Извор: Студио Б архива вести 09.03.2016

Од поноћи затворена балканска избегличка рута

Студио Б 09.03.2016
Премијер Александар Вучић изјавио је да Србија неће бити бити "паркинг", или "сабирни центар" за избеглице, и да ће се "према минималном броју избеглица" које су остале у Србији после затварања балканске руте понашати хумано… »

Двоје страдало у пожару на Новом Београду

Студио Б 09.03.2016
Две особе су погинуле у пожару који је избио рано јутрос у Београду, сазнајемо у Хитној помоћи. Пожар је избио у 5:13, у Булевару Милутина Миланковића број 36, а од последица гушења димом страдали су мајка (89) и син, стар… »

Погинула девојчица у Панчеву

Студио Б 09.03.2016
Девојчица В.А. (10) пропала је кроз таван и пала у приземље напуштеног млина у Панчеву и погинула на лицу места. До несреће је дошло у 18.20 сати јуче у напуштеном млину који се налази у Улици Димитрија Туцовића у… »

Набујале реке остављају наносе, проходност путева отежана

Студио Б 09.03.2016
Иако повлачење река у корита у великој мери побољшавају проходност путева на подручју Србије, набујале реке за собом остављају наносе земље и муља на коловозу, што додатно отежава проходност путева, саопштио је јутрос… »

Део опозиције најоштрије осудио изручење генерала Ђукића

Студио Б 09.03.2016
Део црногорске опозиције најоштрије је данас осудио изручење држављанина Србије, генерала Борислава Ђукића, Хрватској и то, како се наводи, без икаквог објашњења и обавештења, што је незампћен однос према Србији у… »

Застој у саобраћају због бахатих возача

Студио Б 09.03.2016
Трамвајски саобраћај на линијама 3 и 12 у Рузвелтовој улици, у смеру ка Вуковом споменику око 17 сати био је у застоју због непрописно паркираног аутомобила, рекли су у ГСП -у. Како јављају новинари "Блица", Ауди Q3 био је… »

Мали: Подршка за најстарије суграђане

Студио Б 09.03.2016
Град Београд ће наставити да подржава најстарије суграђане, изјавио је данас градоначелник Београда Синиша Мали и најавио да ће у наредних неколико недеља бити отворен Дом за старе на Звездари. Богатство једног града и… »

Селаковић: Услови за боравак у затворима у складу са европским стандардима

Студио Б 09.03.2016
У протекле четири године, капацитети у српским затворима повећани су за 50 одсто, а услови за боравак у затворима подигнути на виши ниво у складу са европским стандардима, рекао је данас Министар правде Никола Селаковић. Након… »

Николић: Србија остала посвећена хришћанским вредностима

Студио Б 09.03.2016
Српском народу припада награда, јер је остао посвећен хришћанским вредностима, и посебно сада, у време мигрантске кризе, Србија је показала на делу љубав према човеку, ма из које вере долази, изјавио је председник Србије… »

У ручном пртљагу путника за Париз пронађена беба

Студио Б 09.03.2016
Француске власти су саопштиле да је у ручном пртљагу путника на лету авиокомпаније "Ер Франс" пронађена беба, као и да је поводом тог инцидента покренута истрага. У саопштењу "Ер Франса" се наводи да дете, које је у… »