Donald Tramp - vesti

Rubio: Možda ćemo morati da promenimo odnos sa S.Arabijom

Dnevnik pre 1 dan
VAŠINGTON: Republikanski član spoljnopolitčkog odbora američkog Senata, Marko Rubio, izjavio je da će SAD možda morati "da u potpunosti promene" odnose sa Saudijskom Arabijom, ukoliko se ispostavi da su vlasti u Rijadu odgovorne za ubistvo novinara Džamala Kašogija.
Rubio je naglasio da bi promena odnosa obuhvatila i dogovor o prodaji oružja sa Saudijskom Arabijom težak više milijardi dolara, za koji se zalaže i predsednik SAD Donald Tramp prenosi AP. Rubio je za televiziju Si-Bi-Es (CBS)... »

Sveštenik Branson kleknuo pred Trampa i pomolio se: Bože, podari mu natprirodnu mudrost (video)

Kurir pre 1 dan
Američki sveštenik Endru Branson stigao je odmah po oslobađanju iz turskog zatvora u Belu kuću, gde je kleknuo pored predsednika Donalda Trampa i rekao da se moli za njega.
Branson se u Ovalnom kabinetu pomolio Bogu da Trampu podari "nadprirodnu mudrost". "Zaista ste se borili za nas", rekao je Branson Trampu. Branson koji je proveo dve godine u zatvoru u Turskoj, stigao je danas u bazu... »

Tramp preti Saudijcima zbog Kašogija

RTS pre 2 dana
RTS: Tramp preti Saudijcima zbog Kašogija
Američki predsednik je upozorio Saudijsku Arabiju da će biti "oštro kažnjena" ako se ispostavi da je novinar Džamal Kašogi ubijen u saudijskom konzulatu u Istanbulu.
Na pitanje da li je saudijski prestolonaslednik Muhamed bin Salman naredio ubistvo Kašogija, Donald Tramp je rekao da to još niko ne zna ali da "ćemo verovatno moći da saznamo". "Isteraćemo to do kraja i tu će biti oštra kazna",... »

Tramp: Odlični odnosi s Turskom posle oslobađanja Bransona

N1 Info pre 2 dana
Oslobađanje američkog pastora Endrua Bransona dovešće do dobrih, čak odličnih odnosa između SAD i Turske, izjavio je američki predsednik Donald Tramp.
Ponovivši da nije bilo sporazuma s Turskom o oslobađanju Bransona, Tramp je zahvalio turskom kolegi Redžepu Tajipu Erdoganu. Bela kuća je saopštila danas da će Tramp tokom dana primiti Bransona koji je na putu za SAD. Turski sud... »

Tramp: Oštro ću kazniti Saudijsku Arabiju, ako...

Sputnik pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će Saudijska Arabija biti „oštro kažnjena“, ukoliko se ispostavi da je nestali saudijski novinar Džamal Kašogi ubijen u saudijskom konzulatu u Istanbulu.
„Rešićemo ovaj slučaj i biće oštrih kazni“, rekao je Tramp, prenosi Rojters. Upitan da li je moguće da je saudijski princ Muhamed bin Salman izdao naređenje za ubistvo Kašogija, Tramp je rekao da to niko sa sigurnošću ne zna, ali... »

Melanija Tramp konačno progovorila o Donaldovim aferama

B92 pre 3 dana
B92: Melanija Tramp konačno progovorila o Donaldovim aferama
Američka prva dama Melanija Tramp izjavila je da se ne bavi spekulacijama o navodnim neverstvima supruga Donalda Trampa.
U intervjuu za mrežu Ej Bi Si (ABC) upitana o mogućim Trampovim vanbračnim avanturama, prva dama je odgovorila da to za nju nije "predmet brige". "Ja sam majka i prva dama, imam mnogo važnije stvari o kojima razmišljam", rekla je... »

Prinsova porodica zatražila od Trampa da ne koristi njegove pesme

Novi magazin pre 2 dana
Porodica pokojnog Prinsa zatražila je od predsednika Donalda Tramp da ne koristi pesme muzičara tokom političkih mitinga, kao što je to bio slučaj.
"Prinsovi naslednici nisu nikada dali predsedniku Trampu ili Beloj kući dozvolu da koriste njegove pesme i traže da to odmah prekinu", naveo je na Tviteru Prinsov polubrat Omar Bejker. Lokalni mediji u SAD preneli su da je... »

Prinsova porodica: Tramp da ne koristi više "Purple Rain"

N1 Info pre 2 dana
Porodica pokojnog Prinsa zatražila je od predsednika Donalda Trampa da ne koristi pesme muzičara tokom političkih mitinga, kao što je to bio slučaj.
"Prinsovi naslednici nisu nikada dali predsedniku Trampu ili Beloj kući dozvolu da koriste njegove pesme i traže da to odmah prekinu", naveo je na Tviteru Prinsov polubrat Omar Bejker. Lokalni mediji u SAD preneli su da je... »

Melanija Tramp konačno progovorila o Donaldovim aferama

Sputnik pre 2 dana
Američka prva dama Melanija Tramp izjavila je da se ne bavi spekulacijama o navodnim neverstvima svog supruga, Donalda Trampa.
U intervjuu za mrežu Ej-Bi-Si upitana o mogućim Trampovim vanbračnim avanturama, prva dama je odgovorila da to za nju nije predmet brige, prenosi B92. „Ja sam majka i prva dama, imam mnogo važnije stvari o kojima razmišljam“,... »

Saudijska Arabija odbacila optužbe o Khashoggiju

Al Jazeera pre 3 dana
Američki predsjednik Donald Trump najavio je razgovor sa saudijskim kraljem Salmanom o nestalom novinaru Jamalu Khashoggiju.
Saudijska Arabija odbacila je optužbe o ubistvu nestalog saudijskog novinara Jamala Khashoggija, izjavio je ministar unutrašnjih poslova te zemlje, a američki predsjednik Donald Trump najavio je razgovor sa saudijskim kraljem... »

©2018 Netmark d.o.o.