Mali heroji velikog srca - bravo kraljevi: Mališani iz čačanskog vrtića cedili limun, pa prodavali limunadu i sav zarađeni novac dali u humantiarne svrhe (FOTO)

RINA 03.08.2023
Mali heroji velikog srca - bravo kraljevi: Mališani iz čačanskog vrtića cedili limun, pa prodavali limunadu i sav zarađeni…

Mali heroji velikog srca - bravo kraljevi: Mališani iz čačanskog vrtića cedili limun, pa prodavali limunadu i sav zarađeni novac dali u humantiarne svrhe (FOTO) Čačak - Da dobre i humane ideje uvek dobro i prolaze, pokazuje i primer iz jednog čačanskog privatnog vrtića.

Mališani su prošle godine tokom letnjih aktivnosti cedili limun, a onda su prodavali limunadu, ali samo kroz igru. Ove godine su ipak odlučili da tu dobijenu limunadu prodaju, a sav novac uplate u humanitarne svrhe i za lečenje onima kojima je potrebno. - Deca su svoje utiske o pravljenju limunade i "igri prodaje" preneli roditeljima kojima se ideja jako dopala, pa smo u saradnji sa njima ove godine organizovali "Limunijadu" koja je bila humanitarnog karaktera.

Čačak »

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »