Donald Tramp - vesti

„Tomahavci“ su zastareli

Sputnik pre 1 sat
Efikasnost krstarećih raketa „tomahavk“ u Siriji i Iraku iznosi 30 odsto, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin na kolegijumu Ministarstva odbrane.
„Što se tiče morskog baziranja, poznati ’tomahavci‘ su već zastareli. Njihova efikasnost u praksi u Iraku i Siriji, prema podacima naših vojnih eksperata, iznosi oko 30 odsto. Potrebna im je modernizacija“, rekao je Putin.... »

Dolar rešava sve! Otkriven američki plan za borbu protiv nezaustavljivih migracija, Latinska Amerika glavna meta

Srbija danas pre 1 sat
Meksički ministar spoljnih poslova Marselo Ebrard izjavio je danas da će Sjedinjene Države opredeliti 5,8 milijardi dolara u razvoj Centralne Amerike, kao deo realizacije plana kojim bi se osnažio ekonomski rast tog regiona što bi dovelo do suzbijanja ilegalnih migracija.
On je danas u svom obraćanju novinarima rekao i da će Meksiko i SAD formirati radnu grupu koja će pratiti realizaciju tog razvojnog plana, prenosi Rojters. Migranti Foto: Profimedia Portparolka Bele kuće Sara Sanders danas je... »

"Izgledaš kao kruela de vil, šta ti se desilo sa facom": Trampova ćerka izgledom plaši ljude na Instagramu

Srbija danas pre 15 sati
Izgleda da Tifani jednu stvar nije naučila od starije sestre Ivanke, a to je da je manje uvek više.
I vrapci na grani znaju da je Ivanka Trump tatina miljenica, dok je Tifani, koju je Donald dobio u drugom braku s Marlom Mejples, konstantno ocu bila u drugom planu. Da li će mu ovom slikom privući pažnju? Погледајте ову објаву у... »

Vašington post: Rusija preko društvenih mreža pomagala Trampu

Dnevnik pre 1 dan
VAŠINGTON: Rusija je koristila sve najvažnije platforme društvenih mreža kako bi na glasače uticala dezinformacijama, u pokušaju da Donald Tramp bude izabran za predsednika.
To piše u novom izveštaju koji je pripremljen za Senat SAD, u koji je uvid imao dnevnik Vašington post, prenosi danas Glas Amerike. U pomenutom izveštaju se navodi da su Rusi, koji su radili za grupu zvanu Agencija za... »

Usvojen pakt UN o izbeglicama

RTS pre 1 dan
RTS: Usvojen pakt UN o izbeglicama
Generalna skupština Ujedinjenih nacija je velikom većinom glasova prihvatila Globalni kompakt o izbeglicama, koji bi trebalo da poboljša upravljanje izbegličkim krizama u svetu, ali ni ovaj dokument nisu podržale Sjedinjene Američke Države i Mađarska, javljaju zapadne agencije.
Za rezoluciju o paktu o izbeglicama glasala je 181 zemlja, a osim SAD i Mađarske, koje su glasale protiv, tri su se uzdržale od glasanja, navodi AFP uz ocenu da novi dokument nije toliko razbuktao strasti kao Globalni kompakt o... »

Kina odlaže tehnološku dominaciju da bi umirila SAD

Politika pre 1 dan
Ima nagoveštaja da je Peking spreman da revidira važan program razvoja visokih tehnologija i otvori tržište za strane kompanije ukoliko će to pomoći da se okonča trgovinski rat
Američki predsednik Donald Tramp hvalio se početkom novembra da je Kina već odustala od programa „Mejd in Čajna 2025” zbog toga što ga on smatra veoma uvredljivim. Ovih dana se pojavila vest da je Peking spreman ne baš da odbaci,... »

Premijer Kanade: Putin je problematičan

Sputnik pre 1 dan
Kanadski premijer Džastin Trudo izjavio je u intervjuu za Si-Ti-Vi njuz da smatra da je predsednik Vladimir Putin „problematičan“, a američki lider Donald Tramp „nepredvidiv“.
U odeljku intervjua „blic-pitanja“, Trudoa je novinar zamolio da opiše Putina jednom rečju. „Problematičan“, odgovorio je kanadski premijer. Američkog predsednika Trudo je nazvao „nepredvidivim“. Na pitanje sa kojim se liderom... »

"Amerika kriva za krizu": Evropska Unija uperila prstom ka SAD zbog dešavanja u Svetskoj trgovinskoj organizaciji

Blic pre 1 dan
Evropska unija okrivila je SAD za "duboku krizu" u kojoj se nalazi Svetska trgovinska organizacija. - Svetska trgovinska organizacija utonula je u duboku krizu, a SAD su u njenom epicentru - navodi se u saopštenju. EU je pozvala administraciju američkog predsednika Donalda Trampa da iznese... »

Nestajanje štampe: Danas izlazi poslednji broj Vikli standarda

Cenzolovka pre 1 dan
Prestaje da izlazi svojevremeno uticajni nedeljnik, možda i jedini konzervativni medij koji je otvoreno kritikovao Donalda Trampa. Tiraži novina i broj zaposlenih u štampi drastično opali u SAD, ali i u Srbiji
Posle 23 godine postojanja danas izlazi poslednji broj ovog nedeljnika, među medijima konzervativnih svetonazora možda i jedinog koji je otvoreno kritikovao predsednika SAD Donalda Trampa. Odluku o gašenju Vikli standarda... »

Đulijani: Tramp sa Malerom? Samo preko mene mrtvog

Blic pre 1 dan
Advokat američkog predsednika Donalda Trampa, Rudi Đulijani, izjavio je danas da njegov klijent neće sesti da razgovara sa specijalnim savetnikom Robertom Malerom kako bi odgovorio na dodatna pitanja u okviru istrage o navodnom mešanju Rusije u predsedničke izbore 2016. godine. "Samo preko mene... »

©2018 Netmark d.o.o.