Izvor: Srbija danas arhiva vesti 30.07.2018

Kraj bliži nego ikad ranije: Federer najavio penziju?

Srbija danas 30.07.2018
Švajcarski teniser uskoro puni 37 godina. Najbolji teniser sveta Rodžer Federer polako se sprema za odlazak u penziju. Osvajač 20 Gren slem titula i trenutno drugi teniser na ATP rang listi progovorio je o mogućnosti da se u skorije vreme povuče sa… »

Izmene JGP-a na linijama 45 i 83 zbog radova u Novogradskoj ulici

Srbija danas 30.07.2018
Hitni radovi na vodovodnoj mreži menjaju trasu prevoza. Zbog hitnih radova na vodovodnoj mreži u Novogradskoj ulici, od strane JKP "Beogradski vodovod" od ponedeljka 30.07.2018. godine do završetka radova biće izmenjen režim rada linija JGP-a na… »

Nevreme u Beogradu: Potop u Ulici Vojislava Ilića

Srbija danas 30.07.2018
Kiša! Večeras je u pojedinim delovima Beograda padao jak pljusak, toliko jak da je Ulica Vojislava Ilića potpuno poplavljena. Do prekomerne vode na kolovozima je došlo jer kanalizacione cevi više nisu mogle da prihvate veliku količinu kišnice.… »

Novi detalji hapšenja osumnjičenih za otmicu Jeleninog dede! Miloslava oteli amateri

Srbija danas 30.07.2018
Otmica koja je šokirala Srbiju. Dvojica osumnjičenih za otmicu dede Miloslava Radisavljevića, dede Jelene Đoković, locirani su i uhapšeni kao pravi pravcati amateri, na osnovu telefona kojim su tražili otkup od dva miliona evra, a koje su sve vreme… »

Ognjanović postavio kamere pred stanom, snimci se pregledaju? Ubica dobro upoznat sa jednim detaljem?

Srbija danas 30.07.2018
Najveća pomoć očekuje se od sina. Dragoslav Ognjanović, koji je važio za jednog od najboljih krivičara u zemlji, ubijen je u subotu uveče u Ulici antifašističke borbe na Novom Beogradu, nedaleko od "Štark Arene". U pucnjavi je u ruku ranjen i… »

Procurio makronov tajni plan: Francuska planira da proširi svoj uticaj u Evropi

Srbija danas 30.07.2018
Da li će uspeti? Francuski predsednik Emanuel Makron u tajnosti planira osnivanje sopstvene liberalne frakcije u Evropskom parlamentu, kako bi stvorio protivtežu populizmu u Evropi i proširio svoj uticaj, piše "Velt am zontag", nedeljno izdanje lista… »

Misteriozna smrt u alpima: Nastradala tri planinara, skliznuli niz stenu?!

Srbija danas 30.07.2018
Sa visine od 3.000 metara. Tri planinara poginula su u severnom delu Visokih Alpa u dva odvojena incidenta, skliznuvši niz stene, javljaju francuski mediji. Najpre je, oko 06:30 sati, 40-godišnji Italijan, koji se popeo na visinu od 3.000 metara… »

Poslednji slučaj - smrt Nikole Bojovića: Ubijeni Miša Ognjanović zastupao pripadnike klanova (foto)

Srbija danas 30.07.2018
Likvidiran na Novom Beogradu. Dragoslav Miša Ognjanović (57), koji je likvidiran preksinoć na Novom Beogradu, bio je jedan od najpoznatijih beogradskih i srpskih advokata krivičara. Njegova karijera bila je ispunjena nizom medijski propraćenih… »

Trudnica poginula u stravičnom udesu: Sa njenom bebom desilo se pravo čudo (video)

Srbija danas 30.07.2018
Svi u šoku. Beba koja je prilikom teške saobraćajne nesreće doslovno iščupana iz majčine utrobe preživela je bez ijedne ogrebotine, ali je majka nažalost nastradala. Trudnica se nalazila u kamionu kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, koje… »

Početak novog talasa pojačanog saobraćaja: Na graničnim prelazima se čeka po dva sata!

Srbija danas 30.07.2018
Već gusto. Saobraćaj van većih gradova ovog jutra odvija se umerenim intenzitetom, dok se veći broj vozila očekuje u gradskim sredinama, što je i karakteristično za prvi radni dan u nedelji, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Prema poslednjim… »