Beograd

Ne možemo da izbegnemo koronu Stav epidemiologa je novi udar u septembru, ali mnogo zavisi od ovog faktora

Alo pre 9 sati
Broj novozaraženih opada, epidemiološka situacija je sve povoljnija, sve prognoze govore da nas čeka znatno mirnije leto, ali stručnjaci upozoravaju da nam na jesen preti novi talas. Novi, četvrti udar korone u Srbiji, zavisiće od nekoliko faktora… »

Ponovo potop na mestu gde se otvorilo jezero pre 4 dana: Voda se sliva svuda, ne moze da se hoda

Telegraf pre 15 sati
Ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" su na terenu. Pre četiri dana u Grčića Milenka u Beogradu osvanulo je jezero nasred ulice zbog pucanja vodovodne cevi. Radnici su tada kvar sanirali i sve je bilo u redu do jutros, kada je stanovnike ovog… »

Humanitarna akcja za malog Gavrila - Recikliraj za život

Blic pre 9 sati
Gradska opština Savski venac u saradnji sa JKP „Gradska čistoća“ započinje humanitarnu akciju „Recikliraj za život" u osnovnim školama na teritoriji Savskog venca. U subotu 22. maja odvijaće se organizovano prikupljanje reciklabila u periodu… »

Teške telesne povrede zbog bivše devojke

Sandžak haber pre 1 sat
Novopazarska policija će, prema nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrdesetosmogodišnjeg muškarca iz Tutina za kojeg se sumnja da je izvršio krivično delo teška telesna povreda… »

Entoni Godfri: "Diplomatsko naselje u Beogradu jedno od najboljih u svetu" (foto)

Srbija danas pre 4 sati
Ova ambijentalna celina danas predstavlja jednu od najekskluzivnijih lokacija za život i rad u Beogradu. U Stejt Departmentu se dobro zna da je jedno od najboljih diplomatskih naselja na svetu upravo ovo u Beogradu, izjavio je danas ambasador Sjedinjenih… »

Kolektivni imunitet pa kolektivno venčanje! Beograd lider u Srbiji po broju vakcinisnih!

Blic pre 9 sati
Kada Beograd bude imao više od 50 odsto vakcinisanih, možemo se nadati popuštanju mera, pa i koncertima i festivalima, naveo je gradonačelnik Beograda, Zoran Radojičić, gostujući na televiziji Pink. Beograd, sa 38,1 odsto ljudi koji su kompletno… »

Ovo je 7 građevinskih čuda Beograda: Od staklenih čardaka u samom centru prestonice, do kuća i stanova kao iz crtanog filma

Blic pre 16 sati
Prema zvaničnim podacima u Srbiji trenutno postoji oko 1,5 milion bespravno izgrađenih objekata. Dok stručnjaci smatraju da bi novi zakon o legalizaciji uredio domaće tržište nekretnina, stabilizovao cene i izbalansirao odnos ponude i potražnje… »

Pesnice, kamenice, biber sprej, a onda oporavak od stresa

Politika pre 32 minuta
Nasrtaji na šofere najčešće se dešavaju zbog saobraćajnih situacija, odnosno usled nervoze zbog gužvi, ali i zbog pridržavanja pravila – kada vozači ne otvore vrata van registrovanog stajališta. U večernjim satima kod železničke stanice u… »

Novembar – početak izgradnje linijskog parka

Politika pre 32 minuta
Novi javni prostor između Beton hale i Pančevačkog mosta imaće pešačke i biciklističke staze, platoe za izložbe, festivale, sportske terene, trim staze, skejt park, restorane, umetničke paviljone, edukativne centre... Izložena idejna rešenja… »

Tiktoker hteo da se popne na žirafu

Politika pre 26 minuta
„Vrt dobre nade” razmatra pravne sankcije za Zorana Jovanovića koji je na svoju ruku ušao u kavez. – Životinje nisu uvek pitome i bezopasne i njima mogu da prilaze isključivo obučeni radnici koji imaju iskustva. Istog vikenda kada je iz Rusije… »

Beograd, najnovije vesti »