Beograd

Brutalno pretučen još jedan kontrolor u Beogradu: Dvojica ga udarala u glavu na stanici autobusa 610!

Kurir pre 3 sata
Kontrolor M.P. povređen je u petak kada su ga za vreme obavljanja svojih radnih obaveza pretukle dve osobe. Kontrolor je tom prilikom zadobio više udaraca u glavu i prevezen je KBC Zemun. "Naime, napad se dogodio u petak oko podneva u vozilu na liniji 610. Putnik je zatečen bez karte, a nije... »

Gradonačelnik Beograda: Realne šanse da izgradnja metroa počne 2020. godine!

BK TV pre 4 sata
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je da Beograd u narednom periodu očekuju mnogi veliki radovi i brojne novine koje se decenijama najavljuju. Mali je najavio da će naredne godine početi izgradnja novog mosta preko Save, 2019. tunel kroz Topčidersko brdo, a realne su šanse da se 2020.... »

Teška noć u Beogradu: 10 povređeno u pet saobraćajnih nezgoda

Večernje novosti pre 8 sati
Protekla noć u Beogradu bila je teška, sa pet saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno ukupno 10 osoba, dok je 30-godišnji muškarac s teškim traumama zatečen na putu od Batajnice ka Novim Banovcima. Protekla noć u Beogradu bila je teška, sa pet saobraćajnih nezgoda u kojima je... »

Nova zgrada na Zvezdari: Prihvatilište za decu gotovo u septembru 2018.

Kurir pre 25 minuta
Izgradnja Prihvatilišta za decu i omladinu na Zvezdari biti završena do septembra 2018. godine. Gradonačenik Beograda Siniša Mali obišao je danas radove na zgradi, u kojoj će se nalaziti Prihvatilište, a reč je o objektu u ulici Živka Davidovića na Zvezdari koji ima 1.700 kvadratnih... »

Uskoro minusi, hladno vreme nam stiže iz Hrvatske i Bosne: Temperatura će uskoro biti ispod nule

Srbija danas pre 2 sata
Uskoro zahlađenje u Srbiji. Prvi izazov nas prema najavama meterorologa očekuje u utorak kada bi temperatura po prvi put ove jeseni mogla da padne ispod nule (minus jedan). Preko dana ipak će biti između pet i šest stepeni. Podsetimo, najhladniji dan u istoriji prestonice bio je 10. januar... »

Saobraćajna inspekcija isključila iz saobraćaja autobus GSP "Beograd" zbog ovoga

Blic pre 13 minuta
Republička saobraćajna inspekcija isključila je iz saobraćaja autobus GSP “Beograd” koji je vozio od Ugrinovaca do Šimanovaca i oduzela saobraćajnu dozvolu i registarske tablice na period od 10 dana. Reč je o produženoj liniji 711, tačnije delu trase koji se od Ugrinovaca do Šimanovaca... »

Ko plaća za neodnošenje smeća?

Danas pre 5 sati
Zakasneli računi za protekli period ali i za naredni, počeli su da stižu stanovnicima dela Grocke jedan za drugim, dok su oni primorani da kolima odvoze otpad do prvog kontejnera, neretko udaljenog i po dva i po kilometra od kuće, objašnjava Budimir Tešić za naš list. - Stigli su računi od... »

Jul­ka i Ža­re u to­plom sklo­ni­štu

Politika pre 1 minut
Nil­ski ko­nji već u za­tvo­re­nom ba­ze­nu, a ži­ra­fe do pr­vog sne­ga trč­ka­ra­ju na­po­lju. Dok se umo­ta­va­mo u vu­ne­ne ša­lo­ve, na­vla­či­mo ka­pe i ru­ka­vi­ce, po­je­di­ni ži­te­lji Dor­ćo­la ba­ška­re se pod si­vim ne­bom i brč­ka­ju u... »

Užas u beogradskoj školi: Devojčica tvrdi da su je prisiljavali na oralni seks i poturali joj marihuanu

Blic pre 14 minuta
Novi slučaj vršnjačkog nasilja prijavljen je u OŠ "Dragojlo Dudić" u Beogradu. Učenica tvrdi da su je dvojica osmaka napastvovala u krugu škole i da su joj čak dali marihuanu. Učenica osmog razreda D. P. prijavila je dečake A. M. i L. J. da su je, više puta tokom dve godine, primoravali... »

Vikend u gradu: Od "Pozorišta Zvezdarišta" do izložbe posvećene Delči

Blic pre 15 sati
Međunarodna izložba pasa, koncert Sajsi MC, izložba fotografija posvećena Delči, samo su neka od dešavanja koja će obeležiti vikend u srpskoj prestonici. Beograđani, a posebno najmlađi moći će da uživaju na većini zanimljivih događanja kao što su predstave, radionice i seminari... »

©2017 Netmark d.o.o.