Извор: Мондо архива вести 31.05.2016

Приједор: Конобар и полицајац малтретирали Артман

Мондо 31.05.2016
Приједорски конобар одбио је данас да услужи бившу портпаролку хашког тужилаштва Флоранс Артман, што је она назвала инцидентом и дискриминацијом. Фото: АП Пхото/Хидајет Делиц, Филе "Конобар је одбио да ме послужи кафом зато… »

"Мојковац и Дубровник нису били у интересу цг"

Мондо 31.05.2016
Премијер Црне Горе, Мило Ђукановић, рекао је данас да ни Мојковачка битка 1916, као ни грантирање Дубровника 1991, нису били у националном интересу Црне Горе из чега, како је поручио, треба звући наук и стриктно следити… »

Ролан Гарос - прогноза је тмурна (фото)

Мондо 31.05.2016
Судећи према прогнози времена за наредне дане у Паризу би могло да буде врло мало тениса или чак да се не игра уопште. "Интерромпуе ен раисон де ла плуие" (прекинуто због кише). Ова реченица често прати овогодишњи Роланд… »

"Маре, хвала на свему"

Мондо 31.05.2016
Партизан ће се овог лета растати са Марком Јовановићем, а пред излазним вратима клуба из Хумске је и Валери Божинов. Саша Илић остаје. Марко Јовановић напушта Партизан! Информација да ће искусну штопер, само шест месеци… »

Припејд најдражи број за опуштене разговоре

Мондо 31.05.2016
Разговарајте и дописујте се са најдражом особом колико год желите уз мтс услугу Припејд најдражи број. Да ли вам се дешава да све чешће допуњавате кредит због разговора и размене порука са вољеном особом? Уз мтс услугу… »

СКОЈ не да Димитрија Туцовића!

Мондо 31.05.2016
Неколико чланова Савеза комунистичке омладине Југославије (СКОЈ) протестовало је данас на Тргу Славија у Београду због премештања споменика и посмртних остатака Димитрија Туцовића. Фото: Мондо/Горан Сивачки Славија, сквер… »

Ништа од оптужнице против Космајца

Мондо 31.05.2016
Први основни суд у Београду одбио је оптужни предлог против Драгослава Космајца којим се терети за пореску утају. Фото: Принтсцреен/Иоутубе "У поступку претходног испитивања оптужног предлога поступајући судија је одбио… »

После прозивке сарадња са Габаном?

Мондо 31.05.2016
Након што ју је Стефано Габана испрозивао да носи фејк ствари, Јелена Карлеуша тврди да ће он креирати неколико модела специјално за њу. Фото: инстаграм.цом/карлеусастар/ Након јавне прозивке дизајнера Стефана Габане… »

ИУ телефон прети да постане планетарни хит

Мондо 31.05.2016
Млада ИУ компанија има велике амбиције у смартфон свету, јер нуди одличне спецификације за мало пара. Иуницорн је њихов нови модел. ИУ компанија је део Мицромакс корпорације, као сестринска фирма, и на тржишту је тек неколико… »

Потврђено 16 година затвора за "Капетана Кукавицу"

Мондо 31.05.2016
Апелациони суд у Фиренци потврдио је шеснаестогодишњу затворску казну изречену Франческу Скетину, капетану крузера Коста Конкордија, који је делимично потонуо код италијанске обале 2012. године. Фото: Гетти Имагес Марцо… »