Studente zovu uz pesmu i igru: Profesor FPN i bivši poslanik Dušan Pavlović sa kolegom repuje: Ovako poziva na upis master studija FPN (video)

Blic pre 2 dana
Studente zovu uz pesmu i igru: Profesor FPN i bivši poslanik Dušan Pavlović sa kolegom repuje: Ovako poziva na upis master…

Do sada su političari pokušavali da se kroz društvene mreže približe mladima, a izgleda su tim putem krenuli i profesori. Tačnije, Dušan Pavlović, aktuelni profesor na Fakultetu političkih nauka i bivši poslanik DJB rešio je da repovanjem na engleskom, sa još jednim kolegom, namami studente na master program koji on drži.

To se može videti na video snimku koji je podeljen na društvenim mrežama, a koji počinje tako što Pavlović pita publiku: "Da li želiš da imaš master iz političkih nauka". Snimak traje nepun minut, a u njemu se Pavlović smenjuje sa kolegom i nabraja kakve će sve koristi imati studenti. U pitanju je master program "Studije politike - Političke institucije, javna administracija i javni sektor" . Reakcije su, očekivano, bile i pozitivne i negativne.

Blic »

Politika, najnovije vesti »