"Majstor koji je radio kamin, pravio je i titu": Dejan priča zašto prodaje čuvenu plavu kuću koja vredi milion evra: Verujte nam, teška srca to radimo! (foto)

Blic 12.02.2023
"Majstor koji je radio kamin, pravio je i titu": Dejan priča zašto prodaje čuvenu plavu kuću koja vredi milion evra…

"Svuda oko vas je zelenilo. Kuća se nalazi na samo 20 metara od šume. Dok ispijate jutarnju kafu u dvorištu naše kuće uživaćete u cvrkutu ptica, ima fazana, dok se za sve to vreme vaša deca bezbrižno igraju. Za ogradu koja je napravljena od mozaika, bilo je potrebno čak tri meseca, jer je praktično lepljena kockica po kockica. Najlepše od svega je što ste u Beogradu, a opet van njega!", ovako za "Beograd na Blic" priča vlasnik jedne od lepših i poznatijih kuća u Beogradu, takozvane plave kuće, zbog krova u

Čuvena kuća u Jajincima sada se prodaje, oglašena je na sajtu nekretnine.rs po ceni od 1.050.000 evra, što je po kvadratu tačno 2.917 evra. Neki je nazivaju i hobitska kuća, jer ih podseća na kuće iz čuvenih Tolkinovih knjiga, ali su njen eksterijer i enterijer ipak mnogo više od toga. Dejan, vlasnik ove kuće, kaže za "Beograd na Blic" da kuću prodaju teška srca. Puno energije i truda je uloženo da bi bila u stanju u kakvom je danas. - U pitanju je porodična kuća.

Blic »

Komentari

Beograd, najnovije vesti »