Zabava arhiva vesti 12.03.2016

Zekoslav, Zlikovski i Bubimir: Omiljeni likovi iz crtaća se na hrvatskom zovu ovako Zekoslav Mrkva i Patak Darko Paško Patak…

24 Sata 12.03.2016
Crtaći su obeležili naša detinjstva i nije retko da pričamo o njima, ali kada bismo pričali s prijateljima iz Hrvatske mogli bismo da se zbunimo, jer smo neke junake znali pod potpuno različitim imenima. Zekoslav Mrkva i Patak Darko Svi pamtimo glas… »

Koliko često prati brushalter?

Radio 021 12.03.2016
Brushalteri, naročito oni sa "punjenjima" nisu u ljubavi s veš mašinom. Sa druge strane, upravo ova vrsta grudnjaka poznata je po "upijanju" znoja, te se neretko postavlja pitanje koliko često ih treba prati? Prečesto pranje brushaltera može… »

Naučnici pronašli način da unište superbakteriju

B92 12.03.2016
Zbog njene otpornosti na antibiotike dosad su je nazivali superbakterijom. Međutim, MRSA bi ubuduće mogla da bude samo obična bakterija. MRSA je najveći uzročnik infekcija u bolnicama i drugi najveći uzročnik smrti od bakterijskih infekcija u SAD… »

Maska Protiv Obešenih Grudi: 3 sastojka za lepši dekolte

Kurir 12.03.2016
Grudi s godinama gube svoju čvrstoću i elastičnost. Prirodni proces može se usporiti pomoću maske od samo 3 sastojka koja će pomoći da grudi što duže ostanu čvrste i podignute. Promene na ženskim grudima najviše su vidljive nakon 40. godine… »

Tijana Ajfon Priznala: Evo šta sam radila kada sam izašla u spoljni svet!

Kurir 12.03.2016
Tijana Ajfon izlazila je u spoljašnji svet a nakon toga je otkrila da se čula sa bivšim dečkom ali i cimerom, Vukom Mobom. Podsetimo se, on je izjavio da ga je razočarala jer je spavala sa Željkom Stojanovićem u rijalitiju, a potom je Imran… »

Kalifornija ne želi da pomera vreme

B92 12.03.2016
Države Evrope i Severne Amerike, uključujući i savezne države SAD, tokom jedne kalendarske godine dva puta koriguju lokalno vreme – na jesen jedan sat unazad, a na proleće jedan sat unapred. Reč je o letnjem računanju vremena koje se uvodi… »

Izgleda Kao Fotografija Žene U Bikiniju: Pogledajte još jednom, prevarili ste se!

Kurir 12.03.2016
Ako nekada naiđete na radove Meta Storija, pomislićete da je on fotograf, jer se na većini njegovih radova nalaze žene koje plivaju ili rone pod vodom sa svetlom koje se savršeno reflektuje sa njihovih tela. Ipak, ako pogledate malo bolje na radove… »

Istorija poljubaca

Mondo 12.03.2016
Nekad je morao da "padne" i prvi poljubac u istoriji čovečanstva... S obzirom na to da je u našem vremenu ljubljenje prilično zastupljeno i volimo svi da ga revnosno upražnjavamo, vrlo je moguće da nikada nismo stali i zapitali - kako je do tog… »

Potpisom potvrdila da je - mrtva! (FOTO)

Alo 12.03.2016
Ako nemate prijavljeno prebivalište jer ste mrtvi, to morate i da potvrdite lično. Ne, nije nikakva loša šala ili nešto slično. U pitanju je klasično prokletstvo papirologije, tako svojstveno delu sveta koji poznajemo kao "ovi prostori". A baš… »

Magare u vožnji centrom Beograda! (FOTO)

Alo 12.03.2016
Imajući u vidu to da je Beograd najveći grad u Srbiji, onda ne čudi činjenica što se u njemu mogu videti stvari i situacije koje pre liče na scene iz filmova Emira Kusturice! ako nikad niste videli živog magarca na krovu auta na tromeđi balkanske… »