Beograd

Noć u bogradu: U dva udesa dvoje povređeno

Blic pre 13 sati
U Beogradu su se protekle noći desile dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile teške, a dve lakše povrede. Prvi udes dogodio se u 23 sata u Košutnjaku, a dve muške osobe sa politraumama prevezene su na reanimaciju na Urgentni centar. U… »

Beogradske škole spremne za drugo polugodište

B92 pre 9 sati
Sve škole u Beogradu spremne su za drugo polugodište, koje je počelo danas, a nastava će se odvijati po istom modelu kao i od 1. septembra, izjavio je danas gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak. On je rekao za Tanjug da se i… »

Goran Vesić: Kol centri o vakcinaciji otvoreni u 17 beogradskih opština, kao pomoć najstarijim sugrađanima (Kurir…

Kurir pre 2 sata
U beogradskim opštinama danas su počeli sa radom kol centri preko kojih će sugrađanima starijim od 65 godina biti ponuđena pomoć oko prijave za vakcinaciju i prevoza do mesta gde se obavlja vakcinacija. Radno vreme kol centara je od osam do 16 sati… »

Masovna imunizacija u domovima zdravlja: Opština Stari grad omogućava sve informacije i pomoć pri vakcinaciji građana

Mondo pre 6 sati
Predsednik Gradske opštine Stari grad Radoslav Marjanović i zamenik predsednika Aleksandar Todorović posetili su, danas, Dom zdravlja Stari grad gde su se sastali sa direktorkom dr Vesnom Janjušević povodom početka imunizacije stanovništva protiv… »

Plivanje za Časni krst samo na Adi: Korona promenila tradiciju za Bogojavljenje, 12 plivača i sve je revijalnog karaktera

Kurir pre 7 sati
Na Adi Ciganliji će se sutra plivati za bogojavljenski krst, potvrdio je starešina hrama Svetog Djorđa na Čukarici, protejerej stavrofor Časlav Marinković. Prema njegovim rečima, plivaće 12 plivača, a prisustvovaće vladika remezijanski Stefan i… »

Beograd dobija još četiri groblja

B92 pre 3 sata
Trend nedostatka mesta za sahranjivanje, koji je primećen u većini svetskih gradova, naročito u poslednjih godinu dana, pogodio je i prestonicu. Stoga je doneta odluka da se formiraju četiri nova počivalšta, koja će preći u nadležnost JKP… »

Zima – teško doba za pse

Politika pre 1 sat
Hladnoću najteže podnose kratkodlaki poput šnaucera ili čivava. – Po povratku iz šetnje mlakom vodom treba im oprati i peškirom obrisati noge i stomak. Srećemo ih u haustorima, podzemnim prolazima, u blizini kontejnera, u kućicama koje su im… »

Iračanin Mustafa za 4 godine postao pravi Beograđanin: Našao je posao, naučio srpski i sad pravi sarme (Kurir televizija)

Kurir pre 2 sata
Iračanin Mustafa Alhanin pre više od četiri godine napustio je rodni Bagdad i krenuo na put ka boljem životu. Preko Turske, Grčke i Makedonije, malo peške, a malo uz pomoć organizovanih krijumčara, dokopao se Beograda i Karađorđevog parka. - U… »

Dobrica među najboljima u svetu! Gradonačelnik Radojičić poklonio laptop najboljem maturantu Matematičke gimnazije

Srbija danas pre 11 sati
Dobrica Jovanović je naveo da je srećan zbog poklona koji će mu svakako biti motivacija za dalji rad. Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić poklonio je danas laptop najboljem maturantu Matematičke gimnazije Dobrici Jovanoviću, osvajaču… »

Prolaz uzan, ali s dozvolom: Pešacima smeta zauzeće dela trotoara u Bulevaru oslobođenja kod broja 31

Večernje novosti pre 15 sati
SNEG i led otežali su prolaz pešacima u Bulevaru oslobođenja kod broja 31, između Trga Slavija i Hrama Svetog Save, gde se gradi poslovno-stambeni objekat. Kako je pre oko godinu dana za potrebe izvođenja radova ispred gradilišta privremeno… »

Beograd, najnovije vesti »