Beograd

Pripreme na Adi Ciganliji za Bogojavljensko plivanje, led se stvorio na površini vode

Blic pre 24 sata
Iako su proteklih dana temperature bile u plusu, led koji se stvorio na površini vode na "beogradskom moru", i dalje je tu. Na Adi Ciganliji je većina jezera i dalje zaleđena, a ovog jutra dežurne ekipe čamcima uklanjaju led sa dela na kom će se plivati za Časni krst. Prethodnih dana... »

U vodu na nula stepeni: Širom Beograda sutra će biti održano plivanje za bogojavljenski krst

Blic pre 1 dan
Bogojavljenje, jedan od najvećih hrišćanskih praznika, i ove godine obeležiće se plivanjem za časni krst. Tradicionalna manifestacija biće organizovana na više lokacija i opština u Beogradu, na kojima će momci i devojke skočiti u vodu čija je temperatura trenutno tek par stepeni iznad... »

Plivali za časni krst uoči Bogojavljenja

Blic pre 1 dan
Članovi Kraljevskog reda vitezova plivali su danas, na Krstovdan za časni krst na Savi kod beogradske tvrđave. Ovo je i svojevrsna uvertira za sutrašnje plivanje za Bogojavljenski krst na više mesta u gradu. Učesnici trke, koja se po četvri put odvija pod pokroviteljstvom kneginje Linde... »

Bogojavljensko plivanje za Časni krst

Studio B pre 1 dan
Na nekoliko mesta u Beogradu organizovano je Bogojavljensko plivanje za Časni krst: u Zemunu, Grockoj, Lazarevcu, na Adi…. Gradska opština Zemun, Hram Svetog oca Nikolaja i SVEBOR savez Beograda organizuju na Bogojavljenje, 19. januara, 22. plivanje za Časni krst. Organizator je predvideo da... »

©2018 Netmark d.o.o.