Ovako su hrvatski specijalci uhapsili begunca iz Srbije: Vladan Sretenović nije bio sam u sobi, evo ko je još priveden (video)

Blic pre 15 dana
Ovako su hrvatski specijalci uhapsili begunca iz Srbije: Vladan Sretenović nije bio sam u sobi, evo ko je još priveden…

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u ranim jutarnjim satima zatekli su i uhapsili državljanina Republike Srbije (48) i još tri strana državljana u kući na području Sesveta. Naime, na osnovu prikupljenih informacija, policijski službenici su saznali da se u kući u Sesvetama nalazi strani državljanin za kojim je raspisana međunarodna potraga Interpola Republike Srbije jer je pobegao sa izdržavanja kazne zatvora. u Republici Srbiji.

Kako piše Jutarnji list , uhapšen je Vladan Sretenović, koji je 1998. godine u Srbiji izdržao kaznu od 15 godina zatvora zbog ubistva, a sada je za njim raspisana poternica zbog prebijanja 2016. godine. Inače, pre tri godine o Sretenovićevim zatvorskim danima snimljena je jedna od epizoda srpske dokumentarne serije "Iza brave", u kojoj on govori o svojim zatvorskim danima. Za njim su vlasti Srbije raspisale poternicu zbog izdržavanja kazne od 1,5 godine zatvora

Povezane vesti »

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »