Извор: Ало архива вести 23.09.2016

Јеремић други после четири круга гласања у УН!

Ало 23.09.2016
Наредна рунда прелиминарног гласања у понедељак, права битка креће почетком октобра. Кандидат Србије за генералног секретара УН Вук Јеремић налази се на другом месту иза Португалца Антониа Гутереша према пресеку гласова… »

Хрватски кунг фу тренер подводио девојке из Србије!

Ало 23.09.2016
Загребачка полиција ухапсила четворо људи због подвођења девојака из Хрватске, Србије и Бих. У акцији разбијања ланца елитне проституције у Загребу, ухапшен је један од највећих макроа на Балкану Слободан Дубајић Даби… »

У Загребу миса за 35 усташких генерала!

Ало 23.09.2016
Међу "мученицима" и генерали којима је једини ратни циљ било истребљење Срба у Хрватској и БиХ. У Базилици срца Исусовог у Загребу за сутра у 17 сати заказана је миса задушница за "35 хрватских мученика, високих часника… »

Јаху: Хаковали нам 500 милиона налога уз помоћ државе!

Ало 23.09.2016
Америчка компанија тврди да нису украдени подаци о банковним картицама и рачунима, али скоро све остало јесте! Америчка компанија Јаху саопштила је да је 500 милиона корисничких налога на њиховим серверима хаковао неко уз… »

"Алфа Ромео Гиулиа" је Златни ауто 2016. године (ФОТО + ВИДЕО)

Ало 23.09.2016
Трећу годину по реду, магазин са дугом традицијом “Ауто Билд” организовао је гала славље поводом доделе награде за најбољи четворточкаш године. На гламурозном слављу у “ Стадион Халлу” којем је присуствовао велики… »

Новинар разлупао спомен-плочу на Кајмакчалану (ФОТО)

Ало 23.09.2016
Македонски новинар Миленко Неделковски уништио је чекићем бугарску спомен-плочу постављену на Кајмакчалану у сећање на стотине бугарских војника који су погинули у борбама на овом врху у Првом светском рату. Касно синоћ… »

Прво геј венчање у Лици

Ало 23.09.2016
Лика је добила своје прво геј венчање. Судбоносно “да” пред матичарком Катарином Жупан рекли су у петак у поподневним сатима двојица мушкараца М. и Е. С обзиром на то да долази из регије у којој се итекако негују… »

У једном дану инфаркт доживело 15 пацијената

Ало 23.09.2016
Нагле промене времена и температурне осцилације ових су дана били окидачи за бројне здравствене тегобе код бх. грађана. То је узроковало повећан број пацијената са срчаним тегобама у здравственим установама широм земље. У… »

Брашанчев Бетис бољи од Малаге

Ало 23.09.2016
Фудбалери Бетиса победили су на свом терену Малагу са 1:0 у првој утакмици шестог кола шпанске Примере. Стрелац јединог гола на утакмици био је Хоакин у 25. минуту. Српски фудбалер Здравко Кузмановић наступао је до 59. минута… »

Мистериозна девојка завела фудбалера, па певача (ВИДЕО)

Ало 23.09.2016
Велику пажњу привукла је атрактивна плавуша, модел Станислава Васиљевић када се појавила у споту певача Марка Ваниле за песму ”Мала”. Она је својим атрактивним изгледом завела најпре фудбалера Марка Вучетића, ког смо… »