Beograd

Sprečena pljačka u surčinu: Lopov upao u poštu usred noći, ali ga je interventna uhvatila na delu

Blic pre 15 sati
Pripadnici Interventne noćas su imali pune ruke posla u beogradskoj opštini Surčin gde su sprečili pljačku pošte koja je bila u toku. Oni su jutros oko 2.30 časova na delu uhvatili osumnjičenog za provalu Miloša J. (35) koji je obio poštu -… »

Antena - zarada ili zračenje?

Večernje novosti pre 15 sati
Postavljanje baznih stanica mobilnog operatera na zgradi u Braće Jerković 231 izazazvalo sporenje među stanarima. Mesečni prihod od izdavanja od 300 do 500 evra, novac uglavnom koriste za sanacije kvarova. POSTAVLjANjE baznih stanica mobilnih… »

TOB na 35. Međunarodnom sajmu turizma u Solunu

Studio B pre 15 sati
Turistička organizacija Beograda predstavila je ponudu naše prestonice na najprestižnijem i najvećem sajmu turizma u Grčkoj Philoxenia 2019 koji je je 08. do 11. novembra održan u Solunu. Na sajmu Philoxenia je ove godine zabeležena rekordna poseta… »

Besplatno spirometrijsko testiranje sutra u DZ Voždovac

Studio B pre 16 sati
Dom zdravlja Voždovac organizovaće sutra od 12 do 16 sati bespatno spirometrijsko testiranje, s ciljem ranog otkrivanja hronične opstruktivne bolesti pluća. Akcija će biti sprovedena u centralnom objektu Doma zdravlja Voždovac, u saradnji sa… »

Gužve u Beogradu: U prestonici najkritičnije na Novom Beogradu i mostovima

Blic pre 17 sati
Saobraćajna nezgoda koja se oko 8.15 dogodila u Omladinskim brigadama u levoj traci na Novom Beogradu, usporila je saobraćaj na Novom Beogradu, te su tamo velike kolone vozila i vozi se usporeno, javljaju taksisti. - Jutros je palo nekoliko kapi kiše… »

Da li ste videli kako posle više od dve godine izgleda beogradski mega tobogan? (foto)

Blic pre 1 dan
Pasarela koja će spojiti Kalemegdan sa Beton halom trebalo je da bude završena u junu 2018. godine, ali danas, 17 meseci kasnije, radovi su i dalje u toku, a posle mnogo odlaganja, više niko i ne spominje kada bi konačno mogla da bude stavljena u… »

Više od 11.000 stranih turista u oktobru stiglo brodovima u Beograd

Blic pre 1 dan
Beograd je u oktobru posetilo 11.162 turista koji su u srpsku prestonicu došli brodovima, iako je nautička sezona bila na izmaku, pokazuju najnoviji podaci Sekretarijata za upravu - Sektor statistike. Najviše turista na ovaj način stiglo je u Beograd… »

Bocan-Harčenko: Moramo čuvati krhki mir u Evropi /video, foto/

Sputnik pre 1 dan
“Ovaj spomenik je dokaz, simbol, neotuđivih veza između Rusije i Srbije, ruskog i srpskog naroda. Čim je izbio rat Rusija i ruski ljudi su bez ikakvih razmišljanja odmah krenuli u rat braneći Srbiju”, rekao je ambasador RF u Beogradu Aleksandar… »

Mirna noć u Beogradu: Jedna saobraćajna nesreća bez teže povređenih, ovo se odavno nije desilo

Kurir pre 1 dan
Noć u Beogradu je bila relativno mirna, a dogodila se samo jedna lakša saobraćajna nezgoda, kažu iz Hitne pomoći. - Noćas je u gradu bila samo jedna saobraćajna nesreća, lakše su povređena dva čoveka, rečeno je iz Hitne službe. Hitna pomoć… »

Obaveštenje na zgradi vrtića u Pančevu neke je nasmejalo, a drugi misle da je reč o neznanju

Blic pre 1 dan
U Predškolskoj ustanovi "Dečja radost" u Pančevu, osvanulo je obaveštenje koje je neke nasmejalo, a drugi misle da je "reč o neznanju". "Poštovani, obaveštavamo Vas da se 11. novembra obeležava Dan primirja u Drugom svetskom ratu. Ponedeljak… »

Beograd, najnovije vesti »