Beograd

U Zdravstvenoj stanici „Jajinci” preventivni ginekološki pregledi

Studio B pre 17 sati
Na zahtev zainteresovanih korisnika u sredu, 21. februara, od 8 do 11 časova u Zdravstvenoj stanici „Jajinci” (Bulevar JNA 86a) biće organizovani preventivni ginekološki pregledi (prevencija Ca PVU). Srbija je četvrta u Evropi po broju žena obolelih od raka grlića materice, a treća po... »

Svečanost u Hramu: U četvrtak prezentacija mozaičke dekoracije i koncert Moskovskog hora (foto)

Srbija danas pre 1 dan
Reč je o zajedničkom projektu srpskih i ruskih umetnika. U četvrtak, 22. februara 2018. godine u Beogradu biće održana značajna manifestacija - prezentacija mozaičke dekoracije centralne kupole Spomen-hrama Svetog Save na Vračaru. Hram Svetog Save je jedan od najvećih pravoslavnih hramova u... »

Beli poručuje Đilasu: Jeste, zinulo mi d***!

Mondo pre 14 sati
Nosilac liste na predstojećim izborima u Beogradu Ljubiša Preletačević-Beli imao je poruku za Dragana Đilasa i snage okupljene oko njega. Foto: Mondo/ Goran Sivački Zahuktava se predizborna kampanja u Beogradu, lete optužbe sa svih strana, po koja žalba, tužba, krivična prijava... Jedna od... »

Mali na golu: Igrao rukomet sa mladima iz Zvezde

Mondo pre 14 sati
U želji da promoviše školski sport, Mali je danas igrao rukomet sa mladim rukometašima Partizana i Crvene zvezde u egzibicionom meču u Osnovnoj školi "Drinka Pavlović." Foto: MN Press Utakmici je prisustvovao i ministar prosvete Mladen Šarčević. Siniša Mali je izjavio da Grad Beograd za... »

Mali: Gradićemo metro koji će biti isplativ i opravdan

Telegraf pre 11 sati
Prema njegovim rečima, plan za metro nije osmišljen na osnovu nasumičnih procena malog kruga ljudi iz političkog života, već na osnovu iscrpnih analiza i procena domaćih i inostranih stručnjaka. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je danas u Starom dvoru prezentaciji projekta... »

©2018 Netmark d.o.o.