Beograd

Podela vaučera i kartica za besplatne sportsko-rekreativne programe građanima Savskog venca

Kurir pre 10 sati
Podela vaučera i kartica za besplatne sportsko - rekreativne programe građanima Savskog venca priređena je danas u Svečanoj sali Opštine. Vaučere koji podrazumevaju termine za plivanje, fitnes, jogu i saunu u okviru PD „25. Maj“, kao i… »

Bili su najlepši par Beograda, a ona je zbog njega celu porodicu odvela u smrt

Luftika pre 11 sati
Sloboda Trajković i Ivo Lola Ribar važili su za najlepši par Beograda. Bili su verenici, a ona je cenu svoje ljubavi platila glavom. Nikada nije saznala da je njoj upućeno jedno od najlepših ljubavnih pisama na ovim prostorima, a upravo ono je… »

Na ulazu u jednu beogradsku apoteku stoji obaveštenje na kineskom (foto)

Blic pre 12 sati
Svakodnevno u Beogradu imamo priliku da sretnemo turiste koji dolaze iz Kine. Njihovo kretanje kroz prestonicu i oduševljenje našim gradom lako je primetiti, dok zainteresovano fotografišu svaki ćošak našeg grada. Poseti stranih državljana se osim… »

"Morala sam da popijem lek da se smirim": Komšije u šoku zbog eksplozije bombe u dvorištu staračkog doma, vlasnik kaže…

Blic pre 13 sati
Stanovnike Malog Mokrog Luga sinoć je, sat vremena iza ponoći, šokirala i uplašila jaka detonacija koju je izazvala ručna bomba bačena u dvorište u Partizanskoj ulici u kom se nalaze porodična kuća i dom za stara lica. U eksploziji, srećom, niko… »

Beograd u 2020. godinu ušao sa čak 112 hotela

Blic pre 12 sati
Beograd je prošle godine prvi put posetilo više od milion stranih turista. – Ukupan broj turista prošle godine veći je između osam i devet odsto, broj noćenja iznosi 2,7 miliona, a broj gostiju 1,25 miliona. Posebno karakterističan i upečatljiv… »

Teleportovani autobus: Putnici su ušli u vozilo, ali nisu imali pojma gde ide (video)

Blic pre 13 sati
Naizgled nimalo čudna slika na stajalištu gradskog prevoza. Relativno pun, putnika, autobus prolazi stanicu, ljudi u njemu gledaju u svoje telefone, drže se za rukodržače, posmatraju grad kroz prozor. Rekli biste sasvim obična slika, do sada viđena… »

"Vrabac" samo kad je sunčano: Nova mini električna vozila po centru ne saobraćaju kada je ispod 15 stepeni

Večernje novosti pre 14 sati
Zimski red vožnje: interval na 30 minuta, u periodu od 11.00 do 16.00. ELEKTRIČNA mini vozila, uvedena kako bi olakšala stanarima Varoš kapije kretanje po proširenoj pešačkoj zoni, trenutno ne saobraćaju jer vreme nije pogodno. Kada je temperatura… »

Sve platili, a sad moraju u podstanare: Muke stanara zgrade na Čukarici, u decembru ostali bez struje, većina se iselila, oni…

Večernje novosti pre 15 sati
Investitor obećao skoro uvođenje priključka. KAD vlasnik stana mora u podstanare - zbog neispunjenih obećanja investitora i sopstvene lakovernosti. Ovako u jednoj rečenici izgleda epilog slučaja stanara zgrade u Spasenovićevoj ulici 17 na… »

Prohodno jutro u Beogradu: Nema većih gužvi u gradu ovog prepodneva

Blic pre 17 sati
Iako smo jutros zakoračili u nešto hladnije jutro nego što smo navikli prethodnih dana, nema većih gužvi u saobraćaju. Kako su za "Blic" rekli iz Beogradskog taksija, saobraćaj u prestonici ovog pretpodneva funkcioniše dobro. - Pojačan saobraćaj… »

Uz februar i popust za januar: Korisnici dečjeg dodatka nisu dobili umanjene račune za električnu energiju

Večernje novosti pre 19 sati
Pri plaćanju imaju pogodnosti kao "energetski ugroženi kupci" POJEDINI sugrađani, koji primaju dečji dodatak, bili su iznenađeni kada su dobili januarske račune za struju, ali bez umanjenja na koje imaju pravo kao "energetski ugroženi kupci". Ipak… »

Beograd, najnovije vesti »