Izvor: Alo arhiva vesti 28.03.2019

"Zlostavljanje! Ono što su uradili bilo je odvratno i neprihvatljivo!"

Alo 28.03.2019
"Ko gubi, ima pravo da se ljuti." Ne, a? Britanska premijerka Tereza Mej zatražila je od međunarodnih fudbalskih organizacija da preuzmu snažne kaznene mere protiv Crne Gore zbog rasističkih povika upućenih igračima engleske reprezentacije u… »

Volela je da nosi top, a onda je u uskoj ulici sačekao muškarac sa automatom! (foto)

Alo 28.03.2019
Na snimcima sa nadzornih kamera 27. septembra 2018. vidi se beli kabriolet u uskoj uličici, dok čovek u belom trči ka mestu vozača, zastaje, a potom trči ka motoru koji vozi drugi muškarac. Beli sportski auto potom polako odlazi niz ulicu. U njemu… »

Ova poznata pevačica je bivša žena Pacolija, ima 57 godina i izgleda kao avion!

Alo 28.03.2019
U bivšoj SFRJ bio je Titov gardista, a oženio se i vanserijskom lepoticom. Šef diplomatije nepriznate kosovske države Bedžet Pacoli danas je multimilioner i jedan od najvećih deoničara Mabetex grupe iz Lugana u Švajcarskoj. Rođen je 1951. godine… »

Sudije bežale od građana merdevinama preko ograde, uhvatile ih kamere u urnebesnoj akciji! (foto)

Alo 28.03.2019
Sudije Vrhovnog kasacionog suda bežale su pomoću merdevina preko ograde od dužnika u švajcarskim francima, koji su od ponedeljka blokirali svaki izlaz iz suda u Nemanjinoj ulici, svedoči fotografija koju su našoj redakciji dostavili iz udruženja… »

Mara je branila Kosovo od NATO bombi, Albanci su je ranili je u ruku i kuk, ali jedna rana ne zarasta

Alo 28.03.2019
"Za Srbiju sam uvek tu, opet bih išla u rat" Čim su pale prve bombe koje je NATO sručio na Srbiju, Mara Milićević (46) znala je da je došlo vreme da opet brani srpski narod! Ova izuzetno hrabra žena se sa ratom prvi put susrela u Hrvatskoj kada je… »

Rozga preznojila Predojevića! Flertovali uživo u jutarnjem, pa prokomentarisala njegove dodire po nogama

Alo 28.03.2019
Šta će mu reći žena? Hrvatska pevačica , gde je sve vreme flertovala sa voditeljem , naočigled miliona gledalaca. Voditeljka Jovana Joksimović je pokušavala da sakrije koliko joj je neprijatno zbog njihovog flerta, ali gledaoci su primetili da je… »

Milošević preuzeo Partizan i zvanično se obratio medijima! Predstavio taktiku, pomoćnike, uključio i sudbinu

Alo 28.03.2019
I novi trener i predsednik Partizana samouvereni su povodom poslednjih novina u klubu. Savo Milošević novi je trener Partizana. Bivši napadač je postigao dogovor sa predsednikom Partizana Miloradom Vučelićem i postao naslednik Zorana Mirkovića… »

Dok je Vučić razgovarao sa svojim narodom i tražio rešenje za njihov problem, Boško Obradović je radio nešto…

Alo 28.03.2019
Dok neki vredno rade i vode računa o građanima, neki zabušavaju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić došao je danas prepodne, nenajavljeno, među građane zadužene u švajcarcima ispred Kasacionog suda, gde već nekoliko dana protestuju tražeći… »

Majka Nadežda Biljić otvorila dušu za Alo! Nemam problem što se moja ćerka j*be u rijalitiju!

Alo 28.03.2019
Sve joj oprašta... Pevačica i Tomislav Panić prepustili su se ljubavnim čarima posle žurke koja je organizovana u rijalitiju, a pošto Njena majka Slavica Biljić podržava ćerku u svemu, pa i u seksualnim aktivnostima, a za "Alo!" priča šta misli… »

Šampion, legenda, svetski poznata faca otvara beogradski maraton

Alo 28.03.2019
Čovek sa 13 medalja na najvećih svetskih takmičenja posetiće našu zemlju i biće promoter 32. Beogradskog maratona. Pol Tergat, jedan od najboljih dugoprugaša i maratonaca na svetu svih vremena, osvajač 13 medalja sa Olimpijskih igara i Svetskih… »