i novčano nagradjeni.

Prisutne su najpre pozdravili i na uspesima im čestitali pomoćnici gradonačenika za vanprivredu Milica Golubović i Bojan Randjelović.

Gradonačelnik Vladan Vasić, čestitajući im na postignutim uspesima rekao je da je ovo još jedan od načina da se pokaže da se trud isplati i da će ovo postati praksa. Značajna sredstva se već, prema Vasićevim rečima, izdvajaju za organizaciju takmičenja, za učeničke i sportske stipendije, ali i za rad škola i vrtića, kao i usavršavanje nastavnog kadra. Cilj nam je promocija uspešnih dečaka i devojčica, istakao je Vasić.

Nagrade je, kako su govornici već i najavili, primilo 53 učenika kaoji su osvojili neko od prva tri mesta na republičkim ali i medjunarodnim takmičenjima. Nagradjeni su takodje i učenici Muzičke škole “Dr Dragutin Gostuški”.


Objavljeno na sajtu plusonline.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Pirot

©2019 Netmark d.o.o.