Забава архива вести 12.03.2016

Опет би радила са Алмодоваром

Политика 12.03.2016
Пролазећи кроз здравствене проблеме, схватила сам да се у малим стварима у животу крије срећа, каже шпанска певачица пред вечерашњи наступ. Једна од најзначајнијих шпанских певачица, Луз Касал наступиће вечерас у… »

(Видео) Тужна Судбина Го Го Играчице: Породица ме је третирала као пса!

Курир 12.03.2016
Го го играчица Горана Алексић отворила се Лепом Мићи док су шетали имањем и открила му тужне детаље из детињства. "Овде су сви навикли да им се помаже. Ја сам бре као мала очврсла. Мајка ми је била стално болесна и… »

Бивша Девојка Фармера Упозорава: Никола је сексуални манијак!

Курир 12.03.2016
Лакић је пропали фудбалер који на друштвеним мрежама стартује девојке, а онда од њих тражи да га задовољавају преко Скајпа. Актуелни учесник ријалитија „Фарма“ Никола Лакић је сексуални манијак који прогања жене и… »

Мира Ступица имала мождани удар

Вести онлине 12.03.2016
Наша прослављена драмска уметница Мира Ступица, прексиноћ је доживела мождани удар, због којег је примљена на Неуролошко одељење Ургентног центра у Београду. "Крунисана" глумица 20. века у августу је прославила 92… »

Погодите ко се овако жали на величину своје задњице?

Вести онлине 12.03.2016
Српска старлета, како се данас зову девојке које у јавности показују своја обнажена тела, Станија Добројевић новом фотком је распалила све мушке главе на Инстаграму. Уз пут је, онако случајно, показала и груди. Станија је… »

Концерт групе Ортходокс Целтс на Дан светог Патрика

Пресс 12.03.2016
Група Ортходокс Целтс одржаће концерт на Дан светог Патрика 17. марта у Магацину Депо с почетком од 21х. Фото: видеокод Група Ортходокс Целтс је једини бенд на овим просторима који већ 24 године одржава концерт искључиво 17… »

У "Кафану код бесмртних" залутала је и једна страна легенда - јесте ли га препознали?

24 Сата 12.03.2016
Ако не знате сва лица са ове слике, под хитно на допунске лекције из опште културе. "Кафана код бесмртних" на неком, надамо се, лепшем месту, окупила је легенде, које никада неће бити заборављене. Павле Вујисић, Бата… »

Разоткривамо све тетоваже Адама Левинеа

МТВ Србија 12.03.2016
"Већину свог живота провео сам без одеће." Ову изјаву дао је Адам Левине након што се скинуо за британски Цосмо. "У ствари, често су људи око мене знали да кажу да није пристојно што сам толико често разголићен." И… »

Таилор и Аустин Свифт ће вам улепшати дан

МТВ Србија 12.03.2016
Покушајте да се не насмејете уз њихову слатку фотку из детињства! Аустин Свифт, брат тренутно највеће поп звезде, прославио је свој 24. рођендан! Таилор му је овај радостан дан честитала неодољиом #ТБ фотографијом из… »

Заин Малик шокира новом фризуром и тетоважом!

МТВ Србија 12.03.2016
Свој нови изглед Заин је фановима представио на Инстаграму. Заин Малик не само да је обријао главу, већ је свом истетовираном телу додао две нове тетоваже - једну на глави, а једну на врату. Бивши члан Оне Дирециона је на… »