Beograd

Gotovo svi školarci su bucmasti: Ozbiljne posledice nepravilne ishrane vidljive kod svih mlađih generacija

Večernje novosti pre 7 sati
Frapantni podaci stručnjaka Gradskog zavoda za javno zdravlje o uhranjenosti najmlađih. Čak 92,4 odsto gojaznih, a u Barajevu, Lazarevcu, Obrenovcu i Sopotu - 100 odsto. SVI osnovci i srednjoškolci koji su, tokom 2018. godine bili na sistematskom… »

U Beogradu je pao najkasniji prvi sneg ikada, na Vračaru 4cm, u Košutnjaku 8cm, meteorolozi kažu - biće ga još

Blic pre 8 sati
Beograđani ipak neće imati prvu zimu u istoriji prestonice bez ijednog dana sa snegom! Nakon jučerašnjeg prolećnog dana i temperature koja se u pojedinim trenucima pela i do 20. podeoka, građane je sinoć iznenadio i dugo čekani gost. Sneg. Ove… »

“Vodovod“ izlazi u susret dužnicima: Otplata zaostalih računa na 12 rata, popust ako sve plate odmah

Večernje novosti pre 8 sati
JKP "Vodovod i kanalizadžija" sprovodi akciju reprograma potraživanja za korisnike usluga. Preduzeće daje i popust od 15 odsto ako "minus" bude isplaćen odjednom. JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", na osnovu Zaključka Gradskog veća sprovodi… »

U nekim beogradskim domovima zdravlja povećan broj gripoznih, starije sugrađane muče i drugi virusi

Blic pre 9 sati
Posle nekoliko nedelja tokom kojih je zabeležen značajan pad broja gripoznih Beograđana, kao i onih sa akutnim respiratornim infekcijama, prema poslednjim podacima čekaonice domova zdravlja su ovih dana znatno punije! - Poslednjih dana ponovo je… »

Nestao mladić u Beogradu na Dan zaljubljenih: Za njim se traga dve nedelje

Telegraf pre 9 sati
Ima svetlu kosu i plave oči. Aleksandar Marković (26) iz Beograda nestao je 14. februara u prestonici. Visok je 185 cm, težak do 80 kg. Ima, svetlu kosu i plave oči. (Telegraf.rs)… »

Delovi Konjarnika od jutros bez grejanja

Blic pre 10 sati
Zbog popravke kvara na delu toplovoda na grejnom području „Konjarnik“, na uglu ulica Gospodara Vučića i Mihaila Gavrilovića, trenutno su bez grejanja pojedini potrošači u zoni pomenutih ulica. Preciznije, od 6.00 ujutro bez grejanja su… »

U nekim delovima grada se i jutros zadržao sneg, a na Avali je čak moguće i sankanje

Blic pre 10 sati
Kad smo već digli ruke od prave zime u Beogradu, baš tad je pao sneg. Svi smo već popakovali zimsku garderovu, pomislili smo da je proleće stiglo već u februaru, a vremenske prilike su se svojski potrudile da nas prevare, pa je tako juče od 19… »

Kako će izgledati potez od Beton hale do Pančevca“: Linijski park projektuju mladi stručnjaci

Večernje novosti pre 11 sati
Predstavljeni timovi za rad na uređenju dela od Beton hale do pančevačkog mosta. Svaka od deset grupa biće zadužena za po jednu celinu. Projekat će koštati od 40 do 50 miliona evra. UKUPNO 52 mladih stručnjaka biće uključeno u veliki projekat… »

Ključevi moći

Politika pre 11 sati
Moć je večita čovekova inspiracija i podrazumeva stav, hrabrost i odlučnost, podsetila je dr Zorica Karanović, novinarka našeg lista, na tribini „Kultura putem pošte” u PTT muzeju. Program je deo ciklusa „Velike sinteze u nauci”, a… »

Inicijativa „Vratimo trolu 28” pozvana na sastanak

Politika pre 11 sati
Prvi put otkako je ukinuta linija 28 predstavnici inicijative pozvani na razgovor u gradski Sekretarijat za saobraćaj. Predstavnici inicijative „Vratimo trolu 28”, koja više meseci protestuje zbog trajnog ukidanja ove trolejbuske linije, pozvani su… »

Beograd, najnovije vesti »