Donald Tramp

Francuska ministarka: Tramp 'izolovan' na konferenciji o klimi

Slobodna Evropa pre 3 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp je "potpuno izolovan" u svom stavu protiv propisa o zaštiti okoline i u svojoj borbi za "deregulaciju klime", izjavila je u nedelju francuska ministarka za ekološku tranziciju o izjavi… »

Trump: Izrael nikada nije imao boljeg prijatelja od mene

Al Jazeera pre 4 dana
U govoru na samitu Izraelsko-američkog vijeća, američki predsjednik je ponovo kritikovao Iran. Američki predsjednik Donald Trump smatra da Izrael nikada nije imao boljeg prijatelja u Bijeloj kući od njega, jer je on, za razliku od svojih prethodnika… »

Tramp: Hvala Iranu na poštenim pregovorima o razmeni zarobljenika

Blic pre 4 dana
Predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp zahvalio je Iranu za "vrlo poštene pregovore" o razmeni zatvorenika između dve zemlje koju je organizovala Švajcarska. - Hvala Iranu na poštenim pregovorima koji su doveli do oslobađanja državljana SAD-a… »

NATO seminar u Danskoj otkazan zbog zabrane prisustva Trampovom kritičaru

RTS pre 3 dana
Danski atlantski savet saopštio je da je otkazao seminar o NATO-u i prekookeanskim odnosima, nakon što je američka ambasada u Danskoj navodno zabranila da američki akademik, poznat po kritikovanju predsednika Donalda Trampa, govori na skupu. Danska… »

Pazi se! Previše si pametan da mnogo toga izgubiš!

Alo pre 4 dana
Oštra retorika. Predsednik SAD Donald Tramp rekao je danas da severnokorejski lider Kim Džong Un rizikuje da izgubi sve ako nastavi neprijateljstvo i da njegova zemlja mora da se denuklearizuje, nakon što je Severna Koreja saopštila da je „uspešno… »

Spremali su se za veliki poduhvat, a onda je Danska sve stopirala! Novi rascep u alijansi koji niko nije predvideo!

Alo pre 4 dana
Danski atlantski savet saopštio je da je otkazao seminar o NATO i prekookeanskim odnosima, čiji je sponzor vlada SAD, nakon što je američka ambasada u Danskoj navodno zabranila da američki akademik, poznat po kritikovanju predsednika Donalda Trampa… »

Sada se vadi izbog neprijatnosti: Tramp obećao da će preispitati zašto su Rusima uskraćene vize za UN

Večernje novosti pre 4 dana
Amerikanci demonstrirali da mogu da rade sve što im se prohte, a sada se vade. Sve češće ruske delegacije koje učestvuju na konferencije u Njujork imaju problem sa vizama. MOSKVA - OD STALNOG DOPISNIKA PREDSEDNIK SAD Donald Tramp obećao je da će… »

Francuska ministarka: SAD se kreću u kontrasmeru od istorije, sreća što je Tramp bez podrške

Sputnik pre 4 dana
Francuska ministarka za ekologiju Elizabet Born izjavila je danas da je sreća to što američki predsednik Donald Tramp nema podršku drugih zemalja u svojoj novoj inicijativi da se usvoje mehanizmi kojima bi se uštedela voda u toaletima. SAD se kreću… »

Pariske muke po Volodimiru Zelenskom

Politika pre 4 dana
Ukrajinski predsednik nema više nepodeljenu američku podršku, želi da pregovara sa Putinom, kao što Merkelova i Makron rade, ali ga kod kuće već optužuju za izdaju. Pobedivši na predsedničkim izborima u Ukrajini, komičar Volodimir Zelenski je… »

Đulijani u Ukrajini istraživao Bajdena, priprema i izveštaj

Glas Amerike pre 4 dana
VAŠINGTON — Predsednik Donald Tramp nagovestio je u subotu da njegov lični advokat Rudi Đulijani želi da sekretaru za pravosuđe i Kongresu prenese informacije koje je prikupio tokom svojih istraga u Ukrajini. Tramp je rekao da mu Đulijani još… »

Vesti dana »