Izvor: Kurir arhiva vesti 05.09.2018

Borba sa zdravstvenim problemom i dalje traje: Luna Đogani pred ulazak u Zadrugu 2 preduzela drastične mere (foto)

Kurir 05.09.2018
Blogerka Luna Đogani tokom boravka u Beloj kući u prvoj sezoni "Zadruge" požalila se kako joj je zbog stresa opadala kosa, te je zbog toga bila primorana da je nadogradi. Kako bi održavala frizuru, imala je mogućnost da je na luksuznom imanju… »

Američki profesor o rešenju kosovskog pitanja: Razdvajanje moguće samo ako ne stvara još više problema

Kurir 05.09.2018
VAŠINGTON - Niko ne treba da insistira da ljudi na Balkanu moraju da vole jedni druge ili čak da moraju da žive jedni s drugima, ali lideri koji žele teritorijalno razdvajanje, kao način za prevazilaženje konflikta, moraju to da čine tako da ne… »

Austrija uvela novčane kazne za bežanje iz škole: Za neopravdane izostanke dece roditelji će plaćati najmanje 110 evra!

Kurir 05.09.2018
BEČ - Nova školska godina u Austriji donela je izvesne novine za đake, pre svega kazne za bežanje iz škole, dok će đaci prvaci koji ne znaju dovoljno dobro nemački da bi pratili nastavu, morati da pohađaju nastavu u "razredima za nemački jezik"… »

Vučić razgovarao sa Čepurinom: Ruski ambasador obećao dalju podršku Rusije Srbiji

Kurir 05.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazao je danas na sastanku s ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom na potrebu postizanja kompromisa i trajnog rešenja u dijalogu Beograda i Prištine, koje ne bi ugrozilo interese Srbije, saopštila je… »

Skandalima obeležila prvu zadrugu, SAD se sprema da napravi lom! Mina obećala: Ove sezone neće biti seksa! (kurir TV)

Kurir 05.09.2018
Prva grupa takmičara stigla je u karantin,dok druga sa velikim iščekivanjem polako pristiže kako bi se pripremili za spektakl koji počinje u četvrtak 6. septembra. Među prvima je stigla i bivša zadrugarka Mina Vrbaški, koja je u prethodnoj sezoni… »

Prve čarke u karantinu! Aleksandra i David isprozivali učesnicu: Gde si, prostitutko?! Ona im neće ostati dužna (kurir TV)

Kurir 05.09.2018
Budući učesnici " Zadruge" uveliko pristižu u karantin, u kojem će boraviti do četvrtka, kada zvanično počinje druga sezona hiper-rijalitija, a učesnicima rijalitija pridružili su se i Aleksandra Subotić i David Dragojević. Oni su se parkirali… »

Nevreme napravilo haos u Kruševcu: Jak vetar oborio sat na Trgu mladih! (video)

Kurir 05.09.2018
KRUŠEVAC - Sat na Trgu mladih u Kruševcu koji je oborio snažan vetar biće uskoro popravljen i vraćen na svoje mesto, rečeno je u Gradskoj upravi. Radnici Javnog komunalnog preduzeća odneli su danas sat čiji je stub oborio vetar brzine 17 metara u… »

Nezgoda u centru Beograda: Radnik krenuo da zakači reklamu, pa pao sa bandere!

Kurir 05.09.2018
Muškarac (56) povređen je danas oko 12.30 sati prilikom pada u Gospodar Jovanovoj ulici na Dorćolu. Iako se u prvom trenutku pomislilo da je reč o novoj nezgodi na gradilištu i da je zaposleni pao sa skele, ispostavilo se da je reč o radniku koji se… »

Rečeno mi je da ću živetu još samo nekoliko dana: Voditeljka se 2 godine bori sa rakom dojke, onda su stigli jezivi…

Kurir 05.09.2018
Rejčel Blend, voditeljka BBC-ja, saznala je da boluje od raka dojke u novembru 2016. godine. "Rečima legendarnog Frenka Sinatre - plašim se da je moj čas kucnuo, prijatelji. Tako iznenada. Rečeno mi je da imam nekoliko dana života. Sve je nadrealno… »

Stanijin honorar za Zadrugu je 100.000 evra: A za remont tela je već potrošila 2.000 €, evo šta je sve uradila na sebi…

Kurir 05.09.2018
Stanija Dobrojević, vlasnica najpoznatije guze u Srbiji, vraća se na male ekrane, i to u „Zadrugu 2“, kao jedna od velikih rijaliti zvezda, jer je 2015. godine odnela pobedu u „Farmi 6“! Ona je i prethodne, 2014. godine, u „Farmi 5“ došla… »