Beograd

Odbornici Beograda o pomoći zaposlenima u socijalnoj zaštiti, autobuskoj stanici

N1 Info pre 16 sati
Posle duže pauze, odbornici Skupštine Beograda su na današnjoj sednici u Sava centru, između ostalog, odlučivali o predlogu da se zaposlenima u ustanova socijalne zaštite na teritoriji grada, a koji su angažovani u direktnom radu sa korisnicima za… »

Mitrović (SSP): Nismo našli zajednički jezik sa Narodnom strankom, otvoren poziv za saradnju

Danas pre 13 sati
Novi odbornički klub u Skupštini Beograda činiće odbornici Stranke slobode i pravde, Pokreta za preokret i sindikata Sloga Odbornici dela nekadašnjeg Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda najavili su da će formirati novu odborničku grupu pod… »

Redukcija polazaka gradskog prevoza na 74 linije u večernjim satima

Danas pre 13 sati
Beogradski Sekretarijat za javni prevoz najavio je danas redukciju polazaka za 74 linije gradskog prevoza između 18.30 i 20 časova, posle analize koja je pokazala da u to vreme ima malo putnika u vozilima. Snimanje gradskih linija javnog prevoza na… »

Kultna Madera ekskluzivno na CarGo Batleru uz neverovatnih 50% popusta

Srbija danas pre 20 sati
Otkrijte dobro čuvane tajne čuvene Madere ekskluzivno na CarGo Batleru. CarGo Batler, novi servis za poručivanje i dostavu hrane, bogatiji je za još jedan restoran i to kultni simbol Beograda - restoran „Madera“. Pored raznovrsnije ponude iz dana… »

Raport iz Hitne pomoći: Jedan udes, oko 50 transporta pacijenata sa koronom

Večernje novosti pre 22 sata
U Beogradu se protekle noći desila jedna saobraćajna nezgoda - na kružnom toku kod Arene, a muškarac star 33 godine prevezen je sa lakšim povredama u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu jutros u Hitnoj pomoći. Tokom noći bilo je 39 interkliničkih… »

Vesić: Predloge za budžet Beograda poslalo 10.046 građana i udruženja, najviše za komunalnu infrstrukturu

Danas pre 13 sati
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je 10.046 građana, građanskih udruženja i institucija poslalo svoje predloge za budžet grada Beograda za narednu godinu. On je podsetio da je glasanje trajalo od 14. do 28. novembra. Prema… »

Velika promena u saobraćaju: Uvedena trajna zabrana uključenja ka Pančevačkom mostu vozači moraju drugim putem

Kurir pre 19 sati
Vozači koji iz Ulice Dragoslava Srejovića pokušaju da se uključe levo ka Pančevačkom mostu od juče nailaze na znak za zabranu i to je novi trajni režim saobraćaja u toj zoni! Za put ka mostu iz ovog smera vozači će morati da nastave pravo… »

Potvrđena pobeda nad investitorom: Odbornici odlučili da brđanima ostane parkić

Večernje novosti pre 19 sati
Park na uglu ulica Valjevske i Nikolaja Gogolja na Čukarici, za koji su se stanari dugo borili protiv privatnog investitora, ipak će ostati zelena površina. Odbornici Skupštine grada na današnjoj sednici usvojili su izmene Plana detaljne regulacije… »

Kad utihne Zeleni venac

Politika pre 1 dan
Jedan od najbučnijih gradskih kvartova ostao bez svojevrsnih bisera ugostiteljstva „Belog grada”, „Zlatne morune” i „Kragujevca”. Kafanski noćni život na Zelenom vencu nije morao da čeka epidemiju kovida 19 i skraćenje radnog vremena da… »

U jednom naselju blistaju, u drugom neprimetne

Politika pre 1 dan
Učitelji, borci, heroji. Danas brojne škole i ulice u Srbiji nose njihova imena – braća Jerković. Biste i spomenici podignuti u njihovu čast krase gradove u kojima su dva brata ostavila neizbrisiv trag. Jedno od najpoznatijih obeležja nalazi se u… »

Beograd, najnovije vesti »