Извор: Правда архива вести 11.01.2016

Тежак Судар Теретних Возила: Возач завршио у Сави, у току акција спасавања (ВИДЕО)

Правда 11.01.2016
На Остружничком мосту у смеру ка Шиду данас је догодио се директан судар камиона, а један од возача је од силине судара завршио је у реци. У току је акција спасавања возача. Два теретна возила директно су се сударила око… »

Путин: Грађани Крима су се изјаснили, а на Косову нису чак ни имали референдум

Правда 11.01.2016
СОЧИ – Председник Русије Владимир Путин изјавио је данас да су за њега људи важнији од граница и државних територија и поновио да је Русија поштовала међународно право у случају присаједињења Крима. „Ми нисмо водили… »

Соња Бисерко: Вучић присилио Додика да одустане од референдума

Правда 11.01.2016
БЕОГРАД – „Као саговорник ЕУ, од кога се имају одређена очекивања, Вучић је успео да присили Додика да повуче претњу о напуштању заједничке босанске полиције и правосудних органа, а пре тога, да распише… »

ТОТАЛНА ОФАНЗИВА: Занемећете кад видите колико је градова ослобођено у Сирији од децембра

Правда 11.01.2016
ДАМАСК – Руска авијација је од почетка године спровела 311 ваздушних напада погодивши 1.097 циљева терориста у Сирији, изјавио је начелник главне управе Генералштаба руске војске Сергеј Рудској.… »

Ивица Дачић: Скрнављење цркве доказ да Косово није за Унеско

Правда 11.01.2016
БЕОГРАД – Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да је скрнављење храма Христа спаса у Приштини, у присуству косовске полиције у време Божића, још један жалостан доказ… »

НИКОЛИЋ РОГОЗИНУ: Србија неће тражити уступке од Русије, у региону неће бити оружаног сукоба

Правда 11.01.2016
БЕОГРАД – Председник Србије Томислав Николић истакао је данас у разговору са потпредседником Владе Руске федерације Дмитријем Рогозином да Србија неће тражити уступке од Русије, иако са правом може много тога од ње да… »

УДАР ПО ЏЕПУ: Уништен „трезор“ ИД, а у њему…

Правда 11.01.2016
БАГДАД – Међународна коалиција коју предводе САД уништила је на северу Ирака „трезор“ Исламске државе, у коме је та екстремистичка организација држала готовину. Две бомбе од по 900 килограма погодиле су складиште у… »

ОПЉАЧКАНА СРПСКА ЦРКВА НА КИМ: Поломили прозор, ушли и однели паре!

Правда 11.01.2016
ГРАЧАНИЦА – Непознати починиоци обили су цркву Светог Димитрија у Сушици и однели кутију са новцем у којој се прикупља прилог за цркву. Члан црквеног одбора Ненад Крстић је данас око 13 часова приметио да је прозор цркве… »

Додик: Нема компромиса између два политичка блока у РС

Правда 11.01.2016
БАЊАЛУКА – Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је илузорно очекивати да се оствари јединство два постојећа политичка блока у РС и да више нема могућности за било какве њихове разговоре. „Политички… »

22 МИЛИОНА ШТЕТЕ: Оптужница против бившег председник Привредне коморе Београда

Правда 11.01.2016
БЕОГРАД – Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против бившег директора Привредне коморе Београда Милана Јанковића због сумње да је злоупотребама оштетио ту комору, речено је данас Тањугу у том… »