Beograd

Automobilom posred pešačke zone: Bahato parkiranje zateklo prolaznike na Obilićevom vencu

Blic pre 12 sati
Pešaci na Obilićevom vencu ukazali su na problem bahatog parkiranja automobila, i to na delu koji je očišćen od snega i leda kako bi prolaznici što lakše mogli da šetaju centrom prestonice. Uprkos tome što se ulaz u gradsku garažu nalazi na svega nekoliko metara odatle, nesavesni vozač... »

Sudar četiri vozila kod Mosta na Adi

Blic pre 13 sati
Četiri vozila učestvovala su u lančanom udesu koji se dogodio oko 20.30 kod uključenja na mostu na Adi, sa Banovog brda, u smeru ka Novom Beogradu. Kako saznajemo, u nezgodi nema povređenih, a vozači čekaju saobraćajnu policiju. Nepovoljni vremenski uslovi uticali su na to da se ovih dana... »

Ulice prvog prioriteta čiste, opasnost od stvaranja ledenica

Studio B pre 5 minuta
Ulice prvog prioriteta su čiste, i još od petka u 19 sati nalazimo se u četvrtom stepenu pripravnosti, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić, gostujući na TV Prva. – To znači da na ulicama imamo 103 kamiona i 224 ljudi. Podsetiću da ulice prvog prioriteta u Beogradu čine 1800... »

Komandant kfora na srpskoj strani: Radimo u skladu sa Rezolucijom 1244, "Vojska Kosova" pogrešna

Srbija danas pre 1 sat
Kako je istakao, Severnoatlantski savet će sada morati da preispita nivo angažovanja NATO sa tzv. kosovskim snagama bezbednosti. Novoimenovani komandant misije KFOR italijanski general Lorenco D'Adario rekao je danas za Pobjedu da je odluka o transformaciji tzv. kosovskih snaga bezbednosti u... »

Beograđani, pažnja - pada drveće! Foto

Mondo pre 21 sat
JKP "Zelenilo-Beograd" saopštilo je da su, zbog snega koji u Beogradu neprestano pada već više od dva dana, njegove ekipe u toku jučerašnjeg dana i noći sanirale prelomljena stabla i grane na 103 lokacije širom Beograda. Foto: BETAPHOTO/ZELENILO BEOGRAD/EV Radnici JKP "Zelenilo-Beograd" i... »

Nađeno rešenje protiv gužvi u Beogradu?

Mondo pre 23 sata
Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić najavljuje da će se od januara, u okviru pretvaranja Beograda u pametan grad, krenuti sa sistemom upravljanja saobraćajem po zonama. Reč je o postavljanju i uvezivanju pametnih senzora i kamera i umrežavanju semafora u određenom delu... »

Radojičić: Minusi donose led, službe na terenu non stop, građane molim za punu saradnju i dodatan oprez

Studio B pre 11 sati
– Putevi prvog prioriteta su sve vreme tokom padavina bili prohodni. Znači da Beograđani nisu imali problem da stignu do institucija od kojih zavisi kvalitet njihovog života, rekao je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić koji je obišao radnike javnih preduzeća „Zelenila”,... »

Poskupela zimska oprema! Pijace pune lopata, metli, strugalica: Ovo je trenutno najtraženija roba, evo koje su cene

Kurir pre 22 sata
Sneg koji je napadao proteklih dana zadao je glavobolje mnogim sugrađanima - prilazi zgradama, trotoari i kolovozi još su u mnogim krajevima Beograda zatrpani belim pokrivačem, pa su ulični prodavci i pijačari našli način da na tome i zarade. Tako se širom prestonice kupuju lopate, metle i... »

Humani ljudi udomili pse

Večernje novosti pre 1 dan
JKP "Veterina" i "Purina" organizovali akciju zbrinjavanja životinja. Akciju udomljavanja nezbrinutih pasa juče su u Cetinjskoj ulici organizovali JKP "Veterina" i "Purina". Ljubitelji životinja imali su priliku da učine dobro delo i pruže dom kucama. Nekoliko napuštenih pasa pronašlo je nove... »

Novogradsku rade od proleća?

Večernje novosti pre 1 dan
Zbog bahatih vozača kamiona, najavljeno postavljanje betonskih prepreka duž zemunske ulice. POSTAVIĆEMO fizičke, betonske prepreke kako bismo zaustavili bahate kamiondžije, koje, i pored zabrane, prolaze kroz Novogradsku ulicu u Zemunu. Takođe, Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju... »

©2018 Netmark d.o.o.