Donald Tramp - vesti

Jedan na jedan: Tramp i Putin danas u Helsinkiju

BBC News pre 0 minuta
Tramp je optužio svoje prethodnike za tenzije sa Rusijom nakon prvog sastanka sa Putinom
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da su bolji odnosi sa Rusijom „dobra, a ne loša stvar" na početku susreta sa Vladimirom Putinom. Tramp je rekao da se nada uspostavljanju „izvanrednih odnosa" po sastanku dva lidera u... »

Ministri spoljnih poslova se distanciraju od Trampove izjave

Vesti online pre 7 sati
Ministri inostranih poslova EU distancirali su se danas od izjave američkog predsednika Donalda Trampa da su Unija i SAD neprijatelji.
Državni sekretar u Ministarstvu inostranih poslova Nemačke Mihael Rot rekao je danas u Briselu da Tramp pokušava da podeli Evropu. - Austrija zasigurno ne posmatra SAD kao neprijatelja, a tako to ne čini ni EU - poručuje šefica... »

Trampov susret s Putinom kvalitetniji nego sa saveznicima

N1 Info pre 1 sat
Novinar Milan Mišić i diplomata Zoran Milivojević ocenili su za N1 da je bez obzira na ishod samita predsednika SAD i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina, uočljivo da je taj susret protekao u boljoj atmosferi nego sastanci Trampa sa evropskim saveznicima. Rezultati samita videće se, kako kažu, po potezima koji će uslediti u narednom periodu.
Predsednici Rusije i Sjedinjenih Američkih Država Vladimir Putin i Donald Tramp sastali su se u Predsedničkoj palati u Helsinkiju, gde su razgovarali više od dva sata iza zatvorenih vrata. Dipmota Zoran Milivojević izjavio je u... »

Tramp iznenadio izjavom: Odnosi s Rusijom nikad gori, ali se to promenilo pre 4 sata!

Kurir pre 1 sat
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas posle razgovora s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom da odnosi dve zemlje nikad nisu bili gori, ali da se to promenilo od pre oko četiri sata.
Dodao je da su razgovori bili "direktni, otvoreni, duboko produktivni". "Neslaganja između naše dve zemlje dobro su poznata, i predsednik Putin i ja smo o tome danas naširoko razgovarali", rekao je Tramp na zajedničkoj... »

Došao je i taj dan: Tramp i Putin u ruskom zamku

B92 pre 13 sati
B92: Došao je i taj dan: Tramp i Putin u ruskom zamku
Helsinki -- Samit američkog i ruskog predsednika Donalda Trampa i Vladimira Putina, biće održan danas u finskoj Predsedničkoj palati.
Radi se o zdanju iz 19. veka, sa pogledom na Baltičko more, koje je svojevremeno bilo rezidencija ruskih careva u Finskoj. Kao domaćin sastanka, finski predsednik Saili Niniste će imati bilateralne susrete sa oba gosta. Pre... »

Od danas se menja svet! Putin: Ne verujem ni ja Trampu, niti on meni! Tramp: Putin je dobar konkurent! Posle teških razgovora napravljen ključni pomak u odnosima supersila! Ovo su glavni zaključci sastanka u Helsinkiju!

Kurir pre 1 sat
Ekipa Kurira i danas uživo izveštava iz glavnog grada Finske Heslinkija uoči sastanka predsednika SAD i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina.
U Helsinkiju je održana konferencija za medije ruskog predsednika Vladimira Putina i američkog lidera Donalda Trampa nakon sednica u uskom i proširenom sastavu u Helsinkiju. Dva lidera su govorila o Siriji, američkom PRO,... »

„Od danas se sve menja“: Glavne poruke Putina i Trampa posle istorijskog razgovora (video)

Sputnik pre 1 sat
Istorijski susret i prekretnica u rusko-američkim odnosima, prva je ocena posle današnjih prvih razgovora lidera Rusije i SAD Vladimira Putina I Donalda Trampa. Hladni rat je odavno završen, poručio je Putin. Od danas se sve menja, rekao je Tramp.
Ruski predsednik je naveo da su razgovori sa Trampom bili „otvoreni i poslovni, uspešni i korisni”. Poteškoće i napeta atmosfera u odnosima Rusije i SAD nemaju objektivne razloge, ocenio je Putin i izrazio nadu da su posle... »

Prinčevi odbili susret sa Trampom

Danas pre 19 sati
Prinčevi Čarls i Vilijem odbili su da učestvuju u četvordnevnoj britanskoj turneji američkog predsednika Donalda Trampa i tako „prisilili“ kraljicu Elizabetu II da sama primi američkog predsednika.
Prinčevi su rekli da su zauzeti poslovima i da ne žele da se sretnu sa predsednikom SAD, u petak. Kraljica je primila Trampa u vrtu zamka Vindzor. Prema pisanju Sandejs tajmsa, princ Čarls i njegov sin odlučno su odbili da se... »

Sprema se za nov mandat: Tramp već spremio 33 miliona dolara za nove predsedničke izbore

Kurir pre 9 sati
VAŠINGTON - Na računu u banci za kampanju predsednika Donalda Trampa nalazi se 33 miliona dolara, piše Politiko pozivajući se na najnovije podatke, objavljene dve i po godine pre održavanja narednih predsedničkih izbora u SAD.
Kako navodi Politiko, 33 miliona koje Tramp ima na računu u banci do kraja juna daju mu prednost u odnosu na bilo kog drugog potencijalnog predsedničkog kandidata. Trump’s campaign has stockpiled $33 million 2-and-a-half years... »

Samit Trampa i Putina u Helsinkiju

Studio B pre 12 sati
Samit američkog i ruskog predsednika Donalda Trampa i Vladimira Putina, biće održan danas u finskoj Predsedničkoj palati.
Radi se o zdanju iz 19. veka, sa pogledom na Baltičko more, koje je svojevremeno bilo rezidencija ruskih careva u Finskoj. Kao domaćin sastanka, finski predsednik Saili Niniste će imati bilateralne susrete sa oba gosta. Pre... »

©2018 Netmark d.o.o.