Beograd

Proširenje pešačke zone Knez Mihailove ulice: Novi javni poziv za uređenje najužeg centra Beograda

Večernje novosti pre 1 dan
Traže rešenje za tramvaj na potezu Slavija - Kalemegdan. DIREKCIJA za građevinsko zemljište i izgradnju i Sekretarijat za komunalne i stambene poslove ponovo su raspisali javni konkurs za izradu tehničke dokumentacije za proširenje pešačke zone… »

Udes kod Pupinovog mosta: Ima povređenih, stvaraju se velike gužve

Mondo pre 1 dan
Zbog udesa koji se dogodio oko 15 sati na obilaznici Pupinovog mosta, kod isključenja za Borču iz pravca Zemuna, stvorile su se velike gužve. Zbog udesa koji se dogodio oko 15 sati na obilaznici Pupinovog mosta, kod isključenja za Borču iz pravca… »

Sada i zvanično! Albanci kreću u diplomatsku ofanzivu, pokrenuta akcija za priznavanje lažne države

Srbija danas pre 2 dana
Cakaj je danas prvi put u poseti Prištini. Vršilac dužnosti ministra za spoljne i evropske poslove Albanije, Gent Čakaj izjavio je danas da je predložio Prištini da zajedničkim finasijskim sredstvima pokrenu kampanju priznavanja jednostrano… »

Spremite se za gužve na Pančevačkom mostu: Do ovog datuma cela desna traka biće zatvorena!

Srbija danas pre 1 dan
Ove izmene će biti na snazi u periodu od 9 sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta svakog dana do 4. marta. Od sutra pa sve do 4. marta saobraćaj na Pančevačkom mostu će se odvijati otežano zbog radova na putu, saopšteno je u JP "Putevi Srbije"… »

Potraga za suštinom majčinstva

Politika pre 2 dana
Predstava Hleb teatra pod nazivom „Majke” premijerno je izvedena u Bitef teatru. Komad se bavi majčinstvom tako što propituje i traga za suštinom odgovora na pitanje „biti ili ne biti majkom?” kroz likove Majke, Pramajke i Postmajke. Njih… »

Savremene umetničke predstave Svetog Save

Politika pre 2 dana
Izložba „Sveti Sava Svetogorac i Hilandarac, savremeni umetnički izraz” predstavljena je u „Galeriji pod svodovima” Konaka kneginje Ljubice. Postavku su priredili Muzej grada, Zadužbina Svetog manastira Hilandara i Svetogorski dom povodom 800… »

Trkulja i „Balkanopolis” na Kalemegdanu

Politika pre 2 dana
Slobodan Trkulja i „Balkanopolis” u subotu od 17 časova nastupiće na Kalemegdanu, u znak podrške Vuhanu, glavnom gradu kineske provincije Hubej, inače najteže pogođenom koronavirusom. Koncert će se održati na platou kod fontane „Ribar”… »

Bez vode danas: Suve česme u delovima Voždovca, Rakovice i Novog Beograda

Kurir pre 2 dana
BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži građani dela Voždovca, Rakovice i Novog Beograda danas neće imati vodu. U periodu od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači na parnoj strani Ulice vojvode Stepe, u delu od Nikšićke do… »

Albanija "priznala": Projekat "Kosovo" je doživeo fijasko!

Srbija danas pre 1 dan
Milivojević je istakao da je, nakon 12 godina od proglašenja, ideja o nezavisnom Kosovu daleko od početne, jer su se okolnosti promenile – sve manje zemalja ga priznaje. Sagovornik Sputnjika diplomata Zoran Milivojević, komentarišući predlog… »

Jkp "Gradska čistoća" Beograd podnelo tužbe zbog obmanjivanja javnosti!

Srbija danas pre 1 dan
Veselinović i Nešović će morati da dokažu svoje tvrdnje na sudu! JKP "Gradska čistoća" Beograd, odbacuje kao neosnovane i netačne sve iznete tvrdnje, koje je javnosti u svom saopštenju plasirao Sindikat "Sloga" i gospodin Bogosav Nešović kome… »

Beograd, najnovije vesti »