Beograd

(Foto) dete ostalo zarobljeno u vatri Požari u Beogradu - gorela kuća u Krnjači i sklonište na Banovom brdu

Srbija danas pre 14 sati
Za sada nema informacija o povređenima. U beogradskom naselju Krnjača većeras je izbio požar u jednoj porodičnoj kući. Kako navode korisnici društvenih mreža, koji su ovu informaciju objavili, do požara je navodno došlo jer je žena zaboravila… »

Prvih sto dobija 3.000 dinara: Sutra počinje imunizacija u TC "Ušće", građani mogu da biraju vakcine

Srbija danas pre 15 sati
Na drugom spratu TC "Ušće" u Beogradu organizovan je novi vakcinalni punkt koji počinje sa radom sutra od 9 sati. Planirano je da radno vreme tog punkta bude od 9 do 21 sat. Organizovan je kao i oni na Beogradskom sajmu i "Bel ekspo" centru… »

„Bir fest” će ove godine biti održan

Politika pre 17 sati
Tradicionalni festival piva i dobre muzike, čuveni „Bir fest” u Beogradu sigurno će biti održan ove godine, potvrdio je minulih dana u medijima Goran Vesić, zamenik gradonačelnika. On je podsetio da će u ovom mesecu biti organizovan filmski… »

Prepešačili od Beograda do Trebinja: Avanturizam i humanost naveli dva prijatelja da za 11 dana pređu više od 400…

Blic pre 18 sati
Trebinjac Aleksandar Gudelj i Slobodan Dujić iz Beograda u Aleksadrnovo rodno Trebinje stigli su danas poslepodne, nakon što su prepešačili celi put od srpske prestonice do najjužnijeg grada Republike Srpske. Oni su pešačili 11 dana, spavali gde ih… »

Gužve za pasoše: Evo kada tek ima slobodnih termina, ali i u kojim opštinama možete i bez zakazivanja

Blic pre 19 sati
Termini za onlajn zakazivanje za izdavanje ličnih karata i pasoša su uglavnom popunjeni, te su se u većini beogradskih opština stvorili redovi. Sajt eUprava na dnevnom nivou prima veliki broj zahteva za zakazivanje termina za izdavanje pasoša… »

Izbegnut teži incident: Istrčao iz auta i napao vozača GSP

B92 pre 20 sati
Omanji incident dogodio se danas u Beogradu u Ruzveltovoj ulici, kada je vozač jednog autobusa verbalno napadnut od strane nepoznatog muškarca. Naime, kako se može videti na snimku koji je objavljen na Instagram stranici "moj_beo_grad", nepoznati… »

Građani novog Beograda u petak Bez vode! Spremite zalihe, trebaće vam do 16 časova

Večernje novosti pre 20 sati
Foto: Arhiva Bez vode će biti potrošači u ulicama Danila Lekića-Španca (brojevi 16, 17, 23 i 48-62) i Ismeta Mujezinovića (brojevi 4 i 20), navodi se na sajtu JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija". Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom… »

Beograd: Počinje zaprašivanje komaraca

B92 pre 23 sata
Sektor ekologije i unapređenja životne sredine "Gradske čistoće" sutra će sprovesti mere kontrole i zaprašivanja komaraca na javnim površinama u Beogradu, saopšteno je iz tog preduzeća. Akcija suzbijanja odraslih formi komaraca uredajima sa… »

Kreće konkurs za zamenu stolarije: Ugovori sa opštinama do 10. juna, a onda ste vi na potezu: Novi prozori već na jesen

Blic pre 20 sati
Opštine su već počele da se prijavljuju za subvencije kojima bi finansijski pomagale građane da zamenu stolariju ili kupovinu novih ložišta. Kako rok za lokalne samouprave lagano ističe, na potez dolaze građani. "Blic Biznis" vam donosi detaljan… »

Očekuje se pojačan saobraćaj u Beogradu

Blic pre 22 sata
Po pravilu, prvi radni dan posle prvomajskih i uskršnjih praznika donosi pojačan intenzitet saobraćaja. Očekuje se veći broj vozila - najpre na prilaznim putevima većih gradskih sredina, a zatim i na gradskim saobraćajnicama, saopštio je AMSS… »

Beograd, najnovije vesti »