Beograd

Most na Adi: Prugu postavlja „Energoprojekt”?

Večernje novosti pre 4 sata
Otvorene tenderske ponude za postavljanje tramvajske pruge preko novog Mosta na Adi. Najpovoljnija ponuda srpske i francuske firme. Dve obale šine će povezati 2019. godine. PRISTIGLE ponude za izvođenje tramvajske pruge preko Mosta na Adi juče su otvorene, a koja će firma dobiti posao znaće se... »

Stefanović: Opština može da bude dobro mesto za život

Večernje novosti pre 5 sati
Predsednik Gradskog odbora SNS u Beogradu Nebojša Stefanović posetio je pet porodica na teritoriji opštine Sopot i tom prilikom poručio da je veoma važno da se kontinuirano ulaže u bolji život građana, od najmlađih do najstarijih. Predsednik Gradskog odbora SNS u Beogradu Nebojša... »

Majka učenice o incidentu u OŠ "Kralj Aleksandar Prvi": Niti sam nenajavljeno došla, niti sam propitivala đake, niti je moj suprug pretio učiteljici

Blic pre 5 sati
Ivana S., majka učenice četvrtog razreda OŠ "Kralj Aleksandar Prvi", koja je, navodno, sredinom decembra upala na čas i rešetala učiteljicu i decu pitanjima o svojoj ćerki, ističe da je do incidenta došlo, ali pod potpuno drugačijim okolnostima. - Dan pre tog događaja, moja ćerka se... »

Besplatne predstave za decu sa Palilule

Blic pre 5 sati
Sva deca predškolskog i školskog uzrasta sa područja Palilule će moći da uživaju u besplatnim predstavama u Centru za kulturu "Vlada Divljan" u organizaciji ove opštine sve do maja. Deca će imati priliku kvalitetno da provedu slobodno vreme uz predstave "Aska i vuk", "Pinokio", "Vukašin i... »

Mali: Novi most na Savi se uklapa u viziju lepšeg Beograda

Politika pre 1 dan
Radovi na novom mostu na mestu Starog savskog mosta počeće u 2019. godini, najavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali koji je danas predstavio izgled novog mosta. Mali je rekao da će novi most imati po dve trake u oba smera, pešačku i stazu za bicikliste, koje će se uklopiti u Savsku... »

Tri ponuđača za šine na Mostu na Adi

Danas pre 1 dan
Energoprojekt, Štarbag i jedna španska kompanija poslali su ponude za postavljanje šina na Mostu na Adi, izjavio je juče gradski menadžer Goran Vesić. U naredne dve nedelje Direkcija za građevinsko zemljište izvršiće procenu ponuda i utvrditi da li su sve zasnovane na zakonu, a onda će... »

U Obrenovcu se gradi nova fabrika

Mondo pre 13 sati
U Obrenovcu je danas predstavljen projekat izgradnje nove fabrike "Meita." Foto: Mondo/Stefan Stojanović Prema rečima gradonačelnika Beograda Siniše Malog reč je o investiciji vrednoj 100 miliona evra, a radovi će početi krajem februara ili početkom marta ove godine. Gradonačelnik Mali... »

Vesić tužio Balšu Božovića zbog "jelke" i povrede ugleda

Danas pre 11 sati
Gradski menadžer Goran Vesić tužio je predsednika beogradskih demokrata Balšu Božovića na ime naknade nematerijalne štete u iznosu od milion dinara za "pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti i ugleda". Kako saznaje N1, Vesić je podneo tužbu Prvom osnovnom sudu u Beogradu zato što... »

Pripremite zalihe: Delovi Vračara i Voždovca ceo dan bez vode

Blic pre 18 sati
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Vračar i Voždovac danas od 8.00 do 20.00 sati, bez vode će ostati potrošači u nekoliko ulica. To su Gospodara Vučića (između ulica Vojislava Ilića i Grčića Milenka), Grčića Milenka (između ulica Veselina Masleše i Južnog... »

Udes na Slanačkom putu: Muškarac sleteo sa kolovoza

Blic pre 18 sati
Na Slanačkom putu, oko 05:37 časova, lakše je povređen muškarac, nakon što je sleteo sa puta. Muškarac je pretrpeo lakše povrede i prevezen je u Urgentni centar, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Hitnu medicinsku pomoć u toku noći najviše su tražili asmatičari. Do... »

©2018 Netmark d.o.o.