Beograd

EU finansirala projekte za „Beogradske elektrane“

Studio B pre 1 dan
,,Beogradske elektrane’’ učestvuju u tri projekta za koje je Evropska unija obezbedila više od 400 hiljada evra. Cilj je da se omogući precizno merenje utrošene toplotne energije, a potrošačima omogući upravljanje sopstvenom potrošnjom, čime će se povećati efikasnost iskorišćenja... »

Predstavljene turističke aktivnosti Beograda u Banjaluci

Studio B pre 1 dan
Predstavnici Turističke organizacije Beograda održali su u hotelu „Bosna” u Banjaluci promociju aktuelne turističke ponude glavnog grada u prisustvu velikog broja državnih i gradskih zvaničnika, predstavnika agencija i medija, saopšteno je iz ove organizacije. Gostima se obratio konzul... »

Besplatna škola računara za mlade

Studio B pre 1 dan
Kancelarija za mlade Grada Beograda krajem oktobra organizuje besplatnu školu računara koja obuhvata sledeće kurseve: HTML&CSS, Adobe photoshop i Wordpress. Kursevi su namenjeni mladim Beograđanima od 15 do 30 godina. Uslov za prijavu je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi traju... »

Vesić dobio odštetu zbog klevete

Studio B pre 1 dan
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je na Fejsbuku saopštio da je dobio presudu Prvog osnovnog suda, kojom je „utvrđeno da je bivši funkcioner gradske opštine Vračar Bogdan Tatić lagao i klevetao“ kada je njega i gradsku vlast optuživao za zloupotrebe, prilikom organizacije Božićnog... »

Čelnici Opštine Ervenik u poseti Zemunu

Studio B pre 1 dan
Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić, zamenik predsednika Damir Kovačević, i član Veća Grada Beograda Gavrilo Kovačević bili su 17. oktobra domaćini načelniku Opštine Ervenik Predragu Burzi i zemunskim privrednicima koji vode poreklo iz ovog dela Dalmacije. Ova poseta je bila... »

©2018 Netmark d.o.o.