Izvor: Alo arhiva vesti 28.03.2019

Bila sam na bini kada mi je brat umro, preživela sam pakao: Naša velika zvezda otvorila dušu o bolu koji je preživela!

Alo 28.03.2019
I u najgorim momentima ostala je profesionalac. sledećeg meseca koncertom u Sava centru obeležava 50. godina karijere, a za Srpski telegraf folk zvezda se prisetila najtužnijih trenutaka koje je doživela baveći se ovom profesijom. Naime, Snežana… »

Evo koliko ćete sada imati para, ako do sada niste prodali besplatne akcije!

Alo 28.03.2019
Novac od dividende građani mogu da podignu na šalteru preduzeća “Pošta Srbije” uz obavezno pokazivanje lične karte. U slučaju da niste prodali besplatne akcije, kao ni podizali novac od dividendi, sada na računu imate oko 10.000 dinara. Taj… »

Zoltan je raketom oborio američkog pilota, i otvorio mu oču, postao je drugi čovek!

Alo 28.03.2019
Tog proleća 1999. godine dva ljuta neprijatelja nišanila su jedni druge - pukovnik Vojske Jugoslavije Zoltan Dani i američki pilot Dejl Zelko. Zelko je bio u vazduhu, upravljao ponosom američke avijacije - "nevidljivim" F117A kojim je bacao bombe po… »

Živković i Rističević se žestoko častili uvredama u holu Skupštine misleći da su kamere isključene! (video)

Alo 28.03.2019
Teške reči. Da poslanici vladajuće većine i opozicije Marjan Rističević i Zoran Živković nisu "u ljubavi" nije nepoznanica, kao što nije ništa čudno da razmenjuju teške reči i u skupštinskoj sali, ali i na društvenoj mreži Tviter koju… »

Slavni stručnjak bio glavni u komisiji, rezultat je danas poznat

Alo 28.03.2019
Ako Savo bude upola kao Aleks, Partizan ima čemu da se nada. Savo Milošević, novi trener Partizana, nikada ne bi ušao u trenerske vode da nije bilo legende Mančester Junajteda ser Aleksa Fergusona. On je danas promovisan za trenera Partizana u… »

Doktor Đurić na Fejsbuku pogodio u centar: Ne morate da vakcinišete svu svoju decu, već samo onu koju želite da zadržite!

Alo 28.03.2019
To što se autizam javlja u periodu kada se dobijaju vakcine je samo nesrećna slučajnost. To ne dokazuje da su vakcine direktan uzrok autizma. I prvi šub šizofrenije se javlja obično početkom fakulteta. Pa šta bi trebalo uraditi? Doktor Vladimir… »

Žan-Klod van Dmitrović!

Alo 28.03.2019
Čuvar mreže Eibara skrenuo je pažnju na sebe panterskim odbranama, ali i definisanim mišićima, a kao klinac je uživao u akcionim filmovima čuvenog belgijskog glumca. Marko Dmitrović kao univerzalni vojnik. Momak za najteže fudbalske zadatke. Prvi… »

Velika radost u kući Filipa i Jovane Đorđević! Neka je sa srećom (foto)

Alo 28.03.2019
Brzo su protekle te godine. Srpski fudbaler Filip Đorđević i njegova supruga Jovana (devojačko Švonja) uživaju u Italiji gde Filip igra za Kjevo Veronu. Par je pre četiri godine dobio ćerku Noel, a dve godine kasnije stigao je i sinčić Leon… »

Miki besni po Zadruzi, nasrnuo na Suzanu zbog Čolaka: Pi*ka ti materina! (video)

Alo 28.03.2019
Miki Đuričić se ipak vratio u rijaliti. Pogazio je mnoga svoja obećanja, a prvo od njih je bilo da se više ne vraća u Zadrugu, Međutim, kada se vratio u Zadrugu, nastavio je komunikaciju sa njom, "Kako si se setila da prvo Čolaku daš brašno, a… »

Šaban i mrtav zarađuje! Otkrivamo kakvu odluku je donela porodica Šaulić!

Alo 28.03.2019
Porodica Šabana Šaulića prvi put, nakon tragične pogibije kralja narodne muzike, smogla je snage da ode u vikendicu u Krčedin, gde je pevač voleo da provodi slobodno vreme. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, supruga i deca pokojnog, ali su i… »