Beograd

Kako unaprediti taksi prevoz

Politika pre 17 sati
Projektovan savremeni sistem organizacije i upravljanja zasnovan na savremenim tehnologijama koji će se prilagoditi zahtevima korisnika usluga. – Predstavnici taksi esnafa već negoduju. „Planiranje i projektovanje sistema taksi prevoza putnika u… »

Sveta Sofija i vizantijsko vreme

Politika pre 20 sati
Treće predavanje u ciklusu „Sveta Sofija i Carigrad” profesora Vlade Stankovića sa Katedre za istoriju Vizantije Filozofskog fakulteta objavljeno je na jutjub kanalu „Slušate Kolarac”. Nosi naziv „Sveta Sofija i vizantijsko vreme” i… »

Gužve u masarikovoj ispred EPS: Građani neće plaćati troškove održavanja brojila, pohrlili na šaltere

Kurir pre 24 sata
BEOGRAD - EPS Distribucija je kao operator distributivnog sistema u Srbiji, u skladu sa Zakonom o energetici, dužna da od korisnika preuzme merne uređaje, jer su oni po istom zakonu deo distributivne elektroenergetske mreže. Ovako u EPS Distribuciji… »

Stanar Beograda na vodi poverovao u bajku, a sada živi tragediju (FOTO)

Luftika pre 1 dan
Jedan od stanara luksuznog kompleksa Beograd na vodi otkrio je javnosti svoje nezadovoljstvo načinom na koji su stanovi u ovom naselju urađeni. On je slikama dokumentovao sve manjkavosti svog novog stana. Stanar upozorava sve one koji razmišljaju da… »

Infostan naplatio 95 odsto : Komunalnom preduzeću za objedinjenu naplatu Beograđani duguju manje od dve milijarde za…

Večernje novosti pre 1 dan
NAPLATA računa komunalnih usluga može se oceniti pozitivno, uprkos tome što je najveći deo prošle godine obeležila epidemija virusa korona. Puštanje u rad portala i mobilne aplikacije e.Sanduče dodatno je doprinelo tome da sugrađani redovno… »

Domaći sneg, akcija! Kupci na pijaci obilazili oko tezge dvaput da vide! Grudva komad 10 dinara, 3 za 50! (foto)

Kurir pre 1 dan
BEOGRAD - Na društvenoj mreži Instagram osvanuo je post koji je zbunio i nasmejao, a kako li je tek bilo kupcima koji su tog dana pazarili na pijaci kad su na tezgi ugledali neverovatnu akcijsku ponudu - 1 grudva 10 dinara, 3 za 50! Da li se domišljati… »

Do metroa važno i pranje ulica: Sekretarijat za zaštitu životne sredine predstavio plan kvaliteta vazduha

Večernje novosti pre 1 dan
POSLE mnogobrojnih kritika da se u prestonici ne vodi dovoljno računa o kvalitetu vazduha, Sekretarijat za zaštitu životne sredine predstavio je Nacrt plana kvaliteta vazduha koji se donosi na period za deset godina. Plan je na javnom uvidu do 30… »

Trava oko Stefana nemanje: Čak 67 radnika jkp Zelenilo Beograd okupiralo Savski trg, sve mora da završe do 27. januara

Večernje novosti pre 1 dan
NAKON postavljanja spomenika Stefanu Nemanji, privode se i ostali radovi na platou oko spomen-obeležja na Savskom trgu. Kako je na svojoj fejsbuk-stranici objavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić, angažovano je 67 radnika na završnim radovima kako… »

Poklopce kradu nemilice: Servis Beokom i Vodovod preplavljeni žalbama građana zbog otvorenih šahti

Večernje novosti pre 1 dan
POSLEDNjIH meseci "Beokom" servis zatrpan je prijavama građana o šahtovima bez poklopaca širom prestonice, a osim ovog servisa i JKP "Beogradski vodovod i kanalizacije" dobija žalbe građana, kao i zahteve za zamenu. Podaci iz Gradskog… »

Sneg prekrio prepreke i rupe: Posle nedavnih padavina, mnogobrojnim sugrađanima bio neophodan dodatni oprez na delu Dušanove…

Večernje novosti pre 1 dan
ŠETNjA razrovanim trotoarima Dušanove, od Dubrovačke do Tadeuša Košćuška, sada je postala i opasna. Sneg je zatrpao otvorene šahtove, preko kojih su bili bačeni kartoni ili grede, pa malom nepažnjom čovek može da se nađe u nemiloj situaciji… »

Beograd, najnovije vesti »