Beograd

Šokantno! Na pijaci u Beogradu se prodaju lekovi iz kontejnera: Nađemo ih najčešće u kantama! Ljudi će da uzmu ako znaju šta je! (kurir TV)

Kurir pre 1 dan
Kod Cvetkove pijace u Beogradu među gomilom drangulija prodaju se i lekovi koji su prema rečima uličnih prodavaca izvađeni iz kontejnera. Na buvljacima, pijacama, uličnim tezgama, pa čak i na kartonskim kutijama širom Srbije godinama se prodaju različiti lekovi koji su opasni po zdravlje i... »

Beogradske priče: Kolski ulazi i savremeno doba

Večernje novosti pre 1 dan
Dekoracije na kapijama velikih varoških kuća imale posebnu ulogu. Posebne prepreke onemogućavale kočijašima da zagrebu zid i tako nanesu štetu. Šetač gradskim ulicama koji obazrivije posmatra detalje na fasadama, ogradama ili ulazima u stara zdanja, lako uoči jedan deo koji je nekada imao... »

Dani slobode posle dva svetska rata

Večernje novosti pre 2 dana
Obeležavanje godišnjice oslobođenja Beograda trajaće od 19. oktobra do 1. novembra. Dan oslobođenja prestonice 1918. godine dugo nepravedno bio u senci obeležavanja datuma iz 1944. godine. MANIFESTACIJU "Dani slobode", kojom se obeležava 100 godina od oslobođenja Beograda u Prvom svetskom... »

Blokirano banovo brdo: Haos u Požeškoj, udes paralisao saobraćaj!

Kurir pre 1 dan
U Požešoj ulici na Banovom brdu, u smeru ka gradu, došlo je do udesa pa je saobraćaj u ovom delu potpuno blokiran. Još uvek nisu poznati detalji udesa, ali fotografije sa lica mesta pokazju da je jedno putničko vozilo prilično oštećeno, a autobusi GSP stoje u mestu. Kurir.rs POGLEDAJTE... »

Kilometarske kolone: Velike gužve zbog čukanja na autoputu

Blic pre 1 dan
Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila oko 16 časova na autoputu kod pumpe "Zmaj" stvorila se ogromna gužva u smeru ka Novom Sadu. Prema rečima taksista, prohodna je bila samo leva traka. U saobraćajnoj nezgodi na auto-putu učestvovali su autobus i putničko vozilo. Kako su iz Hitne pomoći... »

Došao, video i podneo ostavku: Novi direktor se na čelu Hipodroma zadržao pet dana, evo zašto je otišao

Blic pre 1 dan
Doskorašnji direktor JP "Hipodrom Beograd" Risto Kostov ostaće upamćen kao apsolutni rekorder budući da se na čelu ovog preduzeća zadržao svega pet dana. Na sednici Skupštine grada održanoj 25. septembra imenovan je na funkciju, da bi već na narednoj, održanoj 11. oktobra, bila usvojena... »

Bruka i sramota: Tek otvoreni plato na Slaviji pretvoren u parking

Blic pre 1 dan
Sa skoro godinu dana zakašnjenja konačno je završen plato na Slaviji, mada su manji radovi na njemu nastavljeni i prethodnih dana. Juče je na ovoj lokaciji svečano otkrivena bista Dimitrija Tucovića, koja se nekada nalazila u središtu Trga Slavija, a sada je plato dobio i novu funkciju, pa... »

Beogradski ajfel: Avalski toranj zasijaće u punom sjaju! Spremno 45 reflektora!

Kurir pre 1 dan
Novo dekorativno osvetljenje Avalskog tornja biće pušteno u petak, uz prisustvo ministra Ljajića i Goran Vesića. Prvi put na novom ali i starom tornju postavljena je dekorativna rasveta sa 45 reflektora kojima se upravlja putem kompjutera. Toranj će moći svetleti i menjati apsolutno sve boje... »

"Savamalski bazar starina" na Sava promenadi

Blic pre 1 dan
Društvo starosedelaca i ljubitelja Savamala, u nedelju 21. oktobra organizovaće „Savamalski bazar starina“. Na Sava promenadi, na platou ispod tramvajskog mosta, od 13.00 do 18.00 biće prikazani interesantni eksponati iz beogradskih starinarnica. Veliki broj izlagača ponudiće razne... »

Saobraćajni kolaps na Novom Beogradu: Oboren motociklista kod opštine (Kurir TV)

Kurir pre 1 dan
BEOGRAD - Na kružnom toku kod opštine Novi Beograd danas posle podne došlo je do saobraćajne nezgode. Tom prilikom oboren je motociklista. Zbog nezgode je napravljen kolaps na Novom Beogradu, pa se saobraćaj odvijao usporeno. Policija je izvršila uviđaj. (Kurir.rs) Kurir Autor: Kurir... »

©2018 Netmark d.o.o.