Izvor: Alo arhiva vesti 28.03.2019

Protiv sam izlaska iz parlamenta, poslanik ima obavezu prema građanima!

Alo 28.03.2019
Suprotstavio se tajkunu. Funkcioner Demokratske stranke i izjavio je danas tokom debate "Kako do političkog rešenja?" u organizaciji Fondacije Centar za demokratiju, da je protiv bojkota rada Skupštine Srbije od strane poslanika bliskih Savezu za… »

Karadžić povukao potez koji može da ga spase doživotne robije!

Alo 28.03.2019
Većina je napravila grešku kada je uvela doživotnu kaznu koja prevazilazi trajanje kazne koje je dozvoljeno statutom MMKS i koja predstavlja kršenje ljudskih prava Radovana Karadžića - ističe se u žalbi Karadžićeve odbrane. Prvi predsednik… »

Sestru Majkla Džeksona otac se*sualno zlostavljao, majka ga molila da je ne siluje!

Alo 28.03.2019
La Toja Džekson je već ranije dala do znanja kako je otac Džo seksualno zlostavljao i nju i njenu šest godina stariju sestru Rebi, a u intervjuu je potvrdila sve što je do tad rekla. Nedavno je na društvenim mrežama procureo snimak intervjua sestre… »

Izborila sa opakom bolešću, ali najteže od svega joj je pala jedna situacija koju je doživela u školi (video)

Alo 28.03.2019
Njena snaga i hrabrost oduševile su javnost. Sofi je devojčica koja je sa devet godina preživela bitku sa tumorom na mozgu, a njena snaga i hrabrost oduševile su javnost nakon što je na Fejsbuku i posledicama koje je ona ostavila na njen svakodnevni… »

Đilas sa svojim huliganima upada na RTS, ali to nije jedini performans sa testerama! Pogledajte šta je radio dok je bio na…

Alo 28.03.2019
Zar želite da vam ovakvi vode državu? Huligani i plaćenici Saveza za Srbiju divljali su, policijske stanice "29. novembar", sve sa namerom da izazovu nerede, haos, krvoproliće, posle čega bi svgnuli predsednika Aleksandra Vučića, dočepali se… »

Našu fudbalsku legendu svi zaboravili! Preminuo u teškom siromaštvu, a osvojio evropski trofej! (foto)

Alo 28.03.2019
Igrao je i za Dinamo iz Vinkovaca, španski Figueras, a karijeru je završio gde je i počeo - u Spartaku. Nekadašnji fudbaler Vojvodine i Dinama iz Zagreba Dragan Bošnjak preminuo je u 63. godini. Rodom iz Kanjiže, Bošnjak je karijeru započeo u… »

Zvezda zove na novo druženje, a spremno je i veliko iznenađenje! (video)

Alo 28.03.2019
Ispred tržnog centra biće postavljen specijalni stoni fudbal, takozvani ljudski stoni fudbal, u kojem će sami fudbaleri biti u ulozi igrača. Zvezdaši će tako moći da odmere snage sa njima i oprobaju se u ovoj nesvakidašnjoj igri. Lepa tradicija… »

Vlada Venecuele zabranila samoproglašenom predsedniku Gvaidu obavljanje javnih funkcija narednih 15 godina!

Alo 28.03.2019
Vlada u Venecueli zabranila je lideru opozicije Huanu Gvaidu da obavlja javnu funkciju u narednih 15 godina. Šef državne revizorske uprave Venecuele saopštio je , koga su mnoge države priznale kao privremenog predsednika, uvedena zabrana obavljanja… »

Rodoljub Šabić napadnut na ulici! (foto)

Alo 28.03.2019
Bivši poverenik za informacije od javnog značajaRodoljub Šabić, objavio je krvavu fotografiju na svojim društvenim mrežama, u kojima tvrdi da je napadnut! Naime, Šabić je, čini se, pretučen negde na ulici, s obzirom na to da je napisao "Šta su… »

Milojko (74) izbačen! Ova ukućanka ga bez milosti isterala, Milijana nije mogla ništa da uradi! (video)

Alo 28.03.2019
Izazivaju ogromnu pažnju! Milijana Bogdanović i Milojko Božić, tek što su ušli, a naišli . Međutim Slađa je vrlo brzo shvatila da je Milojko u njenom krevetu i burno reagovala. "Ko ti je rekao tu da spavaš. Ajde izađi napolje", bila je drska… »