Beograd

Žena stradala u stravičnom požaru na Novom Beogradu: Buktinja progutala stan u potkrovlju

Telegraf pre 8 sati
Ekipe vatrogasaca su na terenu. U stravičnom požaru koji je izbio u stanu u potkrovlju zgrade na Novom Beogradu stradala je jedna ženska osoba, saznaje Telegraf.rs. Ekipe vatrogasaca su na terenu. Do požara je došlo u zgradi u Gandijevoj ulici… »

SSP: Novac za tablete preusmeriti za besplatne udžbenike i obroke za đake

Danas pre 11 sati
Beogradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) predložio je danas da novac namenjen za tablete za djake i „druge nedefinisane usluge u budžetu“ bude preusmeren za besplatne udžbenike i obroke. Predsednica beogradskog odbora SSP Mila Popović je u… »

Noć u Beogradu: Desile se tri saobraćajne nezgode, nema teže povređenih

Blic pre 13 sati
Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, uz tri saobraćajne nezgode sa lakše povređenim učesnicima, rečeno je Tanjugu u službi Hitne pomoći. Dežurale su 22 ekipe koje su ukupno obavile 92 intervencije, od čega 13 na javnim mestima. Ekipe su… »

Telo starijeg muškarca pronađeno na Voždovcu: Vatrogasci ušli u stan sa maskama i pored vrata zatekli jezivi prizor

Kurir pre 5 sati
Telo u fazi raspadanja pronađeno je u stanu u Vitanovačkoj ulici na Voždovcu. Stan su prema nezvaničnim informacijama obili vatrogasci koji su u njemu zatekli leš u fazi raspadanja. - Stanari su se žalili na nesnosan smrad. Obaveštena je policija… »

Završena besplatna školica vaterpola na starom gradu: Više od 100 mališana tokom leta treniralo jedan od najpopularnijih…

Kurir pre 5 sati
Gradska opština Stari grad i ove godine je u saradnji sa vaterpolo klubovima "Stari grad" i "Dorćol" organizovala besplatnu školicu vaterpola za najmlađe Starograđane uzrasta od šest do petnaest godina. Besplatne časove vaterpola pohađalo je više… »

Ekološka bomba - uklonjen hemijski otpad iz šećerane u Padinskoj skeli

Politika pre 42 minuta
Ministarstvo zaštite životne sredine naložilo da se opasan otpad koji se nalazio u tri prostorije Prve srpske šećerane „Dimitrije Tucović” ukloni, a zatim uskladišti tako da ne predstavlja rizik za ljude i okolinu. Prva srpska šećerana… »

Oprez vozači! Na obilaznici oko Beograda otežano uključivanje vozila za Obrenovac, automobil u kvaru usporava saobraćaj

Blic pre 1 sat
Na Obilaznici oko Beograda, na 300 metara od zapadnog portala tunela Lipak u smeru ka Dobanovcima zbog kvara je zaustavljeno putničko, što utiče na vozila koja se uključuju za Obrenovac. Vozilo se nalazi u izlivnoj saobraćajnoj traci i obezbeđeno je… »

Obilazak ulice Miljakovačke staze: Saobraćajnica je sada bezbednija za sve učesnike u saobraćaju

Večernje novosti pre 1 sat
ULICU Miljakovačke staze koja je asfaltirana prošle nedelje obišli su tokom vikenda državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Milosav Miličković i predsednik opštine Rakovica Miloš Simić. GO Rakovica Ova saobraćajnica sada je po prvi… »

Sređuju krak ulice Sveti Luka: Opština započela radove na inicijativu građana

Večernje novosti pre 1 sat
U TOKU su radovi na asfaltiranju kraka ulice Sveti Luka u Resniku. GO Rakovica Kako su saopštili u GO Rakovica, ovaj posao započet je na molbu građana. Radove finansira opština iz svog budžeta.… »

Beogradu potrebno 365 vozača: Nedostatak šofera već dugo je velika boljka javnog gradskog prevoza, ali nažalost nije i…

Večernje novosti pre 3 sata
BEOGRADSKOM javnom prevozu nedostaje oko 365 vozača kako bi sistem bolje funkcionisao. Težak hleb sa volanom u rukama, Foto V. Danilov Mada je sada na snazi letnji red vožnje, te je na centralnim prestoničkim i prigradskim ulicama manje autobusa… »

Beograd, najnovije vesti »