Donald Tramp

Tramp i Pens zakopali ratne sekire? Između dvojice "prijatelja" pale su teške reči, ali je to sada prošlost! (video)

Pravda pre 9 minuta
Nekadašnji potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Majk Pens kazao je grupi konzervativaca da održava bliske lične odnose sa bivšim američkim predsednikom Donaldom Trampom i otkrio da planira da osnuje političku organizaciju koja će da brani… »

FOTO Kako izgleda život Trampovih posle Bajdenove pobede

Nova pre 51 minuta
Prošlo je malo više od mesec dana otkako je obavljena inauguracija novog predsednika SAD Džozefa Bajdena. Nakon turbulentnih dešavanja u Americi i navodne afere u vezi sa "pokradenim glasovima", Donald Tramp napustio je Belu kuću zajedno sa svojom… »

Bajden blokiran

B92 pre 3 minuta
Federalni sudija u Teksasu Dru Tipton blokirao je naređenje predsednika SAD Džoa Bajdena da se zabrane deportacije migranata u narednih 100 dana. Sudija Tipton je odluku doneo rano jutros po srednjoevropskom vremenu i ona će važiti na neodređeno… »

Sudija blokirao Bajdenovu zabranu deportacije migranata

Nova pre 3 minuta
Federalni sudija u Teksasu Dru Tipton blokirao je naređenje predsednika SAD Džozefa Bajdena da se zabrane deportacije migranata u narednih 100 dana. Sudija Tipton je odluku doneo rano jutros po srednjeevropskom vremenu i ona će važiti na neodređeno… »

Većina republikanaca podržava Trampa za predsedničku kandidaturu

Politika pre 1 sat
Ukoliko odluči da se kandiduje, Donald Tramp će ubedljivo da pobedi u trci za republikansku nominaciju za predsedničke izbore 2024. godine, izjavio je republikanski senator Mit Romni. Romni važi za jednog od najvećih Trampovih protivnika unutar… »

Tramp i Pens zakopali ratne sekire? Između dvojice "prijatelja" pale su teške reči, ali je to sada prošlost

Srbija danas pre 1 sat
Bivši američki potpredsednik ima velike planove u budućnosti. Nekadašnji potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Majk Pens kazao je grupi konzervativaca da održava bliske lične odnose sa bivšim američkim predsednikom Donaldom Trampom i otkrio… »

Romney: Trump bi pobijedio u stranačkim izborima 2024.

Al Jazeera pre 2 sata
Senator iz Utaha smatra kako će bivši predsjednik SAD-a imati veliku ulogu u Republikanskoj stranci narednih godina. Republikanski senator Mitt Romney smatra kako će bivši američki predsjednik Donald Trump lako osvojiti nominaciju Republikanske… »

SAD obećale da će se boriti za ljudska prava širom sveta

Glas Amerike pre 1 sat
ŽENEVA — Američki državni sekretar Entoni Blinken je u obraćanju članovima Saveta Ujedinjenih nacija za ljudska prava potvrdio da će se Vašingotn zalagati za univerzalnu zaštitu i unapređenje ljudskih prava. U prvom govoru pred tim telom… »

"Tramp će ponovo pobediti" Najveći republikanski protivnik bivšeg američkog lidera surovo iskren! (video)

Pravda pre 2 sata
Republikanski senator Mit Romni smatra da će bivši američki predsednik Donald Tramp lako osvojiti nominaciju Republikanske stranke za predsednika SAD, ukoliko se ponovo bude kandidovao za ulazak u Belu kuću 2024. godine. Romni je u onlajn intervjuu za… »

"Lako će osvojiti nominaciju": Republikanski senator: "Podržaćemo Trampa ako se kandiduje 2024."

Blic pre 3 sata
Republikanski senator Mit Romni smatra da će bivši američki predsednik Donald Tramp lako osvojiti nominaciju Republikanske stranke za predsednika SAD, ukoliko se ponovo bude kandidovao za ulazak u Belu kuću 2024. godine. Romni je u onlajn intervjuu za… »

Vesti dana »