Donald Tramp - vesti

Maduro: Bolton planira invaziju na Venecuelu

Sputnik pre 13 sati
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro rekao je večeras da američki savetnik za državnu bezbednost Džon Bolton predvodi plan invazije na Venecuelu.
„Džon Bolton se još jednom našao na čelu zavere da se Venecuela preplavi nasiljem i da traži stranu vojnu intervenciju“, rekao je Maduro na konferenciji za novinare, dodajući da je Bolton organizovao obuku plaćenika u vojnim... »

Vijesti

Slobodna Evropa pre 15 sati
Predsjednik Venecuele Nikolas Maduro (Nicolas) rekao je da američki savjetnik za državnu sigurnost John Bolton (Džon) predvodi plan invazije na Venecuelu. "John Bolton se još jednom našao na čelu zavjere da se Venecuela preplavi nasiljem i da traži stranu vojnu intervenciju", rekao je Maduro na... »

Francuski pelcer za Evropu (video)

Sputnik pre 18 sati
Burni protesti u Francuskoj naterali su predsednika Emanuela Makrona na neke ustupke, ali ne i dovoljne, jer „žuti prsluci“ ne odustaju od sve duže liste zahteva, a taj talas se širi i na druge zemlje — Belgiju, Holandiju...
Da li smo zaista svedoci „nove francuske revolucije“, bunta masa protiv divlje globalizacije, koncepta liberalne ekonomije i evropske oligarhije? Ima li Evropa kapaciteta da odgovori na izazove, kad su tri njene ključne zemlje... »

Tramp zapretio: Blokiraću federalnu vlast ukoliko ne obezbedimo granicu s Meksikom; Ako treba, vojska će da gradi zid

Večernje novosti pre 1 dan
Ako ne budemo imali pograničnu bezbednost, blokiraću vladu, rekao je Tramp na sastanku sa liderima Demokratske partije
Predsednik SAD Donald Tramp zapretio je danas da će blokirati rad federalne vlasti, ako i dalje bude sporno finansiranje izgradnje zida na granici sa Meksikom. "Ako ne budemo imali pograničnu bezbednost, blokiraću vladu", rekao... »

Kina i SAD o sledećoj etapi razgovora o trgovini

Glas Amerike pre 2 dana
PEKING — Kina i Sjedinjene Države raspravljale su o mapi puta za narednu rundu pregovora o trgovini u utorak, tokom telefonskog razgovora između zamenika kineskog premijera Liu Hea i američkog sekretara za finansije Stivena Mnučina i predstavnika za trgovinu Roberta Lajthajzera. Ranije ovog meseca... »

Tramp se oglasio na "Tviteru": Imali smo veoma korisne razgovore s Kinom! Očekujte važna saopštenja! (foto)

Srbija danas pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da su američki zvaničnici imali veoma produktivne razgovore sa kineskim zvaničnicima
On je to objavio na "Tviteru" posle telefonskog razgovora zamenika kineskog premijera Liju Hea i američkog ministra finansija Stivena Mnučina i trgovinskog predstavnika Roberta Lajtizera. Predsednik SAD je veoma pozitivan u vezi... »

Američki predsednik u strahu: Tramp se ozbiljno plaši ovoga nakon što su demokrate "uzele" Kongres

Srbija danas pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp smatra da je impičment "zaista moguć", javlja Si-En-En, pozivajući se na neimenovane izvore.
Prema podacima američke televizije, Tramp je u razgovoru sa svojim savetnicima izrazio zabrinutost da protiv njega može biti pokrenut impičment. Kako se naglašava, predsednik SAD smatra da se tako nešto može desiti nakon prelaska... »

Si-En-En: Tramp se ozbiljno plaši impičmenta

Sputnik pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp smatra da je impičment „zaista moguć“, javlja Si-En-En, pozivajući se na neimenovane izvore.
Prema podacima američke televizije, Tramp je u razgovoru sa svojim savetnicima izrazio zabrinutost da protiv njega može biti pokrenut impičment. Kako se naglašava, predsednik SAD smatra da se tako nešto može desiti nakon prelaska... »

Putin i Tramp jedan drugom za petama: Lideri u velikoj trci, a samo jedan može biti pobednik!

Kurir pre 2 dana
Lideri Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, ušli su u uži izbor za zvanje "čoveka godine 2018" američkog časopisa Tajm.
Prošle godine je ovaj magazin za "čoveka godine" proglasio žene koje su prekinule ćutanje (Silence Breakers) koje su bile prve koje su govorile o seksualnom uznemiravanju. Ove godine su među glavnim kandidatima za ovu titulu... »

Demokrate kreću u ofanzivu protiv Trampa

Danas pre 2 dana
Inicijative u novom sazivu Predstavničkog doma Uticajne demokrate u Predstavničkom domu Kongresa SAD najavile su mogućnost opoziva predsednika Donalda Trampa pa čak i njegovo hapšenje ukoliko se dokaže da je direktno odgovoran za isplate ženama.
„Postoje realni izgledi da Tramp napusti svoju funkciju onog dana kada Ministarstvo pravde podnese optužnicu protiv njega, tako da bi on mogao biti prvi predsednik SAD koji ima realne izglede da se suoči sa zatvorom“, kaže... »

©2018 Netmark d.o.o.