Beograd

Šta me snađe

Politika pre 8 sati
Čast i bračna vernost ili uspon u karijeri – pitanje je koje se našlo pred tridesetdvogodišnjom bankarkom Jokom. Ona želi da uspe u karijeri bez obzira što joj manjka znanja. Šta je sve na tom putu čeka publika je mogla da sazna u monodrami „Šta me snađe” koja je u organizaciji... »

Težak udes kod Pančeva: Automobil sleteo s puta, mladić (20) poginuo, četvoro povređeno

Blic pre 10 sati
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas u Starčevu mladić M. M. (20) je poginuo, a četvoro njegovih saputnika su povređeni, prenosi pančevački portal "013 Info". Kako su saznali lokalni mediji u Osnovnom javnom tužilaštvu, nesreća u kojoj je M. M. (20) iz Inđije poginuo dogodila... »

Mladenovac: Majstori stižu posle 54 godine

Večernje novosti pre 1 dan
Tehnička škola i Gimnazija u Mladenovcu biće renovirane. Oko 1.200 srednjoškolaca dobiće bolje uslove za rad. Radovi će početi u aprilu, a rok da sve bude gotovo je pet meseci. TEHNIČKA škola u Mladenovcu, posle 54 godine od osnivanja, prvi put će biti renovirana. Sekretarijat za... »

Vozači, oprez: Zastoji zbog susnežice i mokrih puteva, gužve na mostovima

Blic pre 11 sati
Saobraćajnim gužvama uobičajenim u špicu danas su doprineli i susnežica i mokri putevi, pa su i veći zastoji na više lokacija po gradu. Najduže su kolone na Brankovom mostu ka Terazijskom tunelu, javljaju beogradski taksisti. - Vožnja Brankovim most u pravcu ka gradu, ali i Terazijski tunel... »

"Pomaže Bog, dobro jutro" Srpska pravoslavna crkva napravila pandan fejsbuku, a ovo su najpopularniji heštegovi

Press pre 16 sati
“Pomaže Bog, dobro jutro!”, prvo je što na svom ekranu vidi korisnik društvene mreže crkva.net, platforme stvorene ne bi li se poruka Srpske pravoslavne crkve brže i lakše proširila u eri interneta. Foto:Blic.rs Oni koji vode mrežu kažu da je cilj da se ljudi vrate na bogosluženja i u... »

Jutarnji špic: Kolaps na beogradskim ulicama, sneg usporio sve

Blic pre 1 dan
Velike gužve u saobraćaju ovog jutra očekuju Beograđane, kako zbog uobičajenog "termina" za špic, tako i zbog snega koji je nedavno počeo da veje. Kako javljaju iz Beogradskog taksija, ogroman zastoj stvara se na Brankovom mostu u smeru ka gradu, kao i na Pančevačkom mostu. Slavija,... »

Požar u Zemunu: Čovek zbog gušenja prevezen na VMA

Blic pre 1 dan
U požaru koji se večeras oko 22 sata dogodio u Zemunu jedna osoba je evakuisana i prevezena u bolnicu, pošto je počela da se guši od dima. Kako kažu u Hitnoj pomoći, čovek je prevezen na VMA, ali ističu i da niko u požaru nije zadobio povrede. - Jedno lice se gušilo i prevezeno na VMA.... »

Poziv studentima i diplomcima na praksu u opštini Čukarica

Blic pre 17 sati
Kancelarija za mlade opštine Čukarica organizuje 13. ciklus stručne prakse namenjen studentima završnih godina visokoškolskih ustanova i diplomcima sa prebivalištem ili boravištem na području opštine Čukarica, a prijavljivanje traje do kraja nedelje. Poziv je otvoren za studente i diplomce... »

Foto: Gužva na Autokomandi

Večernje novosti pre 17 sati
Kako javlja reporter "Novosti", velika gužva stvorila se na Autokomandi. OVOG jutra saobraćaj je u celom gradu usporen zbog susnežice i snega. Kako javlja reporter "Novosti", velika gužva stvorila se na Autokomandi. Foto: Dragan Milovanović... »

Pešaci opet pretrčavaju Makenzijevu

Večernje novosti pre 1 dan
Veliki broj Beograđana ne poštuje novopostavljenu saobraćajnu signalizaciju oko Trga Slavija. Nova "zebra" sa semaforom pomerena je pedesetak metara ka Ulici kneginje Zorke. PEŠAČKI prelaz u Makenzijevoj ulici, posle rekonstrukcije Trga Slavija, pomeren je pedesetak metara u pravcu ka Vračaru,... »

©2018 Netmark d.o.o.