Beograd

Incident na Autokomandi: Devojčica povređena kada se okliznula i udarila u tramvaj!

Blic pre 17 sati
Jedna devojčica povređena je danas oko 8.30 sati u Ulici vojvode Stepe, kada se okliznula i udarila u tramvaj, saznaje "Blic". - Ne možemo da kažemo koliko dete ima godina. Ona se okliznula, udarila u tramvaj koji je bio parkiran, a Hitna pomoć je odmah intervenisala i prebačena je u Urgentni... »

Đorđević: Briga o svim građanima zadatak broj 1

Mondo pre 5 sati
Član Predsedništva SNS Zoran Đorđević obišao je naselje Karaburma na Paliluli, gde je građanima, poručio da je za tu stranku briga o svim građanima zadatak broj 1. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Kako je rekao, već četiri godine unazad, Vlada RS i grad Beograd vode intenzivno brigu o... »

Šutanovac: Beograd nisu beton, asflat, staklo...

Mondo pre 5 sati
Lista "Da oslobodimo Beograd - DS, Nova, SDS, ZEP Zeleni" predstavila je večeras na RTS-u glavne tačke programa za razvoj Beograda koje su izneli kandidat za gradonačelnika Dragan Šutanovac i nosilac liste Vesna Rakić Vodinelić. Foto: Mondo/Goran Sivački Šutnovac je istakao da za njihovu... »

SPS-JS: Pobednik mora da garantuje stabilnost

Mondo pre 5 sati
Lista "Ivica Dačić - SPS, Dragan Marković Palma - JS", predstavljajući listu na RTS-u, večeras je emitovala spot sa mitinga od nedelje, sa akcentom na poruku da ne smeju da pobede stranke koje ne mogu da garantuju stabilnost Beograda. Foto: Tanjug/Rade Prelić Dačić je tada naveo da je... »

Konkurs Grada za pomoć interno raseljenima

Mondo pre 5 sati
Sekretarijat za socijalnu zaštitu objavio je danas javni poziv svim interno raseljenim licima da se prijave na konkurs za dodelu pomoći najugroženijima, saopštio je Sekretarijat za informisanje gradske uprave. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Konkurs će, kako se navodi, trajati do 22. marta.... »

Zemunska gimnazija najveća u Srbiji po broju učenika

Politika pre 6 sati
Kuća znanja u Gradskom parku koja ove godine obeležava 160 godina, danas ima 1.205 đaka, 117 zaposlenih i biblioteku sa 35.000 naslova. Jedna od najvećih gimnazija u Srbiji ove godine obeležava 160 godina postojanja. Nastala po odluci austrijske vojne komande u Zemunu 1858. godine kao... »

Bastać: Ne sa SNS, Radulović je psiho

Mondo pre 13 sati
Kandidati za gradske odbornike Grupe građana "Šta radite bre - Marko Bastać" potpisali su danas izjavu, koja je overena kod notara, da ni pod kojim uslovima neće sarađivati sa SNS. Pročitajte i šta je rekao o opozicionarima. Foto: YouTube/Šta radite bre Obavezali su se takođe da će se... »

Oni su "Zvezde Beograda"

Mondo pre 13 sati
Kancelarija za mlade Grada Beograda danas je priznanja "Zvezde Beograda 2017" dodelila udruženjima, institucijama i pojedincima za najbolje projekte koje je podržao Grad Beograd. Foto: MONDO/Dejan Vujić Priznanja "Zvezde Beograda 2017" dobilo je 21 udruženje, institucija i pojedinac. U ime... »

Predizborne debate na RTS-u

Mondo pre 14 sati
Radio-televizija Srbije u saradnji sa CeSID-om povodom izbora za Gradsku skupštinu Beograda organizuje televizijske debate "Reč na reč". Foto: Mondo/Goran Sivački Debate će biti emitovane uživo na Drugom programu RTS-a od 21 sat 22, 23, 26. i 28. februara 2018. U svakoj debati učestvovaće po... »

Zelena stranka za zelene krovove Beograda

Mondo pre 15 sati
Zelena stranka, koja na izbore za Beograd izlazi pod rednim brojem 16, predstavila je danas predlog za ozelenjavanje 1.000 ravnih krovova, jedne od najvažnijih tačaka programa Zelene stranke "Pametan zeleni grad". Foto: Youtube/screenshot/ZinCoInternational Potpredsednik Zelene stranke Saša... »

©2018 Netmark d.o.o.