Beograd

Drama na Novom Beogradu: Gori splav na Savi, vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom (foto/ video)

Večernje novosti pre 20 minuta
Na Novom Beogradu izbio je požar na jednom od objekata na Savskom keju. Na Novom Beogradu u Bloku 44 izbio je požar na jednom od objekata na Savskom keju. Kako je MUP saopštio, požar je izbio na splavu "Cunami". Vatrogasci-spasioci su odmah izašli na… »

Vesić: Sa novom fabrikom za preradu otpadnih voda, izliv kanalizacije u reke manji za 80%

Blic pre 4 sata
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da je danas veliki dan za Beograd, pošto je zvanično potpisan ugovor za izgradnju fabrike za preradu otpadnih voda u Velikom selu, vredne skoro 272 miliona evra, koja će, istakao je, kada bude puštena u… »

Mirna noć u Beogradu: U 2 saobraćajke bez teže povređenih

Kurir pre 11 sati
U toku noći u Beogradu su se dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teže povređenih, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Ekipe Hitne pomoći su imale 85 intervencija, od čega osam na javnom mestu. Najviše poziva kao i proteklih noći… »

Bez vode u utorak

Studio B pre 3 sata
Planirani radovi na opštinama Vračar, Palilula i Grocka. Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštinama Vračar, Palilula i Grocka prouzrokovaće u utorak 21. januara prekid vodosnabdevanja u pojedinim delovima ovih opština, saopšteno je iz JKP… »

Na Beogradsku tvrđavu dopremljen je specijalni kamen na kojem će posle rekonstrukcije stajati "pobednik" (foto)

Blic pre 7 sati
“Pobednik” je i dalje u gostima u Smederevu, a za njegov povratak na Beogradsku tvrđavu pripreme su uveliko u toku, te se za simbol Beograda pravi i novo postolje. Za osveženu figuru “Pobednika” pronađen je i stari kamen koji u potpunosti… »

Zimski sportski kamp u „Šumicama”

Studio B pre 7 sati
Tokom zimskog raspusta biće održan sportski kamp od 3. do 14. februara u „Voždovačkom centru – Šumice”, saopšteno je iz Opštine Voždovac. Školarci će moći da od ponedeljka do petka treniraju neku od šest sportskih disciplina –… »

Popodnevni špic: Veće gužve na mostovima i u centru grada

Blic pre 2 sata
Prvog radnog dana ove nedelje u gradu su uobičajene gužve, a saobraćaj se sporije odvija u centru grada i na mostovima, javljaju taksisti. - Najveća gužva je, kao i inače, na Brankovom mostu, Gazeli i Pančevcu, kao i na autoputu u oba smera. U… »

Niču BG kule: Jedna je skoro završena, druga je stigla do 20. sprata, evo koja će biti najveća

Blic pre 4 sata
Beograd bi narednih godina trebalo da dobije čak četiri kule više od 100 metara, koje će potpuno izmeniti sadašnji izgled prestonice. Neke su skoro završene, neke su "na pola puta", neke su tek iznikle iz zemlje, a neke su i dalje tek u… »

Da li ćemo od Obrenovca, Novog Beograda i Borče ići brodićima do centra? Da li se sećate kako je prošao pokušaj 2008?

Blic pre 4 sata
Da li će Beograd posle decenija rasprava ipak dobiti svoj rečni gradski prevoz pokazaće nova studija Gradskog sekretarijata za saobraćaj čija je izrada u toku. Najzainteresovaniji je Obrenovac koji tvrdi da dnevno ima oko 22.000 putnika koji bi… »

Čeka se završetak petlje: Iz Batajnice na auto-put do kraja godine

Večernje novosti pre 5 sati
Radovi na završetku petlje kod Batajnice treba da počnu čim bude potpisan ugovor sa izvođačem. Posao je vredan ukupno 11 miliona evra, a biće finansiran od kredita EBRD. Traži se najniža ponuđena cena. BATAJNICA bi ove godine mogla da dobije… »

Beograd, najnovije vesti »