Zabava arhiva vesti 12.03.2016

Brit top-liste: Adele ponovno vlada, Lukas Graham se ne predaje

MTV Srbija 12.03.2016
Pop diva se sa svojim albumom "25" ponovno smestila na prvo mesto. Lukas Graham su sa pesmom "7 Years" petu nedelju zaredom 1. na listi najprodavanijih singlova, što ih je učinilo prvim danskim bendom koji se toliko vremena zadržao na toj poziciji… »

O kome to Gwen Stefani peva u novoj pesmi?

MTV Srbija 12.03.2016
Pevačica je otvorila srce u svojoj najnovijoj pesmi. Pred kraj sedmice četrdesetšestogodišnja Gwen objavila je novi singl "Misery". Pesma je naišla na odobravanje njenog novog partnera, Blakea Sheltona, koji je na Twitteru napisao kako je "sjajna"… »

Šta svaki tim čini uspešnim

Večernje novosti 12.03.2016
Prvi uslov za uspeh timskog rada je sigurnost, što znači da članovi tima treba da se osećaju bezbedno da dele informacije i mišljenja bez bojazni da će neko to zloupotrebiti i okarakterisati ih kao nesposobne. KOLIKO je timski rad važan, odavno je… »

Želim da budem ponos Srbije

Večernje novosti 12.03.2016
Sanja Vučić o očekivanjima pred odlazak na prestižno muzičko takmičenje. Plasman mi nije najvažniji već da u Stokholmu što bolje predstavim pesmu koja je izuzetno moćna. ČUDA su moguća! To najbolje zna Sanja Vučić (22), predstavnica Srbije… »

Godina u svemiru ipak preteška: Skot Keli ide u penziju

B92 12.03.2016
Nasin astronaut Skot Keli penzionisaće se 1. aprila, saopštila je američka svemirska agencija. Keli je u Nasine redove stupio 1996. godine, a trenutno drži rekord kao Amerikanac koji je najduže vremena proveo u svemiru. Keli će nakon penzionisanja i… »

Vino pred spavanje? Samo napred!

Mondo 12.03.2016
Radujte se ljubitelji vina, jer je sada zvanično dokazano da ispijanje ovog pića dovodi do mršavljenja! Foto: Guliver/Getty/Thinkstock Istraživači na Harvardu i Univerzitetu u Vašingtonu, zaključili su da konzumiranje vina zapravo "topi" kilograme… »

Ajfonka: Volim Vuka i nedostaje mi!

Alo 12.03.2016
Tijana nam je otkrila i da se čula sa svojim bivšim dečkom i bivšim učesnikom najgledanijeg rijaliti šou programa "Parovi" - mladim muzičarem Vukom Mobom. Podsetimo se, on je izjavio da ga je razočarala jer je spavala sa Željkom Stojanovićem u… »

Nestorović ulazi u "Parove"!

Alo 12.03.2016
Večeras startuju "Parovi 2", a kako "Alo.rs" saznaje, jedan od novih ukućana je i Dejan Nestorović. U novu kuću "Parova" večeras će ući oko 20 novih učesnika, a kako "Alo!" saznaje, jedan od njih je i Dejan Nestorović, direktor NVO ,,Sigurna… »

Cezar "Šaptač psima" - hoće da ga zabrane! (VIDEO)

Mondo 12.03.2016
Njegovu emisiju gledaju milioni širom sveta i mnogi od njega uče ili su naučili kako da ukrote svoje pse. Ali, ima onih traže da bude sankionisan. Zbog ovoga! Za njega kažu da ima jedan od najlepših poslova na svetu. Cezar Milan, popularni "Šaptač… »

Šta bi se dogodilo kada bi Sunce odjednom nestalo?

Novi magazin 12.03.2016
Sunce ima oko 333.000 puta veću masu od Zemlje i proizvodi jednaku količinu energije kao milijardu nuklearnih bombi svake sekunde. Zbog ogromne mase Sunce dominantna je gravitaciona sila u Sunčevom sistemu, i drži svih osam planeta u eliptičnim… »