Beograd

Lekari u čudu: Hitna pomoć juče je imala veliki broj poziva iz škola

Blic pre 1 dan
Hitna pomoć je juče imala pune ruke posla. Javljali su se ljudi sa raznim problemima, od hroničnih bolesnika i zabrinutih roditelji sa problemima sa decom, zbog visokih temperatura i povreda, do pedijatrijskih slučajeva u školama u kojima su deca - padala. - Imali smo čak 21 pedijatrijski... »

Virusi muče beograđane: Gužve po domovima zdravlja, a najugroženiji su školarci

Blic pre 1 dan
Neuobičajeni vremenski uslovi za ovo doba godine i temperature iznad proseka i protekle nedelje u najvećoj meri uticale su na broj poseta u beogradskim domovima zdravlja. Gotovo isti broj pacijenata, kao i u prvoj nedelji oktobra zabeležen je prošle nedelje, pa se stiče utisak da se gužve u... »

Još jedan tržni centar u Beogradu

Mondo pre 1 dan
Uskoro počinje gradnja još jednog tržnog centra u glavnom gradu Srbije. Novi šoping centar biće izgrađen na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve. Kamen temeljac će u četvrtak položiti direktor kompanije "MPC Properties" Ingo Nisen i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. Ova... »

Ivan Karl novi sekretar za kulturu: Posle Vukosavljevića i Ivone Jevtić treći gradski "ministar" za dve godine

Blic pre 1 dan
Ivan Karl (39), dugogodišnji urednik filmskog i serijskog programa RTS, filmski i TV kritičar, te selektor na mnogobrojnim filmskim festivalima, i zvanično je postavljen za novog gradskog sekretara za kulturu posle odlaska Ivone Jevtić. Baš kao što je "Blic" ranije najavio, Ivan Karl koji je... »

Beogradski Sajam: Sajam nameštaja od 6. do 11. novembra

Kurir pre 1 dan
BEOGRAD - Međunarodni sajam nameštaja, 56. po redu, biće održan od 6. do 11. novembra na Beogradskom sajmu, a organizatori tog Sajma kažu da će ove godine biti više od 500 izlagača. Uporedo sa Sajmom nameštaja biti održan i Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju od 6. do... »

Hranu u Narodnim kuhinjama dobija 11.833 Beograđana

Blic pre 1 dan
Svetski dan hrane obeležen je danas, a tim povodom je gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević posetila jedan od punktova Narodne kuhinje na Vračaru. Sekreterijat za socijalnu zaštitu obezbeđuje uslugu pripreme i distribucije obroka ugroženim korisnicima na području... »

Udes na autoputu ispod Plavog mosta usporio saobraćaj

Blic pre 1 dan
Ovo jutro građani mogu da očekuju gužvu na autoputu ispod Plavog mosta u pravcu prema gradu zbog udesa, dok je na svim ostalim deonicama saobraćaj umerenog inteziteta. - Ispod Plavog mosta na autoputu u smeru ka gradu desio se ovo jutro udes i to je znantno na toj deonici usporilo saobraćaj.... »

"Žaliću se do vatikana": Porodicu Mirković iz kuće u porti crkve na Crvenom krstu pokušavaju da izbace sestre milosrdnice

Blic pre 2 dana
"Moj otac je gradio tu crkvu, bio je sveštenik, živeo je u kući pored, za šta je uredno plaćao stanarinu, kao i ja, a sada mi je stigla opomena pred tužbu i rok za iseljenje od 15 dana". Ovako za "Blic" priča Branko Mirković, čija porodica već skoro 80 godina živi u trošnoj kući u porti... »

Nastavljena rekonstrukcija Skadarlije, radovi do 15. decembra

Blic pre 2 dana
Rekonstrukcija gornjeg dela Skadarske ulice nastavljena je juče, a radovi bi, prema rečima zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesić, trebalo da budu završeni do 15. decembra. Vesić je istakao da će prilikom rekonstrukcije biti postavljena originalna kamen kocka iz jednog grčkog... »

Takmičenje zaposlenih u „Zelenilu” u estetskom oblikovanju krošnji

Studio B pre 1 dan
Uoči 89. rođendana, JKP „Zelenilo – Beograd” održalo je tradicionalno takmičenje zaposlenih ovog preduzeća u orezivanju krošnji stabala i žive ograde, saopšteno je iz „Zelenila”. foto Beoinfo Takmičenje se održava trinaestu godinu zaredom i realizovano je na opštini Novi... »

©2018 Netmark d.o.o.