Izvor: Kurir arhiva vesti 05.09.2018

Misterija oko smrti zvezde Instagrama sve veća: Otkriveno s kim je Šinejd vodila mučan razgovor 15 minuta pre nego što je…

Kurir 05.09.2018
Australijska manekenka s Instagrama Šinejd Meknamara, koja je pronađena obešena na superjahti meksičkog milijardera na kojoj je radila, neposredno pre fatalnog incidenta prolazila je kroz težak raskid. Dvadesetogodišnju Šinejd Meknamaru kolege su… »

Isplivali novi detalji u istrazi ubistva investitora!? Stojankin sin ne izlazi iz kuće, komšije tvrde: Ubila ga je zbog dela…

Kurir 05.09.2018
Nikada nismo videli Stojanku sa investitorom, niti smo ikada čuli da joj je pretio, ali smo znali da se sa nekim spori oko dela placa koji je njen pastorak prodao Zoranu Trifunoviću, a ona to nije htela da prihvati. Ovako tri dana od ubistva… »

Milioner ga je proslavio, a onda je zbog duga od 200.000 € zbrisao iz Srbije: Čuveni Zeka uživa u Dubaiju, a evo čime se…

Kurir 05.09.2018
Ivan Zeljković, voditelj nekada popularnog kviza „Želite li da postanete milioner“, napustio je Srbiju pre nekoliko godina i preselio se u Dubai, gde se bavi sasvim drugim poslovima.. "Dobro veče, dobro došli u kviz Želite li da postanete… »

Zastrašujuće! Puca nosač mosta i sve se ruši u ambis: Ovako je počela đenovska katastrofa! Pogledajte simulaciju uzroka…

Kurir 05.09.2018
Nemački studio "Kostak" uradio je 3D simulaciju urušavanja mosta Morandi u Đenovi. U ovoj nesreći poginule su 43 osobe. Uz pomoć specijalnog softvera Bullet Constraints Builder urađeno je pet mogućih varijanti o mogućim uzrocima kolapsa vijadukta… »

Crni oblaci pretvorili dan u noć: Smrtonosna oluja stigla do kopna Floride! Opasno po život! (Foto)

Kurir 05.09.2018
Tropska oluja Gordon, praćena obilnom kišom i snažnim vetrovima, zahvatila je južni deo Floride, a meteorolozi upozoravaju da bi oluja mogla dodatno da ojača. Policija je u Majami biču upozorila građane da ne izlaze na plaže zbog velikih talasa i… »

Užas u soliteru na Banjici: Obesio se u mesari u zajedničkim prostorijama zgrade u Crnotravskoj

Kurir 05.09.2018
BEOGRAD - Muškarac od oko 40 godina obesio se u Crnotravskoj ulici u Beogradu. Njegovo telo pronađeno je u zajedničkim prostorijama stambene zgrade koje su izdate jednoj mesari. Prvi rezultati istrage ukazuju da je samoubistvo izvršio najverovatnije… »

Imale moćne muževe, ali nisu odolele šarmu telohranitelja: Dve supruge američkih predsednika se upustile u zabranjene afere…

Kurir 05.09.2018
Žene koje su nosioci javnih funkcija, ili pak one čiji su muževi u žiži intersovanja, pod lupom su javnosti, pa tako često saznamo za brojne skandale u njihovim životima, čak i preljube. S vremena na vrreme medijima "pukne bruka" da je neka od… »

Devojčicu ujeo opasan pauk, a iz bolnice je vratili kući: Rana je bila sve gora, a onda je koža počela da otpada…

Kurir 05.09.2018
Majka devojčice iz Engleske počela je da paniči kada je ujutru na ćerkinoj ruci ugledala ogromnu ranu. Džejmi Anderson (41) iz Eseksa u Engleskoj zabrinula se za svoju sedmogodišnju ćerku Belu kada je na ruci videla stravičan ujed. "Nije mogla da… »

Bruka! Zoran Ivošević ogorčen namerom koleginice: Povraća mi se kad vidim sudiju u rijalitiju

Kurir 05.09.2018
Ne verujem da će ona odustati od rijalitija, jer da je takva, ona se ne bi tamo ni prijavila. A pošto se prijavila i pošto će dobiti nekakav honorar, onda će naravno da žrtvuje svoju prošlost da bi ušla u neku budućnost rijaliti zvezde. Zoran… »

Kondomi spasavaju kenijske ribare: Kada udari oluja na moru, bez njih su im životi ugroženi (video)

Kurir 05.09.2018
Kondomi štite za vreme seksualnog odnosa, ali ovi afrički ribolovci su pronašli način da ih iskoriste - za dodatnu zaštitu. Njima kondomi služe kao kese. Nepromočivi su, pa u njih stavljaju telefone, kada krenu u ribolov. Da mogu da pozovu u… »