Beograd

Da li je moguće? Ruzveltova je rekonstruisana pre dve godine, pogledajte kako sada izgleda biciklistička staza (foto)

Blic pre 1 sat
Iako je pre samo dve godine obnovljena Ruzveltova ulica i postavljena nova biciklistička staza, ona danas potpuno drugačije izgleda. Očekivali su biciklisti da će što duže da traje, nadali se da su konačno dobili svoj deo puta, a ispostavilo se da… »

Koncert „Za dečja prava” u Dečjem kulturnom centru

Studio B pre 1 sat
Povodom obeležavanja trideset godina od usvajanja Konvencije o pravima deteta, Dečji kulturni centar Beograda u sredu, 20. novembra, u 11 časova organizovaće svečani koncert „Za dečja prava”, saopštavaju iz ove institucije. Na Velikoj sceni… »

Niče pristan u Zemunu

Politika pre 3 sata
Kraj radova do nove nautičke sezone koja obično počinje u martu. Pogled na Dunav sa Keja oslobođenja u blizini restorana „Venecija” je drugačiji. Prostor nekadašnjeg parkinga je ograđen, a iza njega se vide šipovi koji izranjaju iz vode. Na… »

Otvaranje "svemirske pijace" ispod Tašmajdana 1. decembra

Blic pre 3 sata
Nova Palilulska pijaca, posle više od dve godine gradnje, trebalo bi da bude svečano otvorena prvog dana decembra. Projekat vredan 11 miliona evra započet je pred kraj 2017. godine, a rok za završetak bio je 18 meseci, odnosno maj ove godine. Ipak… »

U Beogradu će nivo Save za samo desetak dana porasti metar i po

Blic pre 3 sata
Vodostaj Save i Dunava u Beogradu za desetak dana porašće za preko metar i po, ali opasnosti od izlivanja reka, poput onog viđenog u Hrvatskoj - nema. Mesecima unazad vodostaj Save bio je oko 150 centimetara, a prema poslednjim prognozama Republičkog… »

"Kada fekalije i voda narastu, mi nemamo grejanja": Neizdržive muke stanara u naselju Braće Jerković

Večernje novosti pre 5 sati
Problematična podstanica ulaza od 185 DO 189 u Braće Jerković. Stanari vrlo često ostanu i bez tople vode u kuhinjama. STANARI zgrada u Ulici braće Jerković 185-189 tvrde da godinama unazad imaju problem sa izlivanjem fekalija u zajedničkoj… »

„Darovito dete u Srbiji“ u OŠ „Jovan Popović“ na Karaburmi

Studio B pre 5 sati
U Osnovnoj školi Jovan Popović na Karaburmi, drugu godinu za redom, na Dan škole održava se skup „Darovito dete u Srbiji“. Ovom skupu prisustvovali su profesori i pedagozi iz Beograda, Srbije, Hrvatske i Slovenije. Stručni skup zaposlenih u… »

Vaša Doza mira i zdrave hrane na Novom Beogradu! Jedini restoran u gradu koji služi suši burgere! Ovde je hrana i ukusna, i…

Kurir pre 6 sati
Restoran Doza nalazi se u poslovnom centru Sirius na Novom Beogradu u ulici Milutina Milankovića 3b (kod Medigroup bolnice). Izgled enterijera i lokacija daje mogućnost da pored dnevnog rada restorana iznajmljujemo objekat za sve vrste privatnih… »

Knežević:Bastaćev minus veći od milion evra,ne plaše me pretnje

Studio B pre 6 sati
Bivše rukovodstvo Sportskog centra „25. maj – Milan Gale Muškatirović“, pod kontrolom predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, na osnovu nalaza bužetske inspekcije Grada Beograda, napravilo minus znatno veći od milion evra, rekao… »

Mladić (24) izboden na Novom Beogradu: S teškim povredama prevezen u Urgentni

Kurir pre 7 sati
Mladić F.K. (24) izboden je nožem ispred jednog paba u ulici Doktora Ivana Ribara na Novom Beogradu. Kako se saznaje, incident se dogodio oko 2 sata ujutru. Mladić je sa teškim telesnim povredama prevezen na Urgentni centar. (Kurir.rs/Blic) Kurir… »

Beograd, najnovije vesti »