Donald Tramp

Ostaje li partija uz Trampa - glavno pitanje godišnje konferencije republikanaca

Glas Amerike pre 1 sat
VAŠINGTON — Republikanci će u nedelju održati godišnju konferenciju Konzervativne političke akcije (CPAC), prvi put otkako Donald Tramp više nije predsednik. Ali, on će biti u fokusu konferencije. CPAC je osnovan 1973. i pomogao je Trampu da… »

Bajden pred nemogućom misijom u Avganistanu: Produžetak najdužeg rata

Novi magazin pre 1 sat
Novi rok za potpuno američko povlačenje se približava, a glavni problem ostaje onaj stari: kako izbeći totalnu kapitulaciju. Da li će Džozef Bajden uspeti da reši problem koji su mu ostavili Džordž Buš, Barak Obama i Donald Tramp – da završi… »

Bajden pred nemogućom misijom u Avganistanu: Produžetak najdužeg rata

Novi magazin pre 1 sat
Novi rok za potpuno američko povlačenje se približava, a glavni problem ostaje onaj stari: kako izbeći totalnu kapitulaciju. Da li će Džozef Bajden uspeti da reši problem koji su mu ostavili Džordž Buš, Barak Obama i Donald Tramp – da završi… »

Sud je doneo odluku i sada će konačno ceo svet saznati šta to Tramp krije kao zmija noge

Blic pre 4 sati
Američki Vrhovni sud odobrio je njujorškom tužiocu da pribavi poreske prijave i druge finansijske podatke bivšeg predsednika Donalda Trampa u okviru krivične istrage koja se vodi protiv njega, odbacivši tako njegov zahtev da se odloži primena ove… »

Ceo svet će saznati šta to Tramp krije: Sud je doneo odluku - bivši predsednik SAD-a u problemu!

Srbija danas pre 3 sata
Bivši predsednik u borbi sa pravosuđem. Američki Vrhovni sud odobrio je njujorškom tužiocu da pribavi poreske prijave i druge finansijske podatke bivšeg predsednika Donalda Trampa u okviru krivične istrage koja se vodi protiv njega, odbacivši tako… »

Njujork tajms: FBI izdvojio osumnjičenog u istrazi smrti pripadnika policije Kapitola

Glas Amerike pre 1 dan
VAŠINGTON — FBI je označio osumnjičenog u istrazi smrti pripadnika policije Kapitola, koji je život izgubio u napadu pristalica tadašnjeg predsednika Donalda Trampa na Kongres 6. januara, preneli su dnevnik Njujork tajms i agencija Asošijeted… »

Zlatni kip Trampa osvanuo na Floridi, vernici uvređeni

Nova pre 17 sati
Pozlaćena statua bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa u prirodnoj veličini odevena u šorc na kom je oslikana američka zastava i sa crvenim japankama pojavila se na konferenciji Konzervativnog odbora za političku akciju (CPAC). Fotografije… »

Svima koji su podržali Bajdena želim srećan povratak u eru vojnih intervencija SAD!

Alo pre 18 sati
U četvrtak 25. februara 2021, američko ratno vazduhoplovstvo napalo je ciljeve proiranskih snaga stacioniranih u Siriji. Lider Pokreta za promene i jedan od lidera DF, "čestitao" je na Tviteru povratak u eru vojnih intervencija u SAD. - Svima koji su… »

Medojević oštro: Objavio fotografiju i žestoko opleo po svima koji su podržali Bajdena (foto)

Večernje novosti pre 18 sati
LIDER Pokreta za promene i jedan od lidera DF, Nebojša Medojević "čestitao" je na Tviteru povratak u eru vojnih intervencija u SAD. - Svima koji su podržali marionetu duboke države Bidona (DŽo Bajden) želim srećan povratak u eru vojnih… »

Da li verujete da je Saša Baron Koen ovako brutalno zgodan

Nova pre 22 sata
Mediji su fotografisali zvezdu Borata, Sašu Barona Koena, kako golišav i mokar šeta plažom, i internet se pita, kako je moguće da je Koen ovako zgodan? Iluziju o njemu kao o totalno neprivlačnom frajeru stvorio je njegov lik Borat, u kojem kritikuje… »

Vesti dana »