Zabava arhiva vesti 12.03.2016

Evo zašto je bolje kad Srbi i Hrvati vode ljubav, a ne rat

Vesti online 12.03.2016
Odavno je poznato da Hrvatice otkidaju na Srbe, a ruku na srce, nisu ni Srpkinje imune na Hrvate. Naročito Dalmatince, sa onim njihovim naglaskom... A da je to stvarno tako, pokazuju i brojne zvezde, pa se često zvezde iz obe države odlučuju za vezu… »

Lukas Odgovorio Šašiću: Želi da postane član moje porodice, ali mesto kućnog ljubimca je već zauzeto

Kurir 12.03.2016
Nakon što se Željko Šašić našao u sukobu sa svojom ćerkom Sofijom, koju je dobio u braku sa Sonjom Vuksanović, sadašnjom suprugom Ace Lukasa, oglasio se Lukas koji je poručio kolegi da se bavi svojim životom. "Neka ide kod psihijatra i… »

Tajni Prolaz Sakriven Unutar Moskovskog Restorana: Gde vodi?...Neverovatno!

Kurir 12.03.2016
Kada pogledate ovaj kineski restoran spolja, deluje kao običan fast fud. Ono što privlači mnogobrojne ljude unutra nije samo hrana, već ono što je skriveno ispod njega u Moskvi, Rusija! Iza lokala, stoji vratar obučen u crno, somotske zavese koje… »

Nominovani ove nedelje su Saška i Bane! (VIDEO)

Alo 12.03.2016
Nominovani farmeri ove nedelje su Saška Karan i Bane Đokić, a neko od ovo dvoje takmičara napustiće imanje u Lisoviću u ponedeljak. Farmeri su večeras odlučili da između Nikole Lakića i Saške Karan, pevačicu pošalju u izolaciju, a zatim u… »

Incident u Londonu: Padobranom skočio sa najviše zgrade (VIDEO)

Novi magazin 12.03.2016
Američka agencija, pozivajući se na izjave svedoka, fotografije i video zapise objavljene na društvenim mrežama, navela je da je čovek sa zelenim padobranom skočio sa zgrade Šard i bezbedno se spustio u jednu ulicu blizu stanice metroa, kojim je… »

Devojčica Je Napisala Pismo Pre Nego Što Ju Je Ubio Otac: Ove reči bi mogle da otrezne svet!

Kurir 12.03.2016
Možda su neki od vas čuli za izreku, "samo deca i budale govore istinu." Ali istina koja dolazi iz usta ove devojčice je kao bodež koji ide pravo kroz srce! "Dragi Džek, Nemoj da kažeš tati da sam ti napisala ovo pismo. Možda će se naljutiti na… »

Ceca u suzama: Nisam jela ništa ceo dan, uzeli su mu i parče hleba! (video)

Svet 12.03.2016
Ceca je danas, dok su ostali farmeri ručali, počela da plače. Razlog je to što joj je neko od farmera pojeo njeno parče hleba. “Ja sam sebi ostavila, a drugi su mi pojeli. Nisam ništa jela ceo dan”, kukala je Ceca, dok je Zorica Marković… »

Ovom pesmom ćemo se predstaviti Evropi! (VIDEO)

Alo 12.03.2016
Pevačica Sanja Vučić večeras je u specijalnoj emisiji na RTS-u predstavila numeru kojom će se takmičiti na predstojećoj Evroviziji. Mlada pevačica Sanja Vučić večeras je na RTS-u izvela pesmu kojom će nas predstavljati na ovogodišnjoj… »

Zašto se trzamo pre nego što utonemo u san?

Novi magazin 12.03.2016
Ovo pitanje jedno je od najčešće postavljanih na Guglu, pa svi znatiželjnici ovde mogu saznati odgovor. Neobičan nagli pokret vezan je za fenomen nazvan hipnagoško stanje, koji predstavlja tranzitivni period između budnog stanja i sna. U skladu sa… »

Koliko često se pere brushalter?

Alo 12.03.2016
Da li brushalter treba prati baš posle svakog nošenja ili mu to šteti? Brushalteri, naročito oni sa "punjenjima" i fišbajnom, nisu u ljubavi s veš mašinom. Sa druge strane, upravo ova vrsta grudnjaka poznata je po "upijanju" znoja. zato se neretko… »