Beograd

Požari i zbog klime: Vatrogasci upozoravaju da rashladni uređaji mogu da budu opasni

Blic pre 1 dan
Uključite klimu, mašinu za pranje sudova i veša, a potom odete u nabavku ponosni na sebe jer obavljate više poslova istovremeno. Greška! Kada se vratite možete zateći stan u plamenu, a jedan od glavnih krivaca neretko su - klima uređaji. Tokom ovog leta vatrogasci su reagovali mnogo puta... »

Gužve na Gazeli i oko Dušanovačkog mosta

Blic pre 1 dan
Na auto-putu, na potezu od Novog Beograda ka Dušanovcu, u Bulevaru oslobodjenja, na mostu Gazela i u Ustaničkoj ulici najveće su gužve u popodnevnom špicu. - Zatvorena je Kruševačka ulica zbog radova, a trenutno se stvara gužva oko Dušanovačkog mosta - javljaju iz Beogradskog taksija. Na... »

Zatvorena poznata pekara: Evo kakva budućnost čeka lokal u kojem se služio čuveni gulaš u lepinji

Blic pre 1 dan
Vest da se poznata beogradska pekara "Spasa" u Skadarliji zatvara, na društvenim mrežama izazavala je veliku zabrnutost i razočarenje. Međutim, možete da odahnete jer je ekipa "Blica" bila na licu mesta i saznala da se pekara, ipak, samo renovira. Na vratima pekare smeštene u Skadarskoj ulici... »

Izabrana najlepša zgrada u Beogradu u poslednjih 25 godina

Blic pre 1 dan
Posle tri nedelje glasanja i pristiglih 4.443 glasa, izabrana je najlepša zgrada u Beogradu u poslednjih 25 godina – rekonstrukcija Jugoslovenskog dramskog pozorišta iz 2005. godine koje potpisuju arhitekte Zoran Radojičić i Dejan Miljković. - Ideja o Izboru za najlepšu zgradu u Beogradu u... »

Ovog jutra gužve na Autokomandi, Gazeli i na autoputu

Blic pre 1 dan
Početak radne nedelje ovog jutra donosi nam i malo veće gužve na Autokomandi, Gazeli i na autoputu, javljaju beogradski taksisti. - Pojačan je saobraćaj na Autokomandi na spuštanju za autoput, na Gazeli u oba smera i na autoputu od aerodroma ka gradu - potvrdili su iz "Beogradskog taksija."... »

Gužve na prilazima Beogradu: Veliki broj vozila iz svih pravaca, haos na Ibarskoj

Blic pre 2 dana
Zbog povratka sa vikenda, ali i godišnjih odmora, večeras je prisutan znatno povećan broj vozila na većini prilaza Beogradu, pa bi vozači trebalo da imaju dosta strpljenja. Velike kolone vozila stvaraju se na Ibarskoj magistrali, na deonici od Šiljakovca do Rušnja, pa čak i Orlovače, a... »

Suzbijanje komaraca

Studio B pre 1 dan
Suzbijanje komaraca na teritoriji Novog Beograda, Palilule, Čukarice i Voždovca. Ekipe Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju će danas, 13. avgusta, vršiti suzbijanje odraslih formi komaraca na teritoriji opština Novi Beograd, Palilula i Voždovac, saopštavaju iz ove institucije. Sutra će... »

Za lepši i svetliji Beograd: Jkp "Javno osvetljenje" sutra radi na 12 lokacija!

Srbija danas pre 1 dan
Otklanjanje kvarova i postavljanje rasvete. JKP "Javno osvetljenje" objavilo je plan radova za utorak, 14. avgust. Prema tom planu predviđeni su radovi na 12 lokacija. Na opštini Savski venac, na mostu Gazela, vršiće se izrada javnog osvetljenja, kao i na opštini Stari grad na Kalemegdanu, ali... »

Daj tih 20 dinara onima iz kneza, ovde daju po 200 najmanje: Beograđanka je ostala u šoku kad je čula zbog čega joj prosjak traži novac!

Kurir pre 1 dan
Zbog sve većeg broja vozila u prestnici a malo mesta za parkiranje, veći broj samozvanih "čuvara parkinga" zarađuje novac tako što reguliše parkiranje u najprometnijim ulicama. Za informaciju o slobodnom parking mestu oni dobijaju napojnicu od 200 do 500 dinara. Borba za parking odvija se... »

©2018 Netmark d.o.o.