Извор: Ало архива вести 23.09.2016

Ево како је Вујошевић одговорио Човићу

Ало 23.09.2016
Бивши тренер КК Партизан и председник спортског друштва Душко Вујошевић, а сада шеф струке Лиможа, реаговао је на најновије наводе Небојше Човића у којима га је оптужио да шири неистине о њему. - Тај човек је нон… »

Малолетници осумњичени за крађу мопеда

Ало 23.09.2016
Полиција у Пироту поднела је кривичне пријаве против три малолетника због сумње да су прошлог викенда украли два мопеда са различитих локација у граду, саопштила је данас Полицијска управа у том граду. Како је наведено, један… »

Економски опоравак Србије наставља да убрзава

Ало 23.09.2016
Економски опоравак Србије наставља да се убрзава, подржан побољшаним поверењем и успешним резултатима програма, а недавни трендови у погледу запослености су такође охрабрујући, изјавио је шеф мисије Међународног… »

Појео кактус у пламену! (ВИДЕО)

Ало 23.09.2016
Неки људи ће урадити све да би били популарни на Јутјубу, па макар и ризиковали да се озбиљно повреде. Младић из снимка сам себе је назвао идиотом и сам себи је поставио изазов да поједе кактус у пламену и попије пиво из своје… »

Монтипајтоновац Тери Џонс оболео од деменције

Ало 23.09.2016
Један од оснивача комичарске групе Монти Пајтон, Тери Џонс, болује од деменције, саопштила је данас Британска филмска академија. У саопштењу се наводи да је 74-годишњем комичару, сценаристи, глумцу и режисеру… »

Брат Стане Катић залудео женски свет (ФОТО)

Ало 23.09.2016
Канадска глумица српског порекла Стана Катић направила је пометњу на Инстаграму када је објавила фотографију свог брата Душана. - Мој брат је опасан, а прави и веома укусна пецива. Да, људи, двострука претња - поручила је… »

Девојка живи као беба и њеном дечку се то свиђа (ВИДЕО)

Ало 23.09.2016
Џес (21) са Флориде неће да живи као девојка већ као беба, а некад и као девојчица. Њеном дечку Дејвиду (24) не смета то што она носи пелене, па јој чак и глуми тату. Џес каже да је као мала сексуално злостављана и… »

Обама бесан због Додика!

Ало 23.09.2016
Бараку Обами је много више засметало то што је Милорад Додик отишао код Путина да тражи подршку од тога што се у Републици Српској у недељу одржава референдум! Посета председника РС Русији и његов састанак са председником… »

Карић за Ало!: Нећу да се враћам, још!

Ало 23.09.2016
Бизнисмен Богољуб Карић потврдио је за “Ало!” да је поступак против њега за наводне злоупотребе у “Мобтелу” обустављен, али и поручио да се неће враћати да живи у Србији због пословних обавеза у Русији и широм… »

Испред Владе подигнута традиционална застава Војводине!

Ало 23.09.2016
Од данас се поносно вијори наша традиционална застава, рекао покрајински премијер Игор Мировић. Председник Покрајинске Владе Игор Мировић данас је на јарболу испред згарде Покрајинске владе развио традиционалну заставу… »