Beograd

Besplatni sadržaji u sportskom centru "lukić": Treninzi kik-boksa, tae bo-a i školica sporta

Večernje novosti pre 24 sata
Foto: Z. G. Prijave za navedene sadržaje traju do 16. maja ili do popune mesta. Sve prijave slati na mejl adresu sportskicentarlukic@gmail.com. Obavezno treba navesti ime i prezime, godinu rođenja, adresu, kontakt telefon i aktivnost za koju se polaznik… »

Četiri puta probijen rok zavrešetka radova, trgić i dalje raskopan: Da li ćemo uskoro na ovom platou u centru grada…

Blic pre 1 dan
Da tačka na ovu rekonstrukciju, koja traje četiri puta duže od prvobitno najavljenog roka, i dalje nije stavljena ukazuje trgić na raskrsnici Hilandarske, Džordža Vašingtona, Dalmatinske i Palmotićeve gde se još radi. Na ulasku u 24. mesec od… »

Priznanja i nagrade za mlade humanitarce VIDEO

B92 pre 1 dan
Povodom Nacionalnog dana dobrovoljnih davalaca krvi, koji se obeležava danas, Crveni krst je održao manifestaciju "Zajedno smo nezaustavljivi". Prošla godina svima je donela mnogo izazova. Volonterima koji su neumorno radili uručena su priznanja za… »

Vesić otkrio: Odlaže se tender za nabavku ekoloških vozila, novi za autobuse na gas u junu!

Kurir pre 1 dan
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da se odlaže tender za nabavku ekoloških vozila, odnosno sto autobusa na gas, te da se novi tender očekuje početkom juna nakon sednice Skupštine grada. On je u Beogradskoj hronici pojasnio da je Grad u… »

Kako je uklonjena deponija u Zemunu? VIDEO

B92 pre 1 dan
Kako funkcioniše čišćenje deponija i šta se radi sa građevinskim otpadom - sme li uopšte da se baca bilo gde? Naime, sugrađani iz naselja Altina požalili su se Televizija Prva na nesavesne građane koji kamionima dopremanu građevinski otpad u… »

Beograd jedini trocifren: Svi ostali gradovi daleko ispod 100 novoobolelih

Blic pre 1 dan
U poslednja 24 sata Beograd i dalje jedini beleži trocifren broj, dok su drugi gradovi znatno ispod toga. U glavnom gradu Srbije u poslednja 24 časa zabeleženo je 229 pozitivnih slučajeva na korona virus, dok je u Novom Sadu registrovano 47 obolelih… »

Drama na novom Beogradu: Ženi izvršitelji pokucali na vrata, ona pretila da će se zapaliti, intervenisala policija

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: Ž.Knežević Nezvanično, u toku je bilo izvršenje, žena je pretila da će da se zapali benzinom. Na svu sreću, tragedija je izbegnuta. Policija je izašla ne teren, izvršenje je odloženo.… »

Brend Nike poziva na akciju: Ubaci svoje stare patike i nastavi igru na novom terenu

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: Promo Nakon prikupljanja 20.000 starih i uništenih patika, njihovi đonovi biće reciklirani, a brend Nike sve ljubitelje sporta, ali i mališane, nagradiće potpuno novim mestom za sport i igru, tako ističući značaj solidarnosti, međusobne… »

Zaposlenost u prvom kvartalu ove godine: Evo koliko ljudi radi u prestonici

Večernje novosti pre 1 dan
Foto Tanjug Od ukupnog broja, 678.925 zaposleno je u pravnim licima, 92.958 predstavljaju preduzetnici, a 2.247 su registrovani individualni poljoprivrednici. Kao i tokom prošle godine, najmanje zaposlenih bilo je u sektoru poljoprivrede, šumarstva i… »

U autobusu znak "zabranjeno seksualno uznemiravanje": Koliko je ovakvo nasilje zastupljeno u javnom prevozu?

B92 pre 1 dan
U autobusu na liniji 44 pojavio se znak na kome piše zabranjeno seksualno uznemiravanje. Koliko je upravo ovakav vid nasilja zastupljen u javnom prevozu, proveravala je TV Prva. Iz GSP-a kažu da nalepnica nije njihova, već da je verovatno stvar neke… »

Beograd, najnovije vesti »