Beograd

Radojičić: U planu je 120 kilometara biciklističkih staza

Politika pre 21 sat
Plan je da u Beogradu bude 120 kilometara biciklističkih staza i da se one na pravi način umreže i povežu, rekao je danas gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić. „Biciklističke staze u Takovskoj ćemo u perspektivi povezati sa Ulicom kneza Miloša, kada se bude radila. U Karađorđevoj... »

"Šećerana" postaje umetnička četvrt

Blic pre 22 sata
Nekadašnju Fabriku šećera na Čukarici, koja je zatvorena više od 30 godina, sledeće godine će iz stečaja otkupiti Grad Beograd i od nje napraviti umetničku četvrt. To je sinoć izjavio predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević koji je u nekadašnjoj "Šećerani" govorio na otvaranju... »

Avalski toranj u boji: Zasijalo dekorativno svetlo, a posetioci od sada mogu uživati i u novim sadržajima

Blic pre 1 dan
Avalski toranj dobio je dekorativno osvetljenje, a reflektori su uključeni večeras, povodom 20. oktobra, Dana oslobođenja Beograda od nacista u Drugom svetskom ratu. Na stub tornja montirano je 45 reflektora kojima se upravlja kompjuterski, a posetiocima su od danas dostupni i novi sadržaji kao... »

Vlast radi protivno planskim aktima koje je sama donela

Danas pre 14 sati
Da li je prekategorisanje parka na Topličinom vencu u "skver Proleće" priprema za "betoniranje" U novim planskim aktima koji regulišu područje Topličinog venca a koji će se uskoro naći i u skupštinskoj proceduri, dosadašnji Park vojvode Vuka preimenovan je u Skver proleće. Ovu... »

Stepa Stepanović: Pokušan nastavak izgradnje crkve

Danas pre 16 sati
U naselju Stepa Stepanović juče je oko 9 sati „mučki pokušan nastavak izgradnje crkve/brvnare sa stambenom zgradom, protivno zakonu i volji građana“, navodi se u saopštenju udruženja Stepa. „Uprkos nastojanjima da se sastancima između stanara, države i crkve reši problem bespravne... »

Građani ljuti jer su im aktivisti SNS uklonili klupe

Danas pre 1 dan
Stanovnici naselja Stepa Stepanović tvrde da je mesnom odboru vladajuće stranke trebalo više prostora za okupljanja Stanovnici naselja Stepa Stepanović ljuti su i pripremaju peticiju zbog toga što je, kako navode, mesni odbor Srpske napredne stranke uklonio nekoliko klupa za sedenje radi... »

Lepa Brena sletela u Arenu

Politika pre 8 sati
Do poslednjeg mesta ispunjena „Štark arena” proključala je u momentu kada se visoko iznad bine pojavila ogromna sjajna zvezda i na njoj Lepa Brena. U svom maniru ona se polako spuštala na scenu dok je publika pozdravljala vriskom i gromoglasnim aplauzom. Koncert je otvorila pesmom „Boliš i... »

Stiže prava jesen

Politika pre 21 sat
Oktobarsko sunce grejaće nas još samo jedan dan, a od sutra ulazimo u pravu jesen, kada će biti manje sunca, niže temperature, a pojedinim danima padaće slaba kiša. Hladni i vlažni talas u punoj snazi zahvatiće naše podneblje od ponedeljka: za desetak stepeni hladnije, oblačno i pomalo... »

Drakonske kazne: Beograđani koji ne pokupe lišće rizikuju da plate i do 100.000 dinara

Blic pre 15 sati
Beograđani koji ne pokupe lišće iz dvorišta, sa parkinga, površina oko zgrada i sličnih mesta rizikuju kazne od 10.000 do čak 100.000 dinara. Osećaj šuškanja opalog lišća pod nogama, zlatno-žuta boja koja sanjarima budi maštu pozitivna je strana jeseni. Ipak, osmeh brzo može da... »

Obnova Skadarlije: U toku rekonstrukcija "Boemske četvrti" od Bulevara Despota Stefana do Zetske ulice

Večernje novosti pre 1 dan
Očekuje se izmeštanje betonskih žardinjera, popločavanje delova kaldrme na kojima se pre nalazio asfalt, popravka stubova javne rasvete, kao i zamena starih, bolesnih stabala drveća novim. U TOKU je rekonstrukcija dela Skadarlije, od Bulevara despota Stefana do Zetske ulice. Radnici uveliko... »

©2018 Netmark d.o.o.