Donald Tramp - vesti

Makron je rekao da želi da "planetu učini ponovo velikom", ali je napravio jednu kardinalnu grešku

Blic pre 5 dana
Emanuel Makron neće "učiniti planetu ponovo velikom" radeći ovo što trenutno radi, piše "Politiko". Godinu dana nakon što je francuski predsednik odgovorio na politiku američkog kolege Donalda Trampa i njegovo odbacivanje Pariskog klimatskog sporazuma parafrazom njegovog slogana, Francuska se našla... »

Tramp izabrao novog načelnika generalštaba vojske SAD

Danas pre 4 dana
Predsednik SAD Donald Tramp objavio je danas da je za novog načelnika Generalštaba američke vojske izabrao iskusnog komandanta, generala Marka Milija (Milley).
Mili je bio komandant u ratovima u Iraku i Avganistanu, a ako Senat potvrdi njegovo imenovanje, on će na toj poziciji naslediti Džozefa Danforda. Danfordov mandat ističe 1. oktobra sledeće godine, a Tramp je izjavio da će datum... »

Tramp komentarisao protest u Parizu, Francuzi mu odrbusili: Ne mešaj se! (foto)

Srbija danas pre 4 dana
Američki predsednik Donald Tramp ne bi trebalo da se meša u francuske poslove, izjavio je danas francuski ministar spoljnih poslova Žan-Iv le Drijan, nakon što je Tramp kritikovao Francusku zbog protesta "žutih prsluka"
Le Drijan je za francusku televizju LCI rekao da vlada njegove zemlje ne komentariše američku poitiku i da bi to trebalo da bude obostrano. - Poručujem Donaldu Trampu, a i predsednik Republike mu poručuje: ''Ne učestvujemo u... »

"Tramp da prestane da se meša u unutrašnja pitanja Francuske"

Nedeljnik pre 4 dana
"Protesti i neredi širom Francuske. Skandiraju 'Hoćemo Trampa'. Obožavam Francusku", tvitovao je predsednik SAD u subotu
Ministar spoljnih poslova Žan-Iv le Drian pozvao je predsednika SAD Donalda Trampa da se ne meša u francuska unutrašnja pitanja, pošto je Tramp u nizu tvitova komentarisao pokret "žutih prsluka". "Poručujem Donaldu Trampu i molim... »

Pariz oštro odgovorio Trampu: Gledaj svoja posla

Sputnik pre 4 dana
Ministar inostranih poslova Francuske Žan-Iv le Drijan pozvao je predsednika SAD Donalda Trampa da se ne meša u unutrašnje stvari te zemlje.
„Mi se ne mešamo u unutrašnju politiku SAD i želimo da to bude uzajamno“, rekao je Le Drijan, komentarišući Trampov tvit o protestima u Francuskoj. „Ja to kažem Donaldu Trampu, a i predsednik Francuske isto to kaže: ostavite naš... »

Trampov šef kabineta odlazi do kraja godine

Danas pre 5 dana
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da će njegov šef kabineta Džon Keli napustiti tu funkciju do kraja godine zbog očekivanih izmena u Beloj kući usled preusmeravanja na izbornu kampanju 2020. i izazova vlasti s Predstavničkim domom u rukama demokrata.
Jedan zvaničnik je rekao da je Trampov prvi izbor za novog šefa kabineta Nik Ejrs, sada šef kabineta potpredsednika Majka Pensa, i da njih dvojica već mesecima razgovaraju o tome. Keliju, penzionisanom generalu marinaca,... »

Tramp: Imam rešenje za Francusku

Vesti online pre 5 dana
Američki lider Donald Tramp je izjavio da on ima rešenje za smirivanje nemira u Francuskoj - izlazak iz Pariskog klimatskog sporazuma.
Tramp je predložio da se "završi sa Pariskim klimatskim sporazumom, za koji se plaća suviše visoka cena". Taj novac bi onda, po Trampovom mišljenju, francuske vlasti mogle da "vrate ljudima" kroz smanjenje poreza. - Sjedinjene... »

Tramp ima rešenje za situaciju u Francuskoj

Sputnik pre 5 dana
Američki lider Donald Tramp je izjavio da on ima rešenje za smirivanje nemira u Francuskoj — izlazak iz Pariskog klimatskog sporazuma.
Tramp je predložio da se „završi sa Pariskim klimatskim sporazumom, za koji se plaća suviše visoka cena“. Taj novac bi onda, po Trampovom mišljenju, francuske vlasti mogle da „vrate ljudima“ kroz smanjenje poreza. „Sjedinjene... »

Trump o prosvjedima u Francuskoj: Tužan dan za Pariz

SEEbiz pre 5 dana
PARIZ - Američki predsjednik Donald Trump ponovno je komentirao prosvjede Žutih prsluka u Francuskoj, kazavši da je danas tužan dan za Pariz te je pozvao da se sporazum o klimatskim promjenama privede kraju.
"Vrlo tužan dan i vrlo tužna noć u Parizu", tvitao je Trump u trenutku kada su u Parizu započeli neredi. "A možda je došao trenutak da se Pariški sporazum o klimatskim promjenama, vrlo smiješan i iznimno skup, privede kraju te da... »

Maler objašnjava: Trampov bivši šef kampanje Manafort nas lagao

Srbija danas pre 5 dana
Bivši šef predizborne kampanje predsednika SAD Donalda Trampa Pol Manafort lagao je pred federalnim istražiteljima
Bivši šef predizborne kampanje predsednika SAD Donalda Trampa Pol Manafort lagao je pred federalnim istražiteljima u vezi s isplatom i kontaktima koje je imao sa zvaničnicima Trampove administracije, objavio je specijalni... »

Zabelelo se širom Srbije

Mondo  pre 1 sat  još 12 povezanih

Dejan Savić nije više trener Zvezde

Novi magazin  pre 1 sat  još 12 povezanih

Tri žene izbodene u Nirnbergu

Vesti online  pre 3 sata  još 11 povezanih

Kosovska priča o vojsci uznemiruje susede

BBC News  pre 33 minuta  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.