Naslovne strane za ponedeljak, 15. jul 2024. godine

Beta 15.07.2024

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za ponedeljak, 15. jul 2024. najviše pišu o atentatu na bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa u Pensilvaniji, ali i o proizvodnji električnih automobila u Srbiji, o vlasti i opoziciji, kao i o velikim vrućinama.

BLIC - Pod naslovom "Golobradi štreber osramotio tajnu službu", o napadu na Donalda Trampa. U toku pilot projekat u Srbiji: "Vrtići će raditi i subotom?". Mali predah od vrućina: "Nepogode stižu u petak, a živa u termometru ostaje na 35 stepeni".

VEČERNJE NOVOSTI - Atentat na bivšeg lidera SAD: "Podstaknuta mržnja je od Trampa stvorila metu". O radu "Kurtijevog" pravosuđa na Kosovu: "Srbi zalažu i kuće da se nevini brane sa slobode".

DANAS - Na bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa pucano na mitingu u Pensilvaniji: "Da li je došlo do bitnijih propusta u obezbeđenju". Ko Aleksandru Vučiću daje spise predmeta iz istražnog postupka koje čita pred kamerama: "'Brine i bdi' za opšte dobro". Koliko će proizvodnja električnog automobila doprineti srpskoj ekonomiji "Može li 'panda' kao 'fića'".

NOVA - Atentat na Donalda Trampa: "Metak okrznuo Trampovo uvo, odjeknuli pucnji i nastao metež". Boško Obradović iz pokreta Dveri: "Opozicija je izvršila kolektivno samoubistvo". Polaznici akademije mladih lidera vladajuće stranke "uredno" su se rasporedili po državnim nadleštvima: "Mladi lavovi SNS savane", piše list.

POLITIKA - "Nikada se neću predati", izjavio je Donald Tramp nakon atentata. Ministarka zadužena za rodnu ravnopravnost Tatjana Macura kaže "Ukidanje Zakona o rodnoj ravnopravnosti otvorilo bi Pandorinu kutiju". O finalu Vimbldona: "Novak Đoković ostao na 24 grend slem titule".

KURIR - "Atentat", Trampa ni metak ne može da zaustavi. List piše i o skupoći na "srpskom moru". "Dranje", dan na Adi porodicu sa dvoje dece košta više od 8.000 dinara, piše list.

SRPSKI TELEGRAF - "Metak u Trampa zbog Putina", to je pozadina atentata, piše list. List prenosi i poruku predsednika Vučića iz Kaira: "Otvaramo novu eru sa Egiptom".

INFORMER - "Atentator pušten da se popne na krov", sumnjivi postupci agenata tajne službe, piše list.

ALO - "Vučić: Čist akt mržnje", predsednik Srbije o pokušaju ubistva Donalda Trampa. List piše i o porazu Novaka Đokovića u finalu grend slema u Londonu: "Kraj Novakovog vimbldonskog sna".

(Beta, 15.07.2024)

Donald Tramp »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »