Beograd

Interventna kod ušća: Inspekcija zaplenila vozila CarGo, uhapšen menadžer, vozači ležali ispred automobila (Foto)

Večernje novosti pre 4 sata
Potez od SIV-a do Brankovog mosta bio je zatvoren za saobraćaj, zbog oduzimanja vozila vozaču CarGo. Članovi udruženja CarGo raišli su se večeras oko ponoći posle dvočasovnog okupljanja na Novom Beogradu zbog, kako su naveli, oduzimanja vozila… »

Na delu je notorni urbanistički populizam

Danas pre 7 sati
Šesta tribina Foruma pisaca (FP) i Građanskog demokratskog foruma (GDF) Šesta tribina Foruma pisaca (FP) i Građanskog demokratskog foruma (GDF) posvećena je „opsadi Beograda“, gradu kroz koji se, kako je rekao Zoran Vuletić, odbornik u… »

Da li je najzagađeniji vazduh na svetu u Beogradu? Evo šta pokazuju naši, a šta međunarodni podaci

Blic pre 8 sati
Prema podacima sajta "AirVisual", koji se bavi merenjem zagađenja vazduha u celom svetu, Beograd je juče, u jednom trenutku, bio grad sa najzagađenijim vazduhom na planeti! Ovaj sajt je, danas, srpsku prestonicu stavio na deveto mesto. Statistika sa… »

Sektaši u Miljakovačkoj šumi? Građani našli raskomadane zmije kao deo satanističkog obreda, u park odmah stigla policija

Blic pre 9 sati
Miljakovačka šuma, skrivena iza rakovičkih fabrika, decenijama je predstavljala oazu netaknute prirode, gde su Beograđani rado provodili svoje slobodno vreme. Ipak, proteklih dana na ovoj lokaciji građani se ne osećaju bezbedno, nakon jezivog… »

SZS podneo žalbu Povereniku, traže dokumentaciju o Trgu Republike

N1 Info pre 1 dan
Jedan od lidera Saveza za Srbiju i predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović podneo je žalbu Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti zbog toga što mu nadležna služba nije odgovorila u zakonskom roku na… »

Noć u Beogradu: Devojku udario automobil, mladić pao sa zida na Kalemegdanu

Večernje novosti pre 22 sata
Ekipe Hitne pomoći obavile su 119 intervencija, od kojih 33 na javnom mestu. Devojka stara 17 godina teško je povređena noćas kada ju je kao pešaka u ulici Narodnih heroja oborio automobil, a mladić star 20 godina doživeo je tešku traumu prilikom… »

Nove izmene u saobraćaju u centru grada, pogledajte kojim ulicama od danas ne možete da prođete

Večernje novosti pre 17 sati
Pojedine ulice se postepeno otvaraju za saobraćaj, dok se neki delovi zatvaraju kako bi se ceo posao priveo kraju. Kako napreduju radovi na preslaganju kocke na Trgu republike, tako se i pojedine ulice postepeno otvaraju za saobraćaj, dok se neki delovi… »

Horor u prestonici: Radovi u Beogradu - četiri meseca od početka nije završena nijedna deonica!

Pravda pre 15 sati
Plan je da radovi na rekonstrukciji "četiri bulevara" - ulica Kraljice Marije, 27. marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana, budu završeni do kraja godine, ali posle četiri meseca od početka nije završena nijedna od šest deonica. Prema poslednjim… »

Niče novi blok 70: Na mestu fabrike IMT planirana je gradnja najvećeg naselja sa ove strane Save u poslednjih 50 godina

Blic pre 14 sati
Prenamenom zemljišta i rušenjem fabričkih hala nekadašnjeg IMT-a za investicije biće otvoreno najveće parče građevinskog zemljišta na Novom Beogradu u proteklih pola veka. Da bi bolje shvatili o kolikom se zemljištu radi, najbolje govori… »

Od danas saobraćaj iz Francuske i Vase Čarapića, zatvara se deo Kolarčeve

Studio B pre 17 sati
Kako napreduju radovi na preslaganju kocke na Trgu republike, tako se i pojedine ulice postepeno otvaraju za saobraćaj, a naš je cilj da građani što pre mogu da ih koriste, izjavio gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović. Radovi odmiču i… »

Beograd, najnovije vesti »