Забава архива вести 12.03.2016

Нина Бадрић: Требало би да славимо живот сваки дан... (ФОТО)

Стори 12.03.2016
Певачица Нина Бадрић поделила је веома занимљиву фотографију путем Инстаграма и навела многе на размишљање. Да ли волите себе? Питање је сад... Нина Бадрић поделила је путем Инстаграма фотографију која је многе навела на… »

Дирљиви тренуци са ћеркама: Чаробни врт Јелене Карлеуше (ФОТО)

Стори 12.03.2016
Поп дива Јелена Карлеуша једва чека пролеће..Погледајте како га она дочекује са својим ћеркицама... Певачица Јелена Карлеуша очито једва чека лепше дане и поролеће те је сас својим ћеркама, Атином и Ником, изашла у… »

Које су најбоље године живота?

Лепота и здравље 12.03.2016
Просечна особа је најздравија у 30. години живота, најбогатија у 47. и има најбољи секс у 32. години, показало је ново истраживање. Фото: Унспласх Испитивање које је обухватило 2.000 мушкараца и жена у Великој Британији… »

Модна полиција: Која славна дама најбоље носи сако?

Лепота и здравље 12.03.2016
Сако је један од оних одевних предмета који свака жена, без обзира на године, треба да поседује у свом гардероберу. Поред тога што су сакои и блејзери савршени за прелазно време, они могу послужити и као модни детаљ. Сакое… »

Није проблем у вама ако вам мушкарци не прилазе

Стори 12.03.2016
Од неких као да не можете да се одбраните а друге, чини се, никако да заинтересујете. Свакако, није у вама проблем уколико вам мушкарци не прилазе. Ево о чему је реч... Хетеросексуалци имају склоност за преувеличавање… »

Права збрка на Инстаграму: Анастасија Ражнатовић све збунила овом променом (ФОТО)

Стори 12.03.2016
Млада наследница једне од највећих наших певачица, Анастасија Ражнатовић поделеила је фотографију која је њене пратиоце потпуно збунила... Анастасија Ражнатовић поделила је своје фанове на Инстаграму у два табора, и то… »

Намештај направљен само за мачке

Лепота и здравље 12.03.2016
Тржиште намештаја прилагођеног мачкама све више се развија. Власнике мачака ово сигурно одушевљава, поготово што знамо да мачке обожавају да се одмарају на нашем кревету, фотељи, столици, столу… Погледајте какве… »

Спасиће вас: Комбинација ова два зачина прави чуда!

Стори 12.03.2016
Осим што спречава ширење карцинома, ова комбинација зачина ублажава и болове, а смањује и симптоме депресије... Куркума је зачин који има веома благотворан утицај на организам. Међутим, тело не може у потпуности да… »

Будите другачије:Зорана Јовановић понела плетенице на јединствен начин (ФОТО)

Стори 12.03.2016
Млада блогерка Зорана Јовановић понела је актуелне плетенице у коси на један мало другачији начин... Она увек иде у корак са последњим трендовима, и никада не греши..Њене комбинације су увек хваљене, а исто тако никада не… »

Понесите и ви малу црну хаљину овако смело: Катарина Грујић очарала овим стајлингом! (ФОТО)

Стори 12.03.2016
Атрактивна певачица Катарина Грујић поделила је фотку на Инстаграму на коју нико није остао равнодушан.... Звезда гранда Катарина Грујић обожава да носи хаљине које ласкају њеној савршеној фигури. Овога пута Каћа је… »