Beograd

Stanari će slavlja morati da najave komšijama: Novi kućni red stigao u Beograd

Večernje novosti pre 9 sati
Kada proslavljaju rođendane, slave, stanari će komšijama morati da najave dva dana unapred, ali će morati da utišaju muziku 1 sat posle ponoći. Odbornici Skupštine grada Beograda usvojili su danas novu odluku o kućnom redu. Tako će Beograđani… »

Gradonačelnik Radojičić: Beograd će se priključiti mreži „Zdravih gradova”

Studio B pre 9 sati
Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić sastao se sa direktorom Kancelarije Svetske zdravstvene organizacije za Srbiju dr Marijanom Ivanušom. Foto: Beoinfo Tema sastanka bila je priključivanje Grada Beograda mreži „Zdravih gradova”, što… »

Opljačkan vrtić u centru Beograda: Vandali obili vrata i prozore, odneli tehniku i dečje stvari iz ormarića (foto)

Večernje novosti pre 9 sati
U noći između ponedeljka i utorka obijena predškolska ustanova u Gavrila Principa. NEPOZNATI počinioci opljačkali su vrtić "Princeza Olivera" koji se nalazi u ulici Gavrila Principa u noći između ponedeljka i utorka. Ovom prilikom ukradeni su… »

NDBG: Grad omogućio privatnicima postavljanje 250 bilborda

Danas pre 11 sati
Inicijativa Ne davimo Beograd smatra da planirano postavljanje dodatnih 250 bilborda u Beogradu predstavlja vizuelno i svetlosno zagađenje, koje ometa učesnike u saobraćaju. Sa druge strane, dodaje inicijativa, ova praksa drastično menja izgled… »

"Pao" kapitalac: Ivan je minulog vikenda kod Višnjice na Dunavu ulovio soma od 64KG

Blic pre 11 sati
Alas Ivan Krgović ulovio je u nedelju između 10 i 11 sati ujutro, u Višnjici na Dunavu, pravog soma kapitalca od čak 64 kilograma. - Već 20 godina pecam na potezu od Pančevačkog mosta do Bele stene i nikada nisam imao veći ulov! Pre ovoga sam na… »

Pre mesec dana su skinuli "Pobednika", sada je za veliko sređivanje red došao na kneza mihaila

Blic pre 12 sati
Nakon što je "Pobednik" pre mesec dana odnet sa Kalemegdana u smederevski atelje na restauraciju, ovih dana bi trebalo da otpočne i sanacija još jednog simbola Beograda - Spomenika knezu Mihailu. Za razliku od "Pobednika", knez Mihailo neće "odjahati"… »

Posle dve godine rekonstrukcije: Palilulska pijaca od 1. decembra

Večernje novosti pre 12 sati
Posle dve godine rekonstrukcije, uskoro otvaranje najmodernije gradske tržnice u 27. marta. Dobit pravi 30 odsto pijaca, nerentabilno njih 10-15 - rekao je Goran Vesić. PALILULSKA pijaca trebalo bi da bude otvorena 1. decembra - najavio je zamenik… »

Crnogorski mafijaši peru novac kupovinom nekretnina u Novom Sadu i Beogradu

Luftika pre 12 sati
Novi Sad i Beograd omiljene su lokacije za pranje novca crnogorskih kriminalaca. Više stotina miliona evra koje su državljani Crne Gore s debelim dosijeima stekli kriminalom, oprano je preko nekretnina u Srbiji, a dva najveća grada su najčešća meta… »

Radovi na stubu spomenika „Pobednik“

Studio B pre 12 sati
Nakon završenog projekta statičke sanacije postamenta koji je uradio Građevinski fakultet u Beogradu, počeli su radovi na stubu spomenika Pobednik koji se nalazi u ateljeu vajara Zorana Kuzmanovića u Smederevu. Direktorka Zavoda za zaštitu spomenika… »

"Pobednik" nakrivljen i ubuduće: Ispravljanje simbola Beograda moglo bi da prouzrokuje druge probleme

Večernje novosti pre 14 sati
Meštrovićeva statua biće vraćena na kalemegdanski postament, koji će ostati u sadašnjem položaju. Ispravljanje postolja prouzrokovalo bi druge probleme. SIMBOL srpske prestonice "Pobednik" biće kriv i u budućnosti! Pošto bi ispravljanje… »

Beograd, najnovije vesti »