Zabava arhiva vesti 12.03.2016

Anđeoska Biljka: Ovaj lek je otkrio Sveti Arhangel Mihailo, a evo kako vam može pomoći

Kurir 12.03.2016
Anđeliku je, prema legeni, otkrio Sveti Arhangel Mihailo, pa je po njemu ona i dobila naziv arhangelika. U narodnoj medicini ona anđelika je zatupljena već dugo, a zbog aromatičnog ukusa koristi se i kao hrana i začin. U srednjem veku bila je jedna… »

Gagiju Pukao Film: Napao Mikija Mećavu, bacio mu daske dok je spremao krevet

Kurir 12.03.2016
Miki Mećava je uzeo da zakucava pevačici Saški Karan daske na krevetu, na njenu inicijativu kada je nastao haos. Svi su se pobunili jer ih je probudio, ali je to posebno razljutilo Gagija. "Kakav je to način da lupaš, mi spavamo ovde, sta si sad… »

Zašto se trzamo pre nego što utonemo u san?

B92 12.03.2016
Ušuškali ste se nakon napornog dana u krevet i počeli da tonete u san... Međutim, odjednom se trzate jer imate utisak da ste počeli da padate. Šta uzrokuje ovu pojavu? Ovo pitanje jedno je od najčešće postavljanih na Guglu, pa svi znatiželjnici… »

Biće vrelo: Pogledajte najseksi fotke novih Čuvara plaže

24 Sata 12.03.2016
Snimanje filma Čuvari plaže je u toku, a dok iščekujete da se pojave u bioskopima, uživajte u njihovim seksi fotografijama. Nova postava je već poznata i uveliko snima filmsku verziju jedne od najpopularnijih serija Čuvari plaže. Vreo pesak… »

Uzela 2.000 evra za Parove, pa pobegla na Farmu

Alo 12.03.2016
Jelena Milošević Balerina je od producenata "Parova" unapred uzela 2.000 evra za ulazak u rijaliti "Parovi", a onda je pobegla na "Farmu 7". Kao jedna od najintrigantnijih učesnica prošle sezone seoskog rijalitija Balerina je dobila odličnu ponudu da… »

DA LI VAM SE DOPADA? Sanja Vučić otpevala pesmu kojom će Srbiju predstavljati na Evrosongu! (VIDEO)

Telegraf 12.03.2016
Numera "Goodbye (Shelter)" govori o nasilju nad ženama, a napisala ju je Ivana Peters. Sanja Vučić, pevačica grupe ZAA, predstavljaće Srbiju ove godine na Evrosongu u Švedskoj izdodeći pesmu “Goodbye (Shelter)” koju je premijerno predstavila… »

Ovo je pesma koja će nas predstavljati na Eurosongu. Kakve su nam šanse za pobedu?

Tračara 12.03.2016
Pevačica grupe ZAA Sanja Vučić je u poslednjih nekoliko dana dospela u žižu interesovanja domaće javnosti nakon što je ozvaničeno da će upravo ona biti predstavnica naše zemlje na 61. Eurosongu u Švedskoj. U okviru Beosonga ova devojka… »

Saška I Bane Nominovani: Proka postrojio farmere i naterao ih odmah napolje da rade!

Kurir 12.03.2016
Na kraju smo još jedne nedelje rijalitija "Farma" a cimeri ali i publika će odlučiti ko će se boriti za opstanak. Ove nedelje gazdarica imanja je Ceca Jovanović a njene sluge su Saška Karan i Nikola Lakić. Sluga koji dobije veći broj štapića… »

ŠTA JE OVAJ ČOVEK NAŠAO ISPOD SVOG KREVETA... Užas! Imaćete noćne more nedeljama, ako ne i mesecima

Kurir 12.03.2016
Kada se svetla ugase, čudovišta izlaze. Ovaj momak čuo je neke zvukove koji kao da dopiru ispod njegovog kreveta. Odmah se setio sebe kao deteta i trenutaka kada je čuo te "čudovišne zvukove" koji dolaze upravo iz tog pravca. Mora da je neki… »

TRI BLAGOSLOVA: Uz pomoć ove jednostavne vežbe za 7 dana pretvorite život u bajku

Kurir 12.03.2016
Da li ste ikada pomislili da se upravo sada, baš u ovom trenutku svog života, nalazite tamo gde bi i trebalo da budete? Verovatnoća da je tako je vrlo mala. Baš suprotno, zasigurno mnogo više energije i vremena trošite na razmišljanje o tome kako… »