Zabava arhiva vesti 12.03.2016

Nina Badrić: Trebalo bi da slavimo život svaki dan... (FOTO)

Story 12.03.2016
Pevačica Nina Badrić podelila je veoma zanimljivu fotografiju putem Instagrama i navela mnoge na razmišljanje. Da li volite sebe? Pitanje je sad... Nina Badrić podelila je putem Instagrama fotografiju koja je mnoge navela na razmišljanje. Zbog važne… »

Dirljivi trenuci sa ćerkama: Čarobni vrt Jelene Karleuše (FOTO)

Story 12.03.2016
Pop diva Jelena Karleuša jedva čeka proleće..Pogledajte kako ga ona dočekuje sa svojim ćerkicama... Pevačica Jelena Karleuša očito jedva čeka lepše dane i poroleće te je sas svojim ćerkama, Atinom i Nikom, izašla u prirodu da dočeka… »

Koje su najbolje godine života?

Lepota i zdravlje 12.03.2016
Prosečna osoba je najzdravija u 30. godini života, najbogatija u 47. i ima najbolji seks u 32. godini, pokazalo je novo istraživanje. Foto: Unsplash Ispitivanje koje je obuhvatilo 2.000 muškaraca i žena u Velikoj Britaniji pokazalo je da su ljudi u… »

Modna policija: Koja slavna dama najbolje nosi sako?

Lepota i zdravlje 12.03.2016
Sako je jedan od onih odevnih predmeta koji svaka žena, bez obzira na godine, treba da poseduje u svom garderoberu. Pored toga što su sakoi i blejzeri savršeni za prelazno vreme, oni mogu poslužiti i kao modni detalj. Sakoe možete kombinovati uz… »

Nije problem u vama ako vam muškarci ne prilaze

Story 12.03.2016
Od nekih kao da ne možete da se odbranite a druge, čini se, nikako da zainteresujete. Svakako, nije u vama problem ukoliko vam muškarci ne prilaze. Evo o čemu je reč... Heteroseksualci imaju sklonost za preuveličavanje ženskog interesa u njih. Sa… »

Prava zbrka na Instagramu: Anastasija Ražnatović sve zbunila ovom promenom (FOTO)

Story 12.03.2016
Mlada naslednica jedne od najvećih naših pevačica, Anastasija Ražnatović podeleila je fotografiju koja je njene pratioce potpuno zbunila... Anastasija Ražnatović podelila je svoje fanove na Instagramu u dva tabora, i to samo zbog jedne fotografije… »

Nameštaj napravljen samo za mačke

Lepota i zdravlje 12.03.2016
Tržište nameštaja prilagođenog mačkama sve više se razvija. Vlasnike mačaka ovo sigurno oduševljava, pogotovo što znamo da mačke obožavaju da se odmaraju na našem krevetu, fotelji, stolici, stolu… Pogledajte kakve komade nameštaja za mačke… »

Spasiće vas: Kombinacija ova dva začina pravi čuda!

Story 12.03.2016
Osim što sprečava širenje karcinoma, ova kombinacija začina ublažava i bolove, a smanjuje i simptome depresije... Kurkuma je začin koji ima veoma blagotvoran uticaj na organizam. Međutim, telo ne može u potpunosti da apsorbuje sve hranljive… »

Budite drugačije:Zorana Jovanović ponela pletenice na jedinstven način (FOTO)

Story 12.03.2016
Mlada blogerka Zorana Jovanović ponela je aktuelne pletenice u kosi na jedan malo drugačiji način... Ona uvek ide u korak sa poslednjim trendovima, i nikada ne greši..Njene kombinacije su uvek hvaljene, a isto tako nikada ne greši kada su u pitanju… »

Ponesite i vi malu crnu haljinu ovako smelo: Katarina Grujić očarala ovim stajlingom! (FOTO)

Story 12.03.2016
Atraktivna pevačica Katarina Grujić podelila je fotku na Instagramu na koju niko nije ostao ravnodušan.... Zvezda granda Katarina Grujić obožava da nosi haljine koje laskaju njenoj savršenoj figuri. Ovoga puta Kaća je odlučila da baci Instagram… »