Beograd

LDP: Ne može Putinova slika u dečjoj odinaciji

Mondo pre 15 sati
Neprihvatljivo je da se u bilo kojoj instituciji ove države, a posebno u dečijoj ustanovi, drže slike Vladimira Putina, da se na ovakav način širi propaganda i gradi kult ličnosti stranog državnika, ocenjuju danas iz LDP. Foto: Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP Ivan Đurić,... »

Velika ponuda poslova: Sutra beogradski sajam zapošljavanja u Domu omladine

Kurir pre 15 sati
BEOGRAD - Beogradski sajam zapošljavanja i praksi biće održan sutra u Domu omladine a ponudu slobodnih poslova predstaviće više od 110 firmi, kojima je potrebno više od 3.000 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija. Saja će biti otvoren u 10.00 i trajaće do 16.00. Nezaposleni će... »

DJB se žalio sudu zbog "blizanca"

Mondo pre 17 sati
"Dosta je bilo" podneo je tri žalbe Upravnom sudu protiv rešenja Gradske izborne komisije kojim je odbijen prigovor o "proglašenju lažne izborne liste" - ''Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka - Radulović Milorad''. Foto: MONDO/Danijela Pašić Vojin Biljić i Saša Radulović, koji su... »

Blokiran Smederevski put: Meštani Ritopeka zaustavili saobraćaj, traže vodovodnu mrežu

Blic pre 18 sati
Saobraćaj na Smederevskom putu blokiran je ovog jutra, počev od 8.30, a po svemu sudeći biće do 11.30 sati, zbog protesta građana ovog dela grada. Organizator protesta, Dejan Rakočević, kaže da su se sugrađani okupili kako bi se izborili za vodosnabdevanje do Ritopeka, koje sada ne postoji.... »

Komunisti ne haju - nastavljaju bitku za Beograd

Mondo pre 18 sati
Nova komunistička partija Jugoslavije (NKPJ) i Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) odbacili su odluku Gradske izborne komisije (GIK) da ne potvrdi njihovu izbornu listu. Foto: Mondo/Goran Sivački "NKPJ i SKOJ u potpunosti odbacuju takvu odluku kao diskriminatorsku i nepravednu i... »

(Foto) zabelelo se u roku od minut: Snežna idila probudila Beograđane, veje kao na planini

Kurir pre 18 sati
BEOGRAD - U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom, a vejavica je od ranog jutra okovala Beograd. 1 / 11 Foto: Kurir Glavni grad se tako probudio zasut krupnim pahuljama, a prizor je podsećao na planinske snežne idile. Oko 7.30 časova je tako naglo... »

Rekonstrukcija ovog platoa u srcu Beograda zauvek je sačuvala pravi duh vračara

Blic pre 1 dan
"Cvetni trg je deo naše tradicije i istorije, a prostor koji je ovde urađen zaista osavremenjen. Njegovom rekonstrukcijom pokazali smo kako možete da uradite nešto novo, a da očuvate duh Beograda", kaže gradski menadžer Goran Vesić. Odluka o njegovom uređenju doneta je 2014. godine, a po... »

Zimska služba Beograd puta u trećem stepenu pripravnosti

Studio B pre 1 dan
Trenutno se sneg čisti sa ulica prvog prioriteta, odnosno ulica kojim saobraća javni gradski prevoz i nema većih gužvi i zadržavanja u saobraćaju. Ekipe Zimske službe Beograd puta su u trećem stepenu pripravnosti, na gradskim ulicama saobraća 61 kamion, 22 multikara, 15 mašina, na terenu... »

Vesić:Kroz BG praksu prošlo 1.800 studenata

Studio B pre 13 sati
Nacionalni model studentske prakse čiji je cilj da mladi steknu praktična znanja i iskustva i budu obučeni za tržište rada predstavljen je danas studentima na Pravnom fakultetu u Beogradu. foto Tanjug Reč je o Nacionalnom modelu studentske prakse “Moj grad – moj izbor – moja karijera“,... »

Mladenović: U Rakovici više od 13.000 građana uzelo senior karticu

Studio B pre 13 sati
Povodom Međunarodnog dana socijalne pravde, zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović posetio je danas Mesnu zajednicu „Miljakovački izvori” i razgovarao sa građanima. – Svima nama koji vodimo grad, opštine, državu važno je da čujemo vaše probleme i pokušamo da ih rešimo.... »

©2018 Netmark d.o.o.