Izvor: Vesti online arhiva vesti 24.01.2019

Ljimaj upoznao Kasamija sa situacijom u vezi s dijalogom

Vesti online 24.01.2019
Fatmir Ljimaj, potpredsednik kosovskog premijera i kopredsednik prištinskog tima za nastavak dijaloga s Beogradom, izjavio je danas da se situacija u vezi sa tim procesom polako normalizuje. Ljimaj je to rekao u Prištini u razgovoru sa liderom… »

Zemljaci glasajte za Olivera

Vesti online 24.01.2019
Od 28. januara do 7. februara održavaju se izbori Radničke komore Tirol, a i ovog puta, kao i na izborima pre pet godina, Oliver Ranisavljević će kao jedini srpski kandidat zastupati interese Srba. Ovog puta sa 17. mesta na listi Frakcije… »

Izbor za Miss Balkana 15. februara u Banskom Dvoru (FOTO)

Vesti online 24.01.2019
U Banskom Dvoru u Banjaluci 15 februara u 20 časova održaće se takmičenje za najlepšu ženu na Balkanu, za miss Balkana. Za titulu najlepše takmičiće se devojke iz Bugarske, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine…. Uz… »

Radost uoči Bogojavljenja

Vesti online 24.01.2019
Božićni paketi koje Udruženje Pomoć za mladi život iz Langenhagena šalje već 23 godine oboleloj deci u Bijeljini, ove godine zbog problema oko usklađivanja termina predati su u Opštoj bolnici dan pre Bogojavljenja. Pakete su predali predsednik… »

Janković: Voleo bih da igramo protiv Zvezde u Evrokupu

Vesti online 24.01.2019
Košarkaš koji je posle velike farse prešao iz Crvene zvezde u Partizan ističe za Informer da bi voleo da ukrsti koplja sa najljućim rivalom. – Bila bi odlična stvar da imamo dva srpska predstavnika u top 8 fazi Evrokupa. Prešao sam u Patrtizan… »

U otadžbinu nikad praznih ruku

Vesti online 24.01.2019
Predsednik kluba Jedinstvo iz Švehata, predgrađa Beča, Krsta Petrišorević i ove godine je nastavio akciju pomoći ugroženima u otadžbini, koju je pre par godina započeo. Znajući da ide u Srbiju za Božić i da će tamo ostati neko vreme, supruga… »

Zavejanoj baki stigli lekovi

Vesti online 24.01.2019
Rogozna je ovih dana odsečena od sveta, jer debljina snežnog pokrivača mestimično prelazi pola metra. Na putevima su smetovi, pa se do većine sela na ovoj planini jedva stiže zapregom, saonicama, na konju, retko dobrim terencem, a najčešće i… »

"Niko nema pravo da nelegalno zbaci s vlasti šefa države"

Vesti online 24.01.2019
Premijer Rusije Dmitrij Medvedev je, komentarišući situaciju u Venecueli, izjavio da niko nema pravo da nelegalnim metodama zbaci sa vlasti šefa države koji je nedavno pobedio na izborima. - Niko nema pravo da nezakonito uklanja sa vlasti šefa… »

Sokače dobrodošlice

Vesti online 24.01.2019
Etno-selo Babina reka nalazi se na površini od jednog hektara u lazarevačkoj opštini u selu Trbušnica između Lazarevca i Aranđelovca. - Babina reka je nastala tako što nisam vajao u drvetu i slikao na platnu, nego sam je stvarao u prostoru. Trudio… »

Naučnici: Ruska riba najbolja na svetu

Vesti online 24.01.2019
Najkorisnija riba na svetu je boganidski losos, koji živi u sibirskim jezerima, izjavio je šef ruske Federalne agencije za ribarstvo Ilja Šestakov. Prema njegovim rečima, naučnici Ruske akademije nauka došli su do ovog zaključka. - Boganidski losos… »