Beograd

Dva udesa na Voždovcu: Udario u prkirani automobil, pa se zakucao u banderu, sat vremena kasnije sudarili se motor i putničko…

Blic pre 1 sat
U roku od sat vremena na Voždovcu su se dogodile dve saobraćajne nezgode, u kojima su povređene tri osobe. Do sudara dva putnička vozila došlo je oko 18.45 u Bulevaru Peke Dapčevića, kada je jedno putničko vozilo udarilo u drugo, koje je bilo… »

Niče novi most u Beogradu: Izgradnja kod Ade Huje počinje sledeće godine

Mondo pre 3 sata
Izgradnja mosta kod Ade Huje počeće 2021, najavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Izgradnja mosta kod Ade Huje počeće 2021, najavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić. On je naveo da će time stanovnici tog dela Beograda… »

Apel roditeljima: Ako vodite decu u obdaništa ovo morate da znate

Večernje novosti pre 10 sati
GRADSKI sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak apelovao je juče na sve roditelje koji decu dovode u vrtiće na maksimalnu odgovornost u ponašanju kako bi se rizik od širenja virusa korona u vrtićima minimizirao. On je reagovao nakon… »

Bitka za Košutnjak predala zahtev predsedništvu: Grupa građana pozvala na obustavu gradnje stambenog kompleksa i seču šume

Večernje novosti pre 12 sati
Grupa građana Bitka za Košutnjak upravo je predala zahtev naslovljen na predsednika Aleksandra Vučića na pisarnicu u Andrićevom vencu, da se pridruži njihovim zahtevima za obustavu štetnog projekta izgradnje stambenog kompleksa. Ovom prilikom, oni… »

Zamenjen oštećeni deking na Savskom keju

Politika pre 3 minuta
Tek postavljena i ubrzo oštećena dekorativna deking podloga na Savskom keju zamenjena je posle prošlonedeljnog pisanja našeg lista. Za oštećenje ove podloge koja je ugrađena uz ogradu keja Direkcija za građevinsko zemljište u reagovanju je… »

Beograđani poštuju epidemiološke mere i to daje rezultate

Politika pre 3 minuta
Epidemiološke mere se u Beogradu poštuju više nego u mnogim drugim gradovima i to daje rezultate jer imamo mnogo manje zaraženih nego što je to bilo tokom proleća, izjavio je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika, gostujući na RTS-u. – Svakog… »

Neviđeno: Na Gugl postavila svoju lokaciju i broj telefona, a nudi - erotske usluge

Kurir pre 40 minuta
Postoje razna mesta na kojima može da se nađe "ono što pojedinci žele", ali na internetu? Do sad nije viđeno... Jedna gospođa je pokazala lokaciju, uz to i broj mobilnog telefona, a radno vreme je od 23 do 04. Praksa da su na meti društvene i… »

Šta Srbin može, niko ne može! Ovo su samo neke metode kojima se služe bahati vozači kako bi izbegli Oko sokolovo

Srbija danas pre 34 minuta
- Nemoguće je prevariti "oko sokolovo", a ukoliko neko to i pokuša, moraće da plati kaznu za prekršaj i troškove "pauka" - rekao je Goran Vesić. Bahati vozači u Beogradu pokušavaju na sve načine da doskoče komunalnoj policiji i prevare novi… »

Izložba fotografija "Zemun sa starih razglednica"

Srbija danas pre 27 minuta
Izložba će biti dostupna javnosti od 22. do 25. septembra. U Galeriji KZM u Kosovskoj ulici otvorena je izložba fotografija ''Zemun sa starih razglednica'', koju je priredilo Turističko društvo ''Zemun'' u okviru programa Dani evropske baštine… »

Sport je naša azbuka: Sedmo Sportsko sabranje u subotu na Adi Ciganliji

Kurir pre 3 sata
Ova manifestacija je uz promovisanje važnosti očuvanja duhovnog i telesnog zdravlja naših najmlađih i harmoničnog vaspitanja, za prethodnih šest godina do sada ukupno zainteresovala i na jednom mestu okupila više od 150.000 posetilaca, dece i… »

Beograd, najnovije vesti »