Београд архива вести 11.01.2016

Затворена фабрика у Баричу због већег нивоа амонијака

Политика 11.01.2016
ОБРЕНОВАЦ – Због повећане концентрације амонијака у Колубари затворена је обреновачка фабрика за прераду воде у Баричу, а према речима градских челника, већина становника тренутно има воду и здравље људи није угрожено. … »

Повређено девет путника у судару аутобуса и два аутомобила у Немањиној

Политика 11.01.2016
У судару аутобуса ГСП-а и два аутомобила у Немањиној улици повређено је девет путника који су пребачени у Ургентни центар, а саобраћај је обустављен у смеру ка Славији. Како је речено Тањугу у МУП-у, до удеса је дошло… »

Подела ваучера за бесплатну школу пливања за основце и средњошколце

Блиц 11.01.2016
Секретаријат за спорт и омладину отпочео је данас поделу ваучера са којима се остварује право на бесплатну школу пливања за основце и средњошколце током зимског распуста, која је организована у оквиру бесплатних програма за… »

Без саобраћајних несрећа током ноћи у Београду

Блиц 11.01.2016
У Београду је синоћ и претходног дана било мирно, а током ноћи није се догодила ниједна саобраћајна незгода, рекла је портпарол Хитне помоћ Нада Мацура. Она је прецизирала да је Хитна помоћ претходне ноћи интервенисала 121… »

Црвено, волим те, црвено, ал ЗАМАЛО: Ова возила градског превоза остају ЖУТА

24 Сата 11.01.2016
Превоз у Београду, Фото: Тањуг/Зоран Жестић На основу анкете већина грађана је летос изабрала да возила градског превоза буду црвене боје, Град је потом донео одлуку, а градоначелник Синиша Мали најавио да ће се са њеном… »

Потрошачи на грејним подручјима Миријево и Дунав до сутра без грејања »

Студио Б 11.01.2016
Поједини потрошачи на грејним подручјима Мирјево и Дунав ће у поподневним и вечерњим сатима бити без грејања због санације квара на делу магистралног топловода топлане „Мирјево", саопштено је из ЈКП „Београдске… »

Пукла цев на Старом граду »

Студио Б 11.01.2016
Станари Улице Ђуре Даничића као и у Шафариковој улици данас су без воде до 15 сати због пуцања водоводне цеви. Цев је пукла у Улици Ђуре Даничића и тренутно се ради на санацији. Због истог квара затворена је и вода у… »

Пливање по крст на Ади, у Земуну...

Вечерње новости 11.01.2016
Велики хришћански празник Богојављење ће у уторак 19. јануара традиционално бити обележен широм престонице. ПРОСЛАВА великог хришћанског празника Богојављења, у уторак 19. јануара, и ове године традиционално ће бити… »

Одговор Пио Фонда: Ево због чега Београђанин није могао да успостави везу

Блиц 11.01.2016
Београђанин Зоран Весић јавио се редакцији "Блица" да се пожали како више од 250 пута није успео да успостави везу са ПИО фондом. Ево одговора из ПИО фонда због чега. - Уз извињење вашем читаоцу и осталим грађанима који… »

Сачувајмо институције – „Пролеће”, „Коларац” и „?”

Политика 11.01.2016
Нема „Политика” довољно страница да бисмо побројали све носталгичне разлоге зашто не треба дирати кафану „Пролеће”, већ је оставити онаквом каква јесте; све са коцкастим столњацима, конобарицама у боросанама, менијем… »