Izvor: Kurir arhiva vesti 05.09.2018

Veliko srce vladete jerotića: Nije dinara uzeo od svojih knjiga, hteo da proda sliku iz kuće da bi kumčetu platio…

Kurir 05.09.2018
Aleksandar Gajšek, autor emisije "Agape" u kojoj je čest gost bio Vladeta Jerotić, ispričao je manje poznatu, privatnu stranu svog saradnika i bliskog prijatelja koji je u utorak u Beogradu, u 95. godini života. "On je najznačajnija ličnost u mom… »

Leskovčanin izbegao smrt u jugu: Ušao u atomobil, upalio ga, a onda je buknula vatra

Kurir 05.09.2018
LESKOVAC - „Jugo“ leskovačkih tablica zapaljen je noćas sedam minuta nakon ponoći u Ulici Slobodana Penezića u strogom centru grada, i to u trenutku dok se vlasnik vozila nalazio u njemu. Auto nije eksplodirao, ali je prizor uznemirio stanare… »

Hrvatska protiv razmene teritorija na Balkanu Burić: To bi moglo otvoriti pitanja u drugim delovima Evrope

Kurir 05.09.2018
Hrvatska smatra da otvaranje pitanja razmene teritorija nije dobro u kontekstu stabilnosti jugoistoka Evrope, rekla je danas ministarka spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Marija Pejčinović Burić. "Naš je stav da otvaranje pitanja granice i razmene… »

Svaka poseta zvaničnika Srbije ohrabrenje za RS: Dodik i Maja Gojković razgovarali o budućoj saradnji

Kurir 05.09.2018
BANJALUKA - Svaka poseta zvaničnika Srbije dodatno nas ohrabri u borbi sa izazovima u BiH, izjavio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. On je nakon sastanka s predsednicom Skupštine Srbije Majom Gojković rekao da saradnja RS i Srbije… »

Papreno! Svi ostali bez teksta kada je Popović rekao koliko zaista vrede ukradeni satovi: Tužilaštvo dalo rok od 15 dana…

Kurir 05.09.2018
Vlasnik Grand produkcije Saša Popović i njegova supruga Suzana svedočili su danas u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu u okviru istrage protiv Vojislava Stojčića, osumnjičenog da je u martu ove godine opljačkao njihovu porodičnu kuću. Saša… »

Formiran novi opozicioni savez Čuvari Srbije 1244: 15 stranaka i pokreta danas u Beogradu potpisalo memorandum

Kurir 05.09.2018
BEOGRAD - Predstavnici 15 političkih organizacija i pokreta danas su u Beogradu potpisivanjem memorandum o saradnji oko zajedničkog delovanja na očuvanju teritorijalnog integriteta Srbije osnovali opozicioni savez "Čuvari Srbije - 1244". Savez čine… »

Teška nesreća na Batajničkom drumu u Zemunu: Kamiondžija očajan, točkovima prešao preko majstora usred popravke bili su…

Kurir 05.09.2018
BEOGRAD - Jedan muškarac stradao je u Industrijskoj zoni na Batajničkom drumu u Zemunu dok je popravljao kamion. Čovek se nalazio ispod zadnjih točkova kamiona i jednom trenutku zatražio od vozača P. T. da startuje kamion. Vozač je startovao vozilo… »

Sećate se bakija anđelkovića? Evo šta predlaže za Kosovo: Razgraničenje je rešenje, granica treba da bude povučena na…

Kurir 05.09.2018
BEOGRAD - Nekadašnji predsednik Izvršnog veća Kosova i Metohije Zoran Anđelković izjavio je danas da se zalaže za razgraničenja Srba i Albanaca, a da granica treba da bude povučena na reci Ibar, a ne na Kopaoniku. ''Mislim da je neophodno naći… »

Jedan poslanik glasa za petoricu: Procurio skandalozan snimak iz Parlamenta Ukrajine (video)

Kurir 05.09.2018
Na interentu se pojavio snimak kako poslanik Vrhovne rade Ukrajine glasa umesto drugih narodnih poslanika. Na snimku su zabeležena dva momenta kada su poslanici glasali za svoje kolege - tokom glasanja za zakon o prekograničnoj saradnji i za dnevni red… »

Danijel je u podu iznajmljenog stana pronašao vrata: Kada je video gde ona vode, zanemeo je od šoka (video)

Kurir 05.09.2018
Irac Danijel Karlej preselio se u Englesku i unajmio stan u staroj zgradi koja datira još iz 19. veka, ali kada se uselio u stan shvatio je da se u podu ispred ve-cea krije još nešto. Naime, uočio je da su deo poda u stvari vrata. Kad ih je podigao… »