"Mi smo elita i oligarsi, mole nas za ostatke s poda": Prigožinova deca snimljena kako se bahate i pevaju dok drugi ginu, šef "Vagnera" potvrdio da su to njegovi sin i ćerka (video)

Blic 01.06.2023
"Mi smo elita i oligarsi, mole nas za ostatke s poda": Prigožinova deca snimljena kako se bahate i pevaju dok drugi ginu, šef…

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem su, prema tvrdnjama savetnika u ukrajinskom MUP-u Antona Geraščenka, deca šefa "Vagnera" Jevgenija Prigožina Pavel i Veronika. Oni, dodaje Geraščenko, na snimku pevaju pesmu u kojoj kažu da su elita i oligarsi dok ih drugi mole novac i ostatke s poda. "Ruski Telegram kanali objavili su video Prigožinove dece, Pavela (u bejzbol kapi) i Veronike, u Kareliji", piše u tvitu.

"Snimljeni su kako pevaju pjesmu u kojoj sebe nazivaju elitom i oligarsima, dok drugi mole za novčiće i ribaju podove", tvrdi Geraščenko. Da je video autentičan potvrdio je i sam Prigožin. Tvrdi da je snimljen u leto 2022. (dakle, rat je već uveliko bio u toku). Prigožin kaže da je video i fotografije ukralo posebno "sajber" odeljenje ruskog ministarstva obrane", napisao je Geraščenko.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Svet, najnovije vesti »