Beograd

Pred matičara u uniformi: Za ovim parom na Kolektivnom venčanju svi su se okretali

Blic pre 15 sati
"Proglašavam vaše brakove zaključenim!", svečano je rekla Vukica Milosavljević, matičarka opštine Palilula, i tako ispratila u bračne vode 55 parova na 20. jubilarnom Kolektivnom venčanju koje se održalo ispred Skupštine grada. Među najlepšim ljubavnim pričama koje su prethodile... »

Za njima se danas okretao ceo Beograd: Dve bake u žutom bile su hit među 50 nevesta u belom, evo ko su one! (kurir TV)

Kurir pre 17 sati
BEOGRAD - Dve bake u žutom bile su prava atrakcija današnjeg kolektivnog venčanja u belom pred Skupštinom grada. Bilo ih je lako primetiti među 50 mladenačkih parova, a za današnji sunčan dan izabrale su vedru, žutu kombinaciju. Ovaj neobični i uvek identično odeveni duo čine sestre... »

Biciklisti od trga do ade: Biciklijada okupila više od stotinu sugrađana, a nagrada se čuva za najsporijeg učesnika

Blic pre 18 sati
Više od stotinu biciklista okupilo se danas na Trgu republike gde je uz muziku, dobro raspoloženje i druženje otpočela 16. po redu Biciklijada, a ovoga puta nagrada je, začudo, namenjena najsporijem učesniku trke. Sugrađani su na svojim dvotočkašima na glavnom gradskom trgu počeli da se... »

Opšte veselje na kolektivnom venčanju u centru Beograda: 100 mladenaca prošetalo prestonicom uz zvuke stare narodne muzike! (kurir TV)

Kurir pre 18 sati
BEOGRAD - Kolektivno venčanje ispred Skupštine grada Beograda počelo je danas oko 9 časova i nije uticalo mnogo na izmene u saobraćaju. 1 / 15 Foto: Marina Lopičić Svečana ceremonija u kojoj je učestvovalo 50 parova trajala je do 11 sati. Saobraćaj je bio blokiran oko trga Nikole Pašića.... »

Biciklijada i kolektivno venčanje blokiraju centar Beograda, a evo kako da zaobiđete gužvu

Blic pre 21 sat
Zbog dve tradicionalne manifestacije koje će u toku današnjeg prepodneva biti održane u našem glavnom gradu, doći će do povremene obustave saobraćaja u nekim delovima prestonice. Kolektivno venčanje će minimalno uticati na saobraćaj, te će samo u nekom trenutku doći do otežanog... »

Počast gardistima i pacijentima poginulim u bombardovanju NATO

Studio B pre 9 sati
Član Gradskog veća Stevo Tatalović položio je danas cveće na spomen-obeležje poginulim pripadnicima Gardijske brigade i pacijentima KBC „Dragiša Mišović” u bombardovanju NATO 1999. godine. foto Beoinfo Vence su položili i pripadnici Garde, predvođeni komandantom general-majorom... »

©2018 Netmark d.o.o.