Uvek sa narodom Predsednik satima razgovarao s meštanima Gornje Nedeljice, njegov dolazak izazvao oduševljenje: Vučiću, sunce moje milo!

Alo 05.12.2021
Uvek sa narodom Predsednik satima razgovarao s meštanima Gornje Nedeljice, njegov dolazak izazvao oduševljenje: Vučiću…

Obećano, ispunjeno! Dok su Dragan Đilas, lažni ekolozi i njihovi batinaši pravili haos u Beogradu i drugim gradovima širom zemlje, predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je juče Gornje Nedeljice, teritoriju grada Loznice i razgovarao sa svim zainteresovanim građanima sa područja 12 sela jadarskog kraja u kojima postoji najviši stepen zabrinutosti zbog istraživanja koja vrši kompanija Rio Tinto.

Po dolasku u dolinu Jadra on je prvo posetio selo Korenita i započeo razgovor sa meštanima. Predsednik je odmah rekao da mogu da mu postave bilo koje pitanje i da, ako to urade, neće nikome da padne kruna sa glave. Dodao je potom i da će za razvoj tog kraja puno značiti gasovod koji će se izgraditi od Valjeva do Loznice. Predsednik Srbije je, na putu za Gornje Nedeljice, obišao radove na mostu na Savi kod Šapca i tom prilikom poručio meštanima Jadra da je poneo čak

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »