Zabava arhiva vesti 12.03.2016

Šašiću, skoči sa Brankovog mosta!

Alo 12.03.2016
Folk pevač Aca Lukas poručuje Šašiću da skoči sa Brankovog mosta, kao i da hitno poseti psihijatra ili psihologa. Estradni rat između pevača i bivših drugara Ace Lukasa i Željka Šašića oživeo je kada je ovaj drugi poručio ćerki Sofiji… »

Ovo je nova Dinkićeva pesma za Kikija (VIDEO)

Alo 12.03.2016
Mlađan Dinkić se na Tviteru pohvalio svojom novom pesmom koju je napravio za Kikija Lesendrića iz "Pilota". Dinkić je na ovoj društvenoj mreži podelio novu pesmu "Pilota", za koju je pravio muziku, a tekst je Kikijev. Hajde reci zar nije ona noć… »

Koliko su normalni naši fetiši?

Novi magazin 12.03.2016
Istraživači su u svojoj studiji proučavali osam seksualnih interesovanja – fetišizam, egzibicionizam, voajerizam, froterizam, mazohizam, sadizam, transvestizam i pedofiliju kako bi utvrdili koliko su zapravo ona abnormalna. Oni su istraživanje… »

Isidora Bjelica priznaje: Smejala sam se kada mi se rak vratio četvrti put

Svet 12.03.2016
Spisateljica Isidora Bjelica je u emisiji Magazin In govorila o svojoj bolesti. “Meni se bolest tri puta vraćala u tri godine. Mnogo ljudi umre kad im se vrati prvi ili drugi put. Kad sam četvrti put dobila dijagnozu, ja sam se smejala i rekla… »

Dva meseca pre Gagine smrti, Voja i Sergej su u Nikolićevom stanu odigrali predstavu samo za njega!

Telegraf 12.03.2016
Dok je Milena držala Gagu za ruku, Brajović i Trifunović su u Draganovoj maloj sobi izveli komad koji njihov prijatelj nije mogao da odgleda u pozorištu. U svetu gde se reči prijateljstvo i poštovanje olako koriste, i mnogima služe samo kao… »

(Foto) Antičke Orgije: 8 stvari koje niste znali o starim Rimljanima

Kurir 12.03.2016
Zablude o određenim istorijskim događajima i okolnostima uvek nastaju među manje obaveštenima, a kad oni pišu udžbenike ili prave filmove, neznanje postaje istorija. Glavne asocijacije koje vam padaju na pamet kada se pomene antički Rim, jesu… »

(Video) Uradite Sami: Kako da brzo i lako napravite rezervni ključ?

Kurir 12.03.2016
Gubitak ključa je najčešći problem svakodnevnog života, a jedan čovek dao je prosto rešenje. Najgora stvar koja bi mogla da vam se desi jeste da izgubite ključ od kuće. Provaljivanje vrata ili zvanje bravara vam ne gine u takvoj situaciji, a oba… »

(Foto) Jedan Detalj Pokvario Je Sve: Blejk Lajvli slučajno pokazala više nego što je htela

Kurir 12.03.2016
Tokom državne večeri u Beloj kući sve oči bile su uprete u najlepši glumački par Blejk Lajvli i Rajana Rajnoldsa, a mnogima zapalo za oko ono što je glumica sasvim slučajno otkrila. Blejk je poznata kao osoba od stila, a njene glamurozne… »

Nestala Je Sa 13 Godina: Istina o njenom nestanku je svačija noćna mora! Najgora odluka!

Kurir 12.03.2016
Davne 2002. godine, mlada i srećna, ali naivna 13-godišnja devojčica Alisija napravila je najgoru odluku u svom životu. Ali, hajde da se vratimo još malo ranije i objasnimo situaciju. Oko 8-9 meseci ranije Alisijin brat upoznao je sa čarima… »

Evo ko ulazi u nove "Parove"! (FOTO)

Alo 12.03.2016
Večeras počinje novi rijaliti - "Parovi 2", odnosno "Parovi u Parovima". Večeras u 21 čas na TV "Hepi" počinje novi rijaliti šou "Parovi 2", odnosno "Parovi u Parovima". Novi učesnici će boraviti u prostoru izdvojenom od luksuzne vile, u kojoj se… »