Zabava arhiva vesti 12.03.2016

(Video) Genijalan Trik: Plastične kese vam više neće praviti nered, evo i kako

Kurir 12.03.2016
Posle svake kupovine ostajuplastične kese a mnogi od nas ih skupljamo u neku fioku jer, zatrebaće. Tako stvaramo nepotreban krš u našem domu. Međuti, imamo rešenje. Ako i vi ostavljate kese, otkrijte trik uz pomoć kog možete da ih čuvate u kutiji… »

Vezali Su Najlon Oko Njenog Vrata: Glava joj se nadula i zamalo otpala! Ovako ona izgleda sada...

Kurir 12.03.2016
Ovo je jako tužna priča o psu zvanom "Pala"(Lopta). Ime nema veze sa tim što je pas gojazan, ali je nažalost ima veze sa njenom tužnom životnom pričom. Pala je pronađena u januaru 2016. godine blizu Teralbe, Sardinija, na obali Italije. Hitno je… »

(Video) Najveći Na Svetu: Ovo je avion koji će zakloniti nebo

Kurir 12.03.2016
Vazduhoplov "Beluga" toliko je velikih dimenzija da ostale letelice izgledaju patuljasto u poređenju s njim. Avion "Beluga" nije nalik nijednoj letelici koju ste mogli da vidite u životu. Koristio se još od 1994. godine, kako bi prenosio velike delove… »

Mrtvog mladića stavili da sedi kao da je živ (VIDEO)

Alo 12.03.2016
Fernando de Hesus Diaz Beato (26) usmrćen je u vatrenom obračunu u San Huanu, a njegova porodica ga na komemoraciji nije postavila u sanduk. Oni su njegovo telo položili da sedi sa otvorenim očima i sa cigarom u ruci. Hesus je u svom kraju upucan 15… »

Ameri se poklonili Novaku!

Vesti online 12.03.2016
Najbolji teniser planete Novak Đoković dobio je mural u Indijan Velsu, gde se održava prvi Masters sezone koji je Srbin osvajao poslednje dve godine. Naš as otkrio je ovo remek umetnika Majka Salivena u Kaliforniji. Novak u nedelju kreće pohod na… »

Goga: Davali mi da jedem kao kučetu! (VIDEO)

Alo 12.03.2016
Slobodoumna igračica Goga Aleksić otkrila je Lepom Mići da joj je mama u detinjstvu bila bolesna, a da ona nije imala šta da jede. Igračica Goga Aleksić u intimnom razgovoru sa pevačem Lepim Mićom otkrila je tužne detalje iz privatnog života… »

Kajli Džener uništila kosu: Kad je vidite u drugačijem izdanju od ovog - ima periku

24 Sata 12.03.2016
Kajli Džener je svesna toga koliko je blajhanjem uništila svoju kosu i žali zbog toga. Kajli sada ima kratku crnu kosu i već mesecima pokušava da je oporavi. Kada je vidite u drugačijim izdanjima, za to su zaslužne perike. throwback A photo posted… »

Kalifornija ne želi da pomera vreme

Novi magazin 12.03.2016
Reč je o letnjem računanju vremena koje se uvodi dodavanjem 60 minuta na zimsko, odnosno standarno računanje vremena. Ipak, savezna država Kalifornija želi da napusti univerzalno pravilo za koje pojedini zakonodavci tvrde da ne služi svrsi i čak… »

Šok u Parovima - ovo su novi učesnici (FOTO)

Mondo 12.03.2016
Bivši farmeri, ali i učesnica izbačena zbog sramotnih izjava, među novim stanovnicima vile. U rijaliti "u okviru rijalitija" večeras je ušla gomila novih učesnika, među kojima ćete mnoge prepoznati. Između ostalih, tu su bivše učesnice Farme… »

Još veća mrsna pravoslavna svadba! (video)

Svet 12.03.2016
Zgode i nezgode simpatične grčke porodice Portokalos koja živi u Americi, ali isključivo po običajima koje su poneli iz domovine, osvojile su publiku još 2002. godine, a sjajna komedija s najvećom zaradom u istoriji konačno je dobila i nastavak… »