Donald Tramp - vesti

U ovim zemljama se najbolje živi - pa "kofer u ruke"

Vesti online pre 14 minuta
Sjedinjene Američke Države i Rusija su pale na listi zemalja sa najboljom reputacijom, u istraživanju nevladine organizacije "Reputation Institute" za 2017. godinu.
Studija je sprovedena među 38.000 ljudi u osam najbogatijih zemalja na svetu SAD, Japan, Kanada, Nemačka, Francuska, Italija, Velika Britanija i Rusija. One procenjuju 55 zemalja za najvećim BDP. Učesnici procenjuju stanje... »

Kinezi šestoko pokrali američke kompanije

Alo pre 4 sata
Alo: Kinezi šestoko pokrali američke kompanije
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da SAD razmatraju pozamašnu "novčanu kaznu" u okviru istrage o navodima da Kina krade intelektualnu svojinu američkim kompanijama.
To je najjasniji nagoveštaj do sada da će američka administracija preduzeti osvetničku trgovinsku akciju protiv Kine, ocenjuje Rojters. Tramp i njegov ekonomski savetnik Geri Kon rekli su danas u intervjuu britanskoj agenciji da... »

Tramp sprema kaznu: "Kina mora da plati za krađu intelektualne svojine"

Blic pre 4 sata
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da SAD razmatraju pozamašnu "novčanu kaznu" u okviru istrage o navodima da Kina krade intelektualnu svojinu američkim kompanijama.
To je najjasniji nagoveštaj do sada da će američka administracija preduzeti osvetničku trgovinu akciju protiv Kine, ocenjuje Rojters. Tramp i njegov ekonomski savetnik Geri Kon rekli su danas u intervjuu britanskoj agenciji da je... »

Tramp: Ambasada neće biti premeštena u Jerusalim do kraja godine

Blic pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp negirao je danas da će se planirano premeštanje ambasade SAD iz Tel Aviva u Jerusalim dogoditi u roku od godinu dana, premda je izraelski premijer Benjamin Netanijahu izrazio očekivanje da će ambasada biti premeštena u tom roku.
"Do kraja godine? Govorimo o različitim scenarijima - ja očigledno mislim da bi to bilo na privremenoj bazi. Ne razmatramo to. Odgovor je ne", rekao je Tramp u intervjuu Rojtersu, u komentaru na Netanijahuovu izjavu. Netanijahu... »

Tramp je na kognitivnom testu dobio najbolje ocene. Uradite ga i vi i proverite da li ste pametniji od njega

Blic pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp na kognitivnom testu nije pokazao nikakve abnormalnosti i njegovo zdravlje je dobro, otkrio je njegov doktor, piše BBC.
Tramp je pristupio standardnom kognitivnom testu te ostvario maksimalan broj bodova. Montrealska lestvica kognitivne procene (MoCA) neuropsihološki je test koji se koristi kako bi se utvrdila blaga kognitivna disfunkcija. Test od... »

Tramp: Rusija pomaže Severnoj Koreji, krši sankcije

Večernje novosti pre 7 sati
Donald Tramp izjavio da Rusija pomaže Severnoj Koreji da se snabdeva i time krši međunarodne sankcije, a istovremeno je upozorio da je Pjongjang "svakim danom sve bliže" sposobnosti da na SAD ispali raketu dugog dometa
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da Rusija pomaže Severnoj Koreji da se snabdeva i time krši međunarodne sankcije, a istovremeno je upozorio da je Pjongjang "svakim danom sve bliže" sposobnosti da na SAD ispali... »

Amerikanci ipak ne žele Opru za predsednika: Većina građana smatra da ne treba da se kandiduje, evo i zašto

Kurir pre 9 sati
Anketa ukazuje da u ovom trenutku oko 73 odsto demokrata preferira Opru Vinfri nasuprot aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa. Većina ispitanika, međutim, smatra da Vinfrijeva ne bi trebalo da se kandiduje za predsednika SAD. Demokrate ističu da će će pre podržati nekog kandidate koji ima... »

Iako bi Opra pobedila Trampa na sledećim izborima, Amerikanci ne žele da se ona uopšte kandiduje

Telegraf pre 11 sati
Anketa ukazuje da u ovom trenutku oko 73 odsto demokrata preferira Opru Vinfri nasuprot aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa
Anketa, koju je sproveo "Politiko", ukazuje da većina ispitanika više podržava voditelju Opru Vinfri nego aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa. Pobedio bih Opru, to bi bilo mnogo zabavno: Oglasio se Tramp povodom mogućnosti... »

Uradite test kognitivnih sposobnosti koji je prošao Donald Tramp

Nedeljnik pre 15 sati
Tramp je test koji pokazuje rane znake gubitke pamćenja i druge neurološke probleme prošao sa maksimalnim brojem bodova
Američki predsednik Donald Tramp prošao je test kognitivnih sposobnosti sa maksimalnim brojem bodova, što pokazuje da nema rane znake gubitka pamćenja i druge neurološke probleme. Tramp je prošao prvi sistematski pregled, a osim... »

Evo kakvog je zdravlja Donald Tramp

Alo pre 1 dan
Alo: Evo kakvog je zdravlja Donald Tramp
Doktor predsednika SAD Donalda Trampa, Roni Džekson, kaže da postoji veoma velika mogućnost da Tramp u svom mandatu neće imati nikakvih medicinskih problema.
"Verujem da postoji veoma velika mogućnost da u svom mandatu neće imati medicinskih problema", rekao je Džekson za AP. Svoje nalaze Džekson bazira na kardiološkim ispitivanjima predsednika Trampa. Kako navodi agencija, Tramp nema... »

©2018 Netmark d.o.o.