Beograd

Radovi na uređenju parka šume: Za "Šumice" 300.000 evra

Večernje novosti pre 24 sata
Malo ljudi zna da je ovaj prostor bio neuređena površina u kojoj je bilo lepo šetati, ali nije bilo mnogo sadržaja za decu i odrasle. PARK šuma "Šumice" postaće prava uređena površina za šta je Grad izdvojio više od 300.000 evra. Ovo je u sredu… »

"Pomoć! Koga da zovem?" Stanovnicu Borče uznemirio neobičan posetilac (foto)

Blic pre 1 dan
Zamislite scenu, u svojoj kuhinji pripremate ručak ili obavljate poslove u kući, a onda kada ste nakon završenog rada odlučili da izađete u dvorište i odmorite se, u vas ni manje ni više gledaju dva neobična oka. "Pomoć", ovom rečju se na… »

Beograđani, ovo je spisak 40 lokacija na kojima kamere snimaju prolazak na crveno, prebrzu i vožnju žutom trakom

Blic pre 1 dan
Vozači u Beogradu ubuduće će morati dodatno da obrate pažnju na poštovanje saobraćajnih propisa pošto su među stotinama kamera koje su postavljene prethodnih meseci u srpskoj prestonici, aktivirane i one koje će snimati prekoračenje brzine… »

Nove izmene u redu vožnje BG voza: Pomera se 7 polazaka, jedan voz saobraćaće skraćenom trasom

Telegraf pre 16 sati
Neki polasci pomereni su na početnim, a neki na usputnim stanicama. Novi red vožnje BG voza danas je stupio na snagu. U odnosu na prethodni, sedam polazaka vozova je izmenjeno. Kod voza broj 7125, koji je saobraćao na relaciji Resnik - Lazarevac, u… »

Građani postavili spomenik „troli 28“ na okretnici na Studentskom trgu

Danas pre 2 dana
Na Studentskom Trgu, večeras, oko 18 časova, otkriven je spomenik trolejbusu 28, koji je bez ikakvih razloga ukinut 1. novembra prošle godine. Otkrivanje spomenika organizovala je inicijativa “Vratimo trolu 28”, uz podršku UG “Ulice za… »

Udes u Čingrijinoj ulici, povređena starija žena pešak

Mondo pre 1 dan
Starija žena pešak lakše je povređena u saobraćajnoj nezgodi u Čingrijinoj ulici, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Starija žena pešak lakše je povređena u saobraćajnoj nezgodi u Čingrijinoj ulici, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Kako… »

Nesreća kod Šumarskog fakulteta: Formirane velike kolone zbog lančanog sudara!

Srbija danas pre 1 dan
Nema povređenih. Tri vozila sudarila su se jutros oko sedam časova na uglu ulica Kneza Višeslava i Požeške, u blizini Šumarskog fakulteta, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Kako navode u MUP-u, niko nije povređen tom prilikom. Na ovoj saobraćajnoj… »

Za sređivanje park šume "Šumice" uloženo više od 300.000 evra

Blic pre 1 dan
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas radove na uređenju park šume "Šumice", gde se na prostoru od skoro sedam i po hiljada kvadratnih metara obavlja kompletna sanacija pešačkih staza, izgradnja parka za pse, dečjeg igrališta i… »

Šta to smrdi u Beogradu? Sugrađani iz raznih delova grada se žale na miris paljevine, a evo kako na to odgovaraju nadležni

Blic pre 1 dan
Neprijatan miris nalik na paljevinu, koji se oseća u širem centru prestonice, ali i u mnogim drugim krajevima grada, u kasnim poslepodnevnim i ranim večernjim satima uzbunio je Beograđane. Mnogi su pomislili da je reč o požaru u njihovoj okolini… »

Posle "Pobednika" koji je vraćen "umiven i utegnut", sada je red došao na kneza mihaila

Blic pre 1 dan
“Pobednik” je posle 127 dana vraćen na svoje postolje na Beogradskoj tvrđavi, a sada je na red za sređivanje došao drugi simbol prestonice - Spomenik knezu Mihailu. Za razliku od “Pobednika”, koji je čak četiri meseca boravio u ateljeu… »

Beograd, najnovije vesti »