"Žao mi je što deo opozicije bojkotuje": Savo Manojlović za "Blic" TV o predstojećim izborima: "Ako samo deo naših glasača ostane kući, Vučić je u Beogradu politički preživeo"

Blic pre 13 dana
"Žao mi je što deo opozicije bojkotuje": Savo Manojlović za "Blic" TV o predstojećim izborima: "Ako samo deo naših…

"Žao mi je što deo opozicije bojkotuje, ubeđen sam da svi ljudi koji su deo opozicije žele promenu i da su razočarani raskolom. Radimo istraživanja, pratimo i ako samo deo opozicionih glasača ostane kući, Aleksandar Vučić je u Beogradu politički preživeo", izjavio je gostujući na "Blic" televiziji kandidat za prvog čoveka grada ispred liste "I ja sam Beograd" Savo Manojlović.

Posle višegodišnjeg aktivističkog staža, pre svega u vezi sa ekološkim temama, protesta i blokada puteva, odlučio je da zvanično uđe u politiku i to kao kandidat za gradonačelnika Beograda. Višednevne peripetije, problemi sa overom prikupljenih potpisa, odbijanje, pa ipak prihvatanje lista u pojedinim opštinama, završilo se pozitivno - "Kreni Promeni" prvi put učestvuje na izborima. O odluci da zvanično uđe u politiku kao kandidat za gradonačelnika, šansama na

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »